Львiв i Москва - мiста-побратими!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 2 гру 2006.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Вступ до НАТО

Значить - залишається 2 варіанти: слід від кокарди, або кабура... (маузер?) :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

та ні, полковнику - направду не хочу ні зачепити вас, ні "пікіровок" влаштовувати...
    Співчуваю6 звичайно - не повезло вам з хатою. Але ж не всі львів'яни такі?
    А зверніть увагу на своїх сучасних сусідів - чи всі вони "милейшей души люди"?
    --
    Воно якось не тільки від місця проживання та мови залежить...

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прятель розповідав про своїх московських сестер. Ті не поділили дачу (типу "курник"). В суді розглядалися такі епізоди:
    Молодша (тонка "тургенєвська барышня") накинулася із сокирою на чоловіка старшої (колишній мент, сильний, але маленький на зріст) і нанесла йому незначні поранення... Потім пішли розбірки, що молодша - тіпа "дитина гріха". Просили українського родича приїхати до Москви для генетичної експертизи.
    Той - нормальний, врівноважений мужик, відповів, що може прислати тільки дещо в конверті, якщо їх це влаштує. :) Це триває вже більше чотирьох років.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно! Согласен с Вами на все 100!
    НО, пробачте, прихожу на приём (с одноклассником - нынешним СБУшником к вашему главному львовскому БТИшнику (если фамилию напомните - сразу вспомню, мордатый такой) первые его слова:"А, москаль, бачив як ми той лiтак над морем збили? От так iз всiми москалями буде") Это он говорил про катастрофу над Черным Морем - помните?
    После этого начали обсуждать МОЮ проблему.
    Слава Героям!!!!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

не віру.

6. Boris_Kiev

Ну просто Бармалей. Його прізвище - Бабаєв ? Чи може Упир ?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Мих, тут не лгу!
    Правда, так и было.
    Правда, Пан Начальник немного выпимши был - но, такая у него работа.
    Мих, неужели Вы меня брехуном считаете?
    Давно ЭТО было. Просто никогда не озвучивал на форуме.
    Много в тот год я повидал примеров "русско-украинской" дружбы во Львове.
    Но бумажечки денежных купюр все разногласия сглаживали и проблемки все разрешались.
    Как Вам доказать, что я не лгу? Чем покястся, что бы Вы поверили?

П.С. Вот, идея пришла! Если Вы хотите меня перепроверить, то я по ПП могу сбросить Вам телефон моего одноклассника, с которым мы были на приёме у Пана Начальника. Как? Сбрасывать?

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Т.е. переводчик у Вас свой был.
    :) :sad:

9. Полковник

Полковник миється в бані

Да, был, но на долго ЕГО не хватило, исходя из дходов Вашего покорного слуги! :sad:

10. levandivka

Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!!

Полковнику :agree: , а яке відношення до м. Львова має назва посьолка?

11. afterstep

а в БТІ дійсно обдарована бригада сидить ;) тут полковник на всі 100 правий ;) цього року навіть якісь силові структури там шерстили - вже навіть їм терпець урвався - правда, не знаю, чим скінчилося....
    Може, хто знає - десь зимою кримінальну справу в БТІ відкривали - шо там було?

12. levandivka

У Львові на більшість кормушок посаджено обдаровані бригади.
    "Бригада!" /Саша Бєлий, © /

А коли посадять когось з тих бригад?.. Незнаю-незнаю...

13. afterstep

до речі - на прохання полковника - і для опізнання наших місцевих героїв - а героїв слід знати хоча б по прізвищах (а ще би бажано і в лице;))
    Спершу - цитата (з невартого уваги джерела - але мені особисто сподобалося формулювання)
    тобто хабарники звернулися до суду з вимогою відстояти їхні подальші хабарі ;)

14. Полковник

Полковник миється в бані

О, точно! ОН! Вспомнил!
    Могу даже рассказать где кабинет находится!!!

А если вопрос задать наоборот? :)

15. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Есть у меня один знакомый, так его фамилия - Львов. :)

16. Internati

Internati миється в бані

А я от недавно дорогою з Пірмасенс до Карлсруе бачив вказівник на ... Лемберг.
    Виявляється є таке село на карті Райнлянд-Пфальцу )))

17. Boris_Kiev

А в мене був сусіда на прізвище Лев. Емігрував.
    Дружина його працювала в ресторані. Коли йшла додому, завжди тягла величезний кусень м"яса в "авосьці". Усі жартували: "Левиця йде з вдалого полювання. Несе левенятам антилопу".

• Подобається Подобається x 1
  18. levandivka

Ок! ТАК буде краще? -
    -Mr. Львов, как вы относитесь к названию посёлка?

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

не тех Вы москвичей встречали.Поверьте , насмотрелся я разных типажей за 14 лет жизни в Москве.Смело берусь утверждать , что здесь хамья не больше и не меньше , чем в любом другом городе

20. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, шо? Снова брешут????

Если же говорить о русофобии, то с ней на Украине происходит следующее. Заезжему туристу ее не видно: лично я, например, всю неделю командировки просто-таки купалась во всеукраинской любви к России и россиянам! Но эмиграция, как известно, - это не туризм, поэтому местным русским в этом плане «везет» больше - то на объявление «На русском языке говорят только оккупанты» в жэке наткнутся, то в зверинец вместо театра попадут. Это не шутка: в здании русского театра, приписанного к Прикарпатскому военному округу, сейчас проходит выставка «экзотычных тварын». Украинским военным русский театр ни в каком виде не нужен, вот его и пытаются хоть как-нибудь встроить в жизнь. Зимой дубленки со стиральными машинами в фойе продавали, а сейчас вот змей завезли с крокодилами...Приписали было несчастных актеров к Львовскому оперному - там им предложили роли статистов в оперетках. Предложили приклеиться к Львовскому драматическому - встало на дыбы украинское руководство, заявив, что актеры, работающие на двух языках, - калеки... Русофобия - вещь заразная и цепляется к людям гораздо сильнее, чем вирус «цветных» революций.

http://www.kp.ru/daily/23928/69505/

а де твій аватар? :)