Львів – це місто демократів чи націоналістів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bittle, 16 тра 2011.

?

Львів – це місто демократів чи націоналістів?

1. Львів – це осередок демократів

10 голосів
    35,7%
  2. Львів – це опорний пункт націоналістів

7 голосів
    25,0%
  3. Львів - це больше село, де усяке трапляється

11 голосів
    39,3%
  1. Bittle

Bittle Well-Known Member

за короткий час перебування на Вашому форумі я переконався, що львовяни толерантні люди, а після випусків "программы время", з’явилося бажання висловити Вашій громаді підтримку та побажання всього найкращого, тому що нажаль, негатив намагаються нав’язати Вашому місту...

• Подобається Подобається x 15
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. nelsonmandela

nelsonmandela Well-Known Member

Полностью справедливое утверждение. Одна моя львовская знакомая как-то сказала фразу, прекрасно иллюстрирующую Ваши слова: "Мені взагалі-то все одно якою мовою ти розмовляєш, але так приємно чути коли ти намагаєшся говорити українською:)" - приятно слышать здравомыслящих людей, принимающих другие языки и культуры, и влюбленных в свои родной язык, традиции, культуру.
    И, по-моему, национализм стоит понимать именно так, то есть как отстаивание прав своей родной культуры. Поэтому противопоставлять национализм демократии - вряд ли логично.
    И тем более нелогично разделять людей на тех или иных..
    Особенно во Львове:)

• Подобається Подобається x 9
  4. Лицо идеологии - её приверженцы Сравнивая людей логично оценивать поступки людей, а не собственные выводы из их принадлежности к идеологиям "таким, какими их стоит понимать по чьему-то скромному мнению". :) ИМХО.

5. nelsonmandela

Боже упаси меня оценивать кого-то на основании их принадлежности к чему-то. Да и вообще кого-то оценивать...
    Я сформировал свое восприятие обсуждаемой нами идеологии как раз на основании поступков людей.

А вообще-то, Вы правы. Мнение - как задница, есть у каждого. И каждый вставляет свой смысл как ему удобно, и поступки людей оценивает как ему удобно. Необходимо определиться с терминологией. Так что же конкретно включает в себя понятие "национализм"?

• Подобається Подобається x 3
  6. - понятие может включать в себя что угодно (от любви к созерцанию текущей воды в ожидании когда проплывёт труп последнего москаля, до выведения сортов роз с патриотичными названиями). Важнее оценить идеологию с этим названием (т.е. набор установок поведения для достижения определённой цели) и реальные поступки тех, кто эту идеологию декларирует и продвигает. Любви там маловато...

• Подобається Подобається x 3
  7. nelsonmandela

Те самые по-разному себя ведут... И вообще те самые - разные. И идеология у них видимо разная, и цели. Только с названиями путаница.

8. kym

kym Well-Known Member

Може бути і з Криму, але щоб розумним і патріотом був. Може бути з любої частини України для галичан це не важливо. Важливо щоб розумний патріот..... але на жаль таке сполучення на сході і півдні дуже велика рідкість.

• Подобається Подобається x 2
  9. Bittle

Bittle Well-Known Member

Вам треба переборювати в собі фобію к іншим регіонам
    Не ображайтесь за пораду)

10. ВЫ не поверите ,но ВАМ тоже Это не помешает !!!
    :good::good::good:;);););)

Останнє редагування модератором: 16 тра 2011
    • Подобається Подобається x 4
  11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Як можна зігнати вольний люд!?о_О Вони ж вільні!:sad:
    І це пише гордий нащадок "вольного люда":haha:...
    Щось я ніякого стрижня і не помітив, хоч народився і живу тут все життя...Раби були, раби і є. Київ повставав на Майдан, галичани щось там постійно протестують, а донеччани розслабились і отримують задоволення...всі 20 років:)))...
    Досвіду донецьких братків у Львові дійсно замало:)))...

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Ой не знаю...Мені більше доводиться спілкуватись на "русско-матерном", а ось української мови не почути і днем з вогнем, навіть і суржикової;)...

• Подобається Подобається x 11
  12. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Львів, як і будь-яке місто - місто людей.

• Подобається Подобається x 5
  13. Yarema

Це вже якось по-самурайські...:))) Поєднувати прекрасне з корисним;)...
    А на ЛФ не дуже!;) Тут тільки з Донецька Мікі, Ома і Ваш покірний слуга ( вибачте за нескромність:))) )...

• Подобається Подобається x 8
  14. kym

kym Well-Known Member

я висновки роблю з результатів голосування за президента. Але звичайно це не значить що у ваших регіонах нема розумних патріотів... звичайно є.... але процент поки що малий... треба ще бвгвто попрацювати щоб він збільшився

15. Yarema

Борітесь і поборете:)))...

16. Дуже рада вітати земляка!:give_rose::give_rose::give_rose:

17. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Ви з Кривого Рогу?

• Подобається Подобається x 1
  18. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Насчет того, что "искоренили ваш родной язык" - это он конечно, мягко говоря, загибает. Но то что под влиянием пропаганды появилось масса людей с раздвоенным сознанием (по-украински не говорю, не читаю, не думаю, но считаю его родным...:8:) - это тоже факт.

Ну ничего... Каждое действие рождает противодействие...

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зовсім недалеко від Вашого міста. Кринички, Новомосковськ. І не абихто, а кваліфіковані інженери зв"язку розмовляють виключно правильною українською мовою. І тільки нею. І їхні діти також.

20. Так ,я з Кривого Рогу !Рудник Леніна ,шахта Орджонікідзе ,СШ 38 .Тиждень ,як приїхали з Кривого Рогу .Любимо їздити туди ,так само ,як і мої родичі до Львова.:give_rose::give_rose::give_rose::good:

а де твій аватар? :)