Львів"яни! А допоможіть мені схитрувати ;)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Liona, 23 сер 2008.

1. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити ;)

чоловікові все одно, в чому і як наготовлено було :D йому аби смачно і вчасно :) Але те, що останнім часом їжі в хаті стало більше - факт :) Просто тепер купу всього встигаю :dance:

• Подобається Подобається x 5
  2. Liona

так-с дівчата, хто ще сьогодні не снідав? ;) Чудо глечик вас пригощає :)))

рибний пудінґ (чоловік його обізвав фішкейком :D )

ну і звичайно чізкейк, який вже став моїм фірмовим десертом

сьогодні він з апельсиновим джемом та мигдалем :)

Смачного! :)

• Подобається Подобається x 15
  3. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я ХОЧУ ЦЮ СУПЕР-ПУПЕР МУЛЬТИВАРОЧКУ!!!! Ліоночку, а де вам сестричка це чудо знайшла у Львові? Чи не у Львові?

• Подобається Подобається x 3
  4. Liona

це чудо у Львові знайшла для мене наша форумська Надійка (Надійко, знову ізнову дякую тобі за те, що моя сім"я вчасно і смачно нагодована [​IMG])у львівському Мегамаксі :) Знаю, що вони приймають замовлення на товар, якого зараз нема. Запевняю - будете задоволені покупкою так само як і я ;)

5. Nadijka

Nadijka мрійниця...

дівчатка,то той Мегамакс шо в ТЦ МАРК на Кн.Ольги...ось номер 2422715, дзвоніть і замовляйте! :)
    То мультиварка Panasonik SR TMH 18 на 4,5 літра(бо в них є і менші!) коштує 779грн.

P.S. Певно поки я доживусь до мультиварки, то наші форумлянки створять у Львові такий самий ажіотаж як в Києві:)

• Подобається Подобається x 7
  6. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ліонко, а розкажи на цю страву ти закидала просто напросто всі інгрідієнти, наставляла потрібну комбінацію і воно само зробило таку красоту??? І те саме питання про плов...м'ясо тушкувала окремо, а потім всі решта інгрідієнти додавала чи все одразу закидала?

П.С. Просто якшо всьо закидається одразу, то йду напрягати чоловіка най ми на 30 вересня(іменини) подарує мультиварку.... бо в нас плов люблять тільки їсти, а то шо мама з ним мучиться півдня нікого не цікавить...

О і ше одне нагадала, а де ти береш рецепти до того всього?...там була якась книга рецептів в додаток?

• Подобається Подобається x 4
  7. Liona

Надійко,. для рибного пудінґу я тільки змішала всі потрібні інгрідієнти, виклала в мультиварку - ВСЕ! Майже через годину все було готове :)
    Плов. Закидала все одразу, тільки треба в певній послідовності це робити. тут все описала детально
    http://starliona.livejournal.com/7768.html

Рецепти. Кілька простеньких рецептів є в інструкції до мультиварки, а решта на деяких кулінарних форумах, там спеціальні розділи є для мультиварок :) Купляй, не пошкодуєш!

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Так, а пароваркою це ЧУДО теж служить??????

9. Liona

буде, буде! І програма є ВАРКА НА ПАРУ, і корзина для тої парової варки :)))

10. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Після того як я тут начиталася про чудо-варку, то вона мені цілу ніч снилася, а зранку я думаю чи то справді є така штука яка сама готує чи то вже мені снится, мусіла перевірити :) і о чудо! це не сон :D. Щойно розказувала чоловіку, а він мені теж каже що то мої сни :D.

• Подобається Подобається x 8
  11. Liona

Зацініть ще один шедевр з мультиварки :)
    На цей раз - апельсинова шарлотка з яблуками :)

Чи варто додавати, що на смак - фантастично? ;)

• Подобається Подобається x 10
  12. zirka

zirka Well-Known Member

:sad::sad::sad::sad::sad:Хочеться плакати

13. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Цікаво, в Угорщині цього чуда взагалі немає, принаймні, я не знайшла, як не шукала...

• Подобається Подобається x 2
  14. Капітан

Капітан Well-Known Member

Чудо-печь :)
    Если в доме есть стиральная машина, холодильник, посудомойная машина, микроволновка и мультиварка... зачем тогда жениться? :) Шутка.
    Слишком много времени остается на секс. Придется задерживаться на работе...

• Подобається Подобається x 10
  15. Liona

Зірко, не плачте!!! Краще замовте в мегамаксі ;)
    До речі, стикнулася з проблемою - на день народження братового чоловіка хотіли подарувати мультиварку (він дуже любить куховарити, це його хоббі, тож подарунок був би дуже доречний), так от - в Києві я її ВЗАГАЛІ не знайшла, навіть за завищеною ціною :8: Звернулася знову до куми, щоб замовила у львівському мегамаксі, а там сказали, що якщо буде, то лише місяця через 3 :sad: Гадаю, що якщо за мультиваркою підхидитиме не одна людина, а кілька, то процес замовлення чудо-глечика можна пришвидшити :) ;)

Світланко, ці мультиварки виробляють спеціально для країн СНД, тобто в Угорщині ти точно не знайдеш :sad:
    Пошукай з назвою Rice-cooker http://cgi.ebay.com/Panasonic-SRTMB10-Rice-Cooker_W0QQitemZ270216383486QQcategoryZ20672QQcmdZViewItem

жжете, Капитан :) Не прибедняйтесь, я верю в ваши способности ;)

16. Zirnycja

Дякую! Так і є! На ebay пише, що на території Угорщини- жодної штуки.
    Тоді наступне "цікаво"- в чому такі "привілегії" країн СНД?...

17. Liona

Світланко, навіть не знаю :no: Знаю також, що і мою хлібопічку виробляють тільки для країн СНД... Напевно то в Панасоніка така фішка, чи що... Почитай тут, може щось для себе знайдеш
    http://www.good-cook.ru/forum/topic6356.html
    Знаю, що дівчата купляють за кордоном мультиварки, тільки не панасоніковські... Спробуй :)

18. Zirnycja

Світланко, тих всіх еквівалентів у нас теж нема! Диво! Ніколи б не подумала...Очевидно, тут ще не настала ера для мультиварок...
    Щиро, поки що не дуже потребую таке чудо, бо ще не нарадувалась своєю новою прєлєсть-духовкою! Може, колись з часом і відчую актуальність придбати мультиварку...Але дуже тішуся за тебе і із задоволенням читаю про твої успіхи! І намотую на вус...

19. Liona

Ок, Світланко :)
    Якби ти надумала те чудо купляти - свисни, може я тобі її тут десь знайду :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

Ліоно, прям сестри по прибамбасам :)
    я бачила цю темку, але подумати не могла, що тут йдеться про мою рідненьку, кохану помічницю на кухні!
    я на неїї полювала десь з півроку і купила через київський інтернет магазин за 160 американських тугриків.
    ось що ще хочу, це запасну кастрюльку. лишала запит на Панасонікплаза але глухо :sad: може будемо кооперуватись?

а де твій аватар? :)