не всі люди вчилися у Львові... якщо це місто живе за рахунок туризму, люди спочатку гуглять... і знаходять оце... свідчення того, що у мартіні був шанс зробити шось путнє --------------------- цей форум яким боком до Львова? реально тут зараз десяток постійних відвідувачів, а стільки пафосу хоча, хтозна, можливо у Львові зараз така сама депресія, як на цьому форумі
@mypucm, а ви би взяли і приїхали на кілька днів до Львова. Побачили би своїми очима, як він виглядає і що тут робиться. Скоро Великдень - зручна нагода погуляти в місті.
ну як це - погуляти в місті, по-перше, я одразу виділятимуся російськомовністю, або суржиком, серед вишуканого львівського товариства, який вже тут відпочинок... по-друге... мене міста взагалі не приваблюють, ну... старі будинки, автомобілі, ну і шо, краще вже десь у лісі відпочивати, по-третє, маю слабку надію, що коли добре попрацюю найближчим часом... весною, літом... стану фермером, тоді можна буде не шукати роботу якщо буде вдалий сезон, може поїду кудись на екскурсію, не знаю
Та не переживайте... Тепер бандерівці російськомовних і суржикомовних вже в метро не катують. Саме більше - то можуть забрати до села і заставити бульбу перебирати зо два тижні... Ну, може притримають трохи довше, щоб городи засадити. Але годують добре, кожний вечір крутять Руслану і Джамалу. А в неділю ведуть до церкви, а по відправі показують "Залізну сотню"
Єврейський Львів. Частина перша: Золота Роза – справжня й міфічна Про дві єврейські громади, які не спілкувались між собою, походження прізвищ львівських євреїв і справжню Розу Нахманович, яка не втрачала своєї честі.
Рекомендую для цього спробувати незвичайні екскурсії у Львові. Навіть якщо ви львів'янин, вам буде цікаво провести час в колі короля. Який розповідає звичайні історії, але таким чином, що ти ніби поринаєш в цю історію. Вона окотує тебе з ніг до голову, торкається кожної частинки тіла і відкладається в пам'яті.
Можна долучитися. Нехай росте. У львівському парку "Знесіння" відновлять черешневий гай | Сайт про екологічні питання
Юрчик Сметік до Varta1 - Варта1 (офіційна спільнота) 2 год · Сихів,Гната Хоткевича 32 ! У суботу 06.04.2019 посадив з сестричкою 5 плодових дерев.На сьогоднішній день 12.04.2019 їх ВИКРАЛИ можливо хтось щось бачив?Дякую!
А ми берем і кажем Ulyana Kachmar до Varta1 - Варта1 (офіційна спільнота) 17 год · Хто залишив ноутбук на зупинці громадського транспорту? зі із коментів Galyna Mazurek Дякую автору посту!!! Ви молодчинка, чудова! Ноут , який Ви знайшли вже віддали
У Львові обрали найвродливішу дівчину – Міс Львів 2019 Титул Міс Львів 2019 виборола 19-річна Олена Фірут – студентка юридичного факультету з Новояворівська. Згідно з правилами вона представлятиме Львів на конкурсі Міс Україна. Переможниця конкурсу отримала короку з білого золота та платини оздоблену дорогіцінним камінням.
Коли у Львові святкуватимуть День міста та в якому стилі буде свято цьогоріч? Кожного року Львів святкує своє день народження у першу суботу травня. У 2019 році ця подія припадає на 4 число, але святкування загалом триватимуть аж три дні - 3, 4, 5 травня. У місті традиційно відбудеться масштабна програма святкування, яка включає в себе офіційні вітання з Днем міста від публічних осіб - мера Львова, голови ЛОДА та ін, гучні народні гуляння, концерти, паради й багато інших розваг. Про це пише видання 032.
Львів’янка стала переможницею «Голосу країни» Оксана Муха виступала в команді молдовського співака Дана Балана. Під час вибору наосліп вона виконала пісню Квітки Цісик «Де ти тепер». Оксана Муха – професійна вокалістка. Вона народилася в 1981 році у Львові і з дитинства займалася кар’єрою співачки. "Де ти тепер" Квітка Цісик View: https://youtu.be/HavVNW6OhM4
БУЛО - СТАЛО Я, звичайно, нічого не розуміюся, але такого ідіотизму я ще не бачив. Sofiya Lazurkevych