Відповідь: Вступ до НАТО та ні, полковнику - направду не хочу ні зачепити вас, ні "пікіровок" влаштовувати... Співчуваю6 звичайно - не повезло вам з хатою. Але ж не всі львів'яни такі? А зверніть увагу на своїх сучасних сусідів - чи всі вони "милейшей души люди"? -- Воно якось не тільки від місця проживання та мови залежить...
Відповідь: Вступ до НАТО Прятель розповідав про своїх московських сестер. Ті не поділили дачу (типу "курник"). В суді розглядалися такі епізоди: Молодша (тонка "тургенєвська барышня") накинулася із сокирою на чоловіка старшої (колишній мент, сильний, але маленький на зріст) і нанесла йому незначні поранення... Потім пішли розбірки, що молодша - тіпа "дитина гріха". Просили українського родича приїхати до Москви для генетичної експертизи. Той - нормальний, врівноважений мужик, відповів, що може прислати тільки дещо в конверті, якщо їх це влаштує. Це триває вже більше чотирьох років.
Відповідь: Вступ до НАТО Конечно! Согласен с Вами на все 100! НО, пробачте, прихожу на приём (с одноклассником - нынешним СБУшником к вашему главному львовскому БТИшнику (если фамилию напомните - сразу вспомню, мордатый такой) первые его слова:"А, москаль, бачив як ми той лiтак над морем збили? От так iз всiми москалями буде") Это он говорил про катастрофу над Черным Морем - помните? После этого начали обсуждать МОЮ проблему. Слава Героям!!!!
Відповідь: Вступ до НАТО Мих, тут не лгу! Правда, так и было. Правда, Пан Начальник немного выпимши был - но, такая у него работа. Мих, неужели Вы меня брехуном считаете? Давно ЭТО было. Просто никогда не озвучивал на форуме. Много в тот год я повидал примеров "русско-украинской" дружбы во Львове. Но бумажечки денежных купюр все разногласия сглаживали и проблемки все разрешались. Как Вам доказать, что я не лгу? Чем покястся, что бы Вы поверили? П.С. Вот, идея пришла! Если Вы хотите меня перепроверить, то я по ПП могу сбросить Вам телефон моего одноклассника, с которым мы были на приёме у Пана Начальника. Как? Сбрасывать?
Відповідь: Вступ до НАТО Да, был, но на долго ЕГО не хватило, исходя из дходов Вашего покорного слуги!
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Полковнику :agree: , а яке відношення до м. Львова має назва посьолка?
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! а в БТІ дійсно обдарована бригада сидить тут полковник на всі 100 правий цього року навіть якісь силові структури там шерстили - вже навіть їм терпець урвався - правда, не знаю, чим скінчилося.... Може, хто знає - десь зимою кримінальну справу в БТІ відкривали - шо там було?
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! У Львові на більшість кормушок посаджено обдаровані бригади. "Бригада!" /Саша Бєлий, © / А коли посадять когось з тих бригад?.. Незнаю-незнаю...
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! до речі - на прохання полковника - і для опізнання наших місцевих героїв - а героїв слід знати хоча б по прізвищах (а ще би бажано і в лице) Спершу - цитата (з невартого уваги джерела - але мені особисто сподобалося формулювання) тобто хабарники звернулися до суду з вимогою відстояти їхні подальші хабарі
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! А я от недавно дорогою з Пірмасенс до Карлсруе бачив вказівник на ... Лемберг. Виявляється є таке село на карті Райнлянд-Пфальцу )))
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! А в мене був сусіда на прізвище Лев. Емігрував. Дружина його працювала в ресторані. Коли йшла додому, завжди тягла величезний кусень м"яса в "авосьці". Усі жартували: "Левиця йде з вдалого полювання. Несе левенятам антилопу".
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Ок! ТАК буде краще? - -Mr. Львов, как вы относитесь к названию посёлка?
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! не тех Вы москвичей встречали.Поверьте , насмотрелся я разных типажей за 14 лет жизни в Москве.Смело берусь утверждать , что здесь хамья не больше и не меньше , чем в любом другом городе
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Ну, шо? Снова брешут???? Если же говорить о русофобии, то с ней на Украине происходит следующее. Заезжему туристу ее не видно: лично я, например, всю неделю командировки просто-таки купалась во всеукраинской любви к России и россиянам! Но эмиграция, как известно, - это не туризм, поэтому местным русским в этом плане «везет» больше - то на объявление «На русском языке говорят только оккупанты» в жэке наткнутся, то в зверинец вместо театра попадут. Это не шутка: в здании русского театра, приписанного к Прикарпатскому военному округу, сейчас проходит выставка «экзотычных тварын». Украинским военным русский театр ни в каком виде не нужен, вот его и пытаются хоть как-нибудь встроить в жизнь. Зимой дубленки со стиральными машинами в фойе продавали, а сейчас вот змей завезли с крокодилами...Приписали было несчастных актеров к Львовскому оперному - там им предложили роли статистов в оперетках. Предложили приклеиться к Львовскому драматическому - встало на дыбы украинское руководство, заявив, что актеры, работающие на двух языках, - калеки... Русофобия - вещь заразная и цепляется к людям гораздо сильнее, чем вирус «цветных» революций. http://www.kp.ru/daily/23928/69505/