Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити чоловікові все одно, в чому і як наготовлено було :D йому аби смачно і вчасно Але те, що останнім часом їжі в хаті стало більше - факт Просто тепер купу всього встигаю :dance:
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити так-с дівчата, хто ще сьогодні не снідав? Чудо глечик вас пригощає рибний пудінґ (чоловік його обізвав фішкейком :D ) ну і звичайно чізкейк, який вже став моїм фірмовим десертом сьогодні він з апельсиновим джемом та мигдалем Смачного!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Я ХОЧУ ЦЮ СУПЕР-ПУПЕР МУЛЬТИВАРОЧКУ!!!! Ліоночку, а де вам сестричка це чудо знайшла у Львові? Чи не у Львові?
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити це чудо у Львові знайшла для мене наша форумська Надійка (Надійко, знову ізнову дякую тобі за те, що моя сім"я вчасно і смачно нагодована )у львівському Мегамаксі Знаю, що вони приймають замовлення на товар, якого зараз нема. Запевняю - будете задоволені покупкою так само як і я
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити дівчатка,то той Мегамакс шо в ТЦ МАРК на Кн.Ольги...ось номер 2422715, дзвоніть і замовляйте! То мультиварка Panasonik SR TMH 18 на 4,5 літра(бо в них є і менші!) коштує 779грн. P.S. Певно поки я доживусь до мультиварки, то наші форумлянки створять у Львові такий самий ажіотаж як в Києві
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Ліонко, а розкажи на цю страву ти закидала просто напросто всі інгрідієнти, наставляла потрібну комбінацію і воно само зробило таку красоту??? І те саме питання про плов...м'ясо тушкувала окремо, а потім всі решта інгрідієнти додавала чи все одразу закидала? П.С. Просто якшо всьо закидається одразу, то йду напрягати чоловіка най ми на 30 вересня(іменини) подарує мультиварку.... бо в нас плов люблять тільки їсти, а то шо мама з ним мучиться півдня нікого не цікавить... О і ше одне нагадала, а де ти береш рецепти до того всього?...там була якась книга рецептів в додаток?
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Надійко,. для рибного пудінґу я тільки змішала всі потрібні інгрідієнти, виклала в мультиварку - ВСЕ! Майже через годину все було готове Плов. Закидала все одразу, тільки треба в певній послідовності це робити. тут все описала детально http://starliona.livejournal.com/7768.html Рецепти. Кілька простеньких рецептів є в інструкції до мультиварки, а решта на деяких кулінарних форумах, там спеціальні розділи є для мультиварок Купляй, не пошкодуєш!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити буде, буде! І програма є ВАРКА НА ПАРУ, і корзина для тої парової варки
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Після того як я тут начиталася про чудо-варку, то вона мені цілу ніч снилася, а зранку я думаю чи то справді є така штука яка сама готує чи то вже мені снится, мусіла перевірити і о чудо! це не сон :D. Щойно розказувала чоловіку, а він мені теж каже що то мої сни :D.
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Зацініть ще один шедевр з мультиварки На цей раз - апельсинова шарлотка з яблуками Чи варто додавати, що на смак - фантастично?
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Цікаво, в Угорщині цього чуда взагалі немає, принаймні, я не знайшла, як не шукала...
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Чудо-печь Если в доме есть стиральная машина, холодильник, посудомойная машина, микроволновка и мультиварка... зачем тогда жениться? Шутка. Слишком много времени остается на секс. Придется задерживаться на работе...
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Зірко, не плачте!!! Краще замовте в мегамаксі До речі, стикнулася з проблемою - на день народження братового чоловіка хотіли подарувати мультиварку (він дуже любить куховарити, це його хоббі, тож подарунок був би дуже доречний), так от - в Києві я її ВЗАГАЛІ не знайшла, навіть за завищеною ціною :8: Звернулася знову до куми, щоб замовила у львівському мегамаксі, а там сказали, що якщо буде, то лише місяця через 3 Гадаю, що якщо за мультиваркою підхидитиме не одна людина, а кілька, то процес замовлення чудо-глечика можна пришвидшити Світланко, ці мультиварки виробляють спеціально для країн СНД, тобто в Угорщині ти точно не знайдеш Пошукай з назвою Rice-cooker http://cgi.ebay.com/Panasonic-SRTMB10-Rice-Cooker_W0QQitemZ270216383486QQcategoryZ20672QQcmdZViewItem жжете, Капитан Не прибедняйтесь, я верю в ваши способности
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Дякую! Так і є! На ebay пише, що на території Угорщини- жодної штуки. Тоді наступне "цікаво"- в чому такі "привілегії" країн СНД?...
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Світланко, навіть не знаю :no: Знаю також, що і мою хлібопічку виробляють тільки для країн СНД... Напевно то в Панасоніка така фішка, чи що... Почитай тут, може щось для себе знайдеш http://www.good-cook.ru/forum/topic6356.html Знаю, що дівчата купляють за кордоном мультиварки, тільки не панасоніковські... Спробуй
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Світланко, тих всіх еквівалентів у нас теж нема! Диво! Ніколи б не подумала...Очевидно, тут ще не настала ера для мультиварок... Щиро, поки що не дуже потребую таке чудо, бо ще не нарадувалась своєю новою прєлєсть-духовкою! Може, колись з часом і відчую актуальність придбати мультиварку...Але дуже тішуся за тебе і із задоволенням читаю про твої успіхи! І намотую на вус...
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Ок, Світланко Якби ти надумала те чудо купляти - свисни, може я тобі її тут десь знайду
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Ліоно, прям сестри по прибамбасам я бачила цю темку, але подумати не могла, що тут йдеться про мою рідненьку, кохану помічницю на кухні! я на неїї полювала десь з півроку і купила через київський інтернет магазин за 160 американських тугриків. ось що ще хочу, це запасну кастрюльку. лишала запит на Панасонікплаза але глухо може будемо кооперуватись?