Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Да, именно так и есть. Лад Львiв, вул. Олени Степанівни, 1; oф. /4 а (032) 233-70-06 інші підприємства та організації Компютерна урбаністика Львiв, вул. Олени Степанівни, 35; oф. б (032) 239-50-97 інші підприємства та організації Міні-ельдо Львiв, вул. Олени Степанівни, 47 (032) 233-43-50 інші підприємства та організації
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Вообще-то запутался. Как правильно. Нашел статью про Степанив, но и в ней иногда называют её Степановной????? Может, действительно, отчество? А может так её в армии назвали? "Від кількох днів у мурах Відня гостить молоденька дівчина, яка з любови до батьківщини, перемігши тисячі труднощів, сповняє чинну військову службу серед Січових Стрільців і за велику відвагу в битвах її вже відзначено медалею хоробрости. Панна Олена Степанівна - це ім'я тієї хороброї дівчини - має вже ступінь кадета й цілком певно стане офіцером, якщо будуть переможені всі труднощі, які з огляду на її стать перешкоджають такому авансові. Молоденький кадет з самого початку війни є на полі боїв; після короткого військового вишколу, разом з мужеськими товаришами-охотниками, призначено її до служби в дійовій армії; тут разом з іншими Січовими Стрільцями її посилали на стежі і т. п. Вона, разом з іншими товаришами, завзято боролася в окопах, а кілька разів брала навіть участь в наступах на багнети на московські позиції. Досі панна Степанівна не була поранена, а коротку відпустку на Різдвяні свята використала на те, щоб розшукати своїх батьків, які на початку війни втекли з Галичини, де її батько є руським священиком у Вишнівчику. http://exlibris.org.ua/text/olenastepaniw.html
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Полковник, вы чё проверяете? Я хоть и на такси на жизнь зарабатываю, но за информацию которую даю отвечаю. Тем более, что приходилось неединожды список улиц Львова с бумаги переносить и в Access и в Oracle базу данных. Это когда было желание трансформировать вручную работавший, и при этом часто партачивший, диспетчерский пункт такси в компьютеризированный современный узел обработки и передачи информации. Ну да ладно, сильно обижаться не будем.
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Полковник, не СтепАновна, а СтепанІвна. Наголос на "і".
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Да, Господь с Вами! Просто, для себя разобраться хочу!
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Справа не в вулицях. хтось з вас колись спілкувавсья з москалем з самої Москви?. Мені довелося, вони вважають себе центром світу і ніякої їм України їм не треба тим більше Львова. Неприємні люди, жидівська натура!
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! тільки жідів навіщо ображати? не кажучи вже про євреїв.... А що москвичі у переважній більшості - "пуп землі" в голові, і "порожнє місце" на практиці - то загальновідомо то вам будь-який пітерець підтвердить
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! вулиця Степанівни. Наголос на "і". Це прізвище, а не по-батькові.
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Лично, в реале знаю троих невероятно образованных, милейших москвичей. Определенное чувство такта и огромная информированность - тоже черта москвичей, только малопопулярная "в массах"
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! 1. Затуліна. 2. російського політолога, лідера Міжнародного Євразійського руху Олександра ДУГІНА. 3. Павловського.:D :D :D
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Danilo, чтобы лично общаться с этими людьми, нужно забыть про форумы, а куда я без Вашего мнения
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! теж маю таких знайомих - але в переважній більшості випадків - москвичів уникаю До речі, в РА москвичі цінувалися троха менше узбеків - і ті, і ті нічо робити нездатні, але узбеки нічого не роблять мовчки
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! На старом форуме я уже давно писАл: Кореной москвич - он как натуральная блондинка. Его никто никогда не видел, но при этом его поливают грязью и обвиняют во всех смертных грехах все, кому не лень. Не так ли, господа? :p
Відповідь: Львiв i Москва - мiста-побратими!!! Москва в переліку міст-побратимів Львова на щастя не значиться. http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/302/262/
Відповідь: Вступ до НАТО Я, вот, приехал в город Львов 3 года назад, где МАМА жила - вещи забрать, а мне полициянты львовские сказали, что прав никаких я не имею. так как МОСКАЛЬ, а квартира МАМИНА является собственностью Украинского Народа. В суд подал. Там над мной долго смеялись. Сказали, что не понимают меня, а переводчик будет только через неделю, а мне оставалось 2 дня во Львове. Ну, и уехал... Молодцы вы. Слава ГЕРОЯМ!!!!!
Відповідь: Вступ до НАТО ТАК! Справа не в національності. Не даремно називали в ЗУ новий режим "жидо-комуна". Але це був РЕЖИМ. Сьогожнішній режим у Росії не менш загрозливий для України. Будемо сперечатися? Ви в якій формі прийшли? Доречі... Коли після війни бабуся з мамою у Києві прийшли в колишню квартиру, знаєте, що їм сказали?
Відповідь: Вступ до НАТО Полковник: Dura lex sed lex. А если я покачаю права насчет прадедушкиного дома в СПб ? Слава КПСС!
Відповідь: Вступ до НАТО що робити - з кидалами-рагулями зіткнулися. Звернулися б до того ж левандівки - він би поміг... ви ж знайомі вже три роки? Я вам можу назвати приклад, коли мого сусіда, що лише рік в армії відслужив - залишили без будинку. Особнячка такого - дістався йому по смерті батька. А потім подібним чином і квартиру "відкусили" - попав хлопець... Правда, був геолог і мав то в задниці... То що - через пару рагулів та кидал весь Львів такими називатимете? Я от в армії з москвичів, з якими зустрічався - жодного "нормального" не пам'ятаю... То що - екстраполювати свої спогади на всю москву та область?