Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити не сумнівайтеся - як тільки мультиварка нарешті опиниться в моїх руках, зразу відзвітую
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Кума щойно подзвонила, передала поїздом вже мій "чудо-глечик" :radist: Поїзд прибуває в 20-00, тож десь в 22-00 відпишу враження від першого приготування і не кажіть мені, що наніч їсти не можна! :p все одно не витримаю до наступного ранку :D
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити так, дівчата. Перша спроба, як на мене, вдалася Щойно закінчила чізкейк У розрізі буде завтра На смак - також завтра, бо вже біжу спатки Все-таки класна штука - мультиварка :radist:
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Ліоночко, то ви просто туди кладете інгрідієнти, а вона сама готує, чи як? Яким чином вона економить час? Я вже теж таке хочу...
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Боже, який апетитний сирник, майте совість, я ж вирішила худнути!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Іруська, відповідаю вам детально на режимі "випікання" (на цьому режимі печуться всякі торти, кекси, сирники) солодке тільки випікається. Тобто я всі інгрідієнти перемішала, а тоді вже викладаю в мультиварку. Потім закриваю її, обираю потрібний режим, час приготування - і вуаля!!!! За годину вже готово! От я сьогодні в мультиварці варила гречаний супчик - на дно поклала м"ясо, потім зажарку (засмажила цибулю з морквою), картоплю, гречку, лавровий лист, приправи (сіль-перець), залила водою. Натиснула потрібну кнопочку - і.... пішла до коліжанки на каву Прийшла - а вдома вже в режимі підігріву стоїть ціла каструлька смачного супу Ніяких тобі заморочок з пінкою (бо як на плиті готую, то спочатку больйон відварюю...), ні почергового закидання продуктів! Все разом закинула При цьому м"ясо відварене ДУЖЕ добре, аж в роті тане, а картопля і гречка геть не розлізлі, а такі як треба ото таке вийшло Бачите, який прозорий вийшов? В мене так ніколи не вдавалося
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Ліоно,після ваших фото ,ажіотаж на мультиварки ,напевне,буде і у Львові :cowboy:. Дівчатка,мерщій в магазин за "чудо -глечиком " !
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Планувала сьогодні, але не маю усіх потрібних інгрідієнтів Тож на вечерю вирішила запекти картопельку в мультиварці Воно того варте, повірте!!!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Дівчата... Ану усі дружно повдягали дітиськові слинявчики і дивимося сюди Отакий смочнющий і гарнющий плов
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Щось мені здається, що справа не у мультиварці, а в господині. В мене таке не вийде навіть з мультиваркою
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити ХОЧУУУУУУУУУУУУ ПЛОВВВВВВВ!!ааааа,моя улюблена страва!!Ліононочко,скиньте мені порцію плову по мейлу чи шо....млинець,слина залила всю клавіатуру..ТАК АПЕТИТНО!!!!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити просто СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! напишіть, як Ви це робили. я показала мамі сьогодні Ваші попередні фото, мама аж задумалась........... а плов на вигляд ПРОСТО КЛАС!!! та й я впевнена, що не тільки на вигляд!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Дівчата, вибачайте Я 2 дні не мала доступу до інету - була у від"їзді. Але тепер можу всім відповісти Іруська, підтримую вас у бажанні придбання мультиварки Річ дуже корисна Зірко! Дякую вам за комплімент, але повірте - до цього у казанку в мене НІ РАЗУ не виходив плов Так, щоб усе рівномірно приготувалося, рис був розсипчатий, вигляд був такий красивий - НІКОЛИ Так що я впевнена, що це - заслуга мультиварки До речі, чізкейк в мене так само ніколи не виходив, а в мультиварці - прощє простого )) Іспанко! Приїжджайте в гості - я вам смачний плов гарантую ))) Женічка! Ось тут я детально написала, як робила- http://starliona.livejournal.com/7768.html Усім смачного!!!!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити А я хочу спробувати такий чізкейк (щоправда не в мультіварці). Може десь напишете рецепт?
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити ось тут брала цей рецепт http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=422.0 АЛЕ! цукру там вказано 1,5 скл, але мається на увазі склянка від мультиварки, тож орієнтуйтеся, що цукру треба додавати приблизно 200-250 г, або ж стільки ж, скільки ви додаєте до 5 білків на бізе. ЗІ якраз зараз печеться чізкейк на завтра