Але чомусь усі розмовляють майже російською... А закон де? ---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ---------- Темні ваші думки, шановний...
вы очень сильно ошибаетесь. русский язык от диалекта восточной украины так же далёк как и украинский. там так называемый суржик. ставший по сути самобытным языком. хотя где сейчас найдешь чистые языки? и на востоке украины суржик (русско-украинский) и на западе суржик (венгро-польско-украинский) и даже в англии чистый английский только в вузах преподают.... а мысли у меня обычные. я просто реалист... вырос видимо из возраста когда всё вокруг уж слишком цветное.... всё вокруг нас, есть результат компромиса... главное - кто сторона компромис предлагающая, а кто сторона решающая устраивает ли её такой компромис... я не вижу украину в числе вторых... поздно... так сказать... хотя осознавать это неприятно...
За скільки років став "язиком" 40? 50? 300? Забули, як Харків говорив українською? На селах. Далеких селах.
так ви сильно не філософствуйте і не ідіть на компроміс а голосуйте за лідера з галичини і він не буде іти на компроміси ні з США ні РФ бо він патріот україни. все дуже просто
А Днепр или там Донбасс, откуда Вы родом, уже построили культуру? Я считаю, что уровень культуры в городе в том числе по тому, сколько мусора валяется на улицах. Днепру по количеству мусора на дорогах нет равных. Идешь как будто по помойке. Соседнее Запорожье и то почище. А до уровня Львова вам еще расти и расти... ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- "Я плакалъ" (с)
- как в Париже? ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ---------- Явлинский, Ганапольский (может, будет)
Сестра про Лондон розказувала......В ночі арабо-азіато-африканці йдуть з барів і одноразову посуду і упаковку від всяких чіпсів і ход-догів кидають просто під ноги.... але до ранку комунальні служби встигають все прибрати...
А я то думаю, хто ж это такой мудрый с Днепропетровска? А он , оказывается мудрый только потому, шо родом с самого Донбасса А зганяли сюди весь тамбовсько-рязансько-курський непотріб... Все то я про це з дитинства від родичів та корінних донбасівців наслухався... Коллєктів, дайте відро води, бо менше не допоможе У західноукраїнців виявляється менше "опыта", як "руководителей страны", аніж у донецьких м'ясників, пєдіатрів та уголовників Нє, від опусів цих нових форумних есеістів здохнуть мона! Полковнік, прошу Вас, не ходіть більше купацця,- пишіть... Артобстрел, перестаньте, наконєц, обнімать свою "мосінку",- пишіть... Бо оця нова плєяда, яка тут образовалась з ніаткуда, до чортіков доведе таких сурйозних донєцких, як, наприклад, Мікі Я ж не думаю, шо ви такого хочете?
Про це Kym добре написав. Робота у них така. І за останній час таких "пропагандистів" на різних форумах значно побільшало. Це ж треба, здавалось часи СРСР невідворотно закінчились.
Ну вони подивилися випуски новин і їм страшно цікаво стало - що буде якщо приїхати у Львів і говорити по-російськи. Потім згадали про Польщу, Австро-Угорщину і вирішили просвітити нас своїми глибокими пізнаннями. А Доренко на свому радейку гукав "Мнє нужен кто-та са Львова! Номер такой...!" "Альо, ви са Львова?" "Сергей, Масква" "Да свіданья, мнє нужен кто-та са Львова...". Теж обіцяв приїхати у Львів і говорити по-російськи.
Я жителька Львова уже 34 роки ,можу вам впевнено заявити ,що у нас теж проживають люди багатьох національностей ,причому ми дружимо між собою. Політику роблять політики ...
Пане Мікі, й не кажіть! Я після цього десанту зашанувала пана Артобстрела - страшне! Тому що вумні речі хлопець пише у порівнянні зі всіма ними. Я його навіть вже не називаю Артобстрелушкою.