Львів – це місто демократів чи націоналістів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bittle, 16 тра 2011.

?

Львів – це місто демократів чи націоналістів?

1. Львів – це осередок демократів

10 голосів
    35,7%
  2. Львів – це опорний пункт націоналістів

7 голосів
    25,0%
  3. Львів - це больше село, де усяке трапляється

11 голосів
    39,3%
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Але чомусь усі розмовляють майже російською... А закон де?

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Темні ваші думки, шановний...

• Подобається Подобається x 4
  2. Skifds

Skifds Member

вы очень сильно ошибаетесь. русский язык от диалекта восточной украины так же далёк как и украинский. там так называемый суржик. ставший по сути самобытным языком.
    хотя где сейчас найдешь чистые языки?
    и на востоке украины суржик (русско-украинский) и на западе суржик (венгро-польско-украинский) и даже в англии чистый английский только в вузах преподают....

а мысли у меня обычные. я просто реалист... вырос видимо из возраста когда всё вокруг уж слишком цветное....
    всё вокруг нас, есть результат компромиса... главное - кто сторона компромис предлагающая, а кто сторона решающая устраивает ли её такой компромис... я не вижу украину в числе вторых... поздно... так сказать... хотя осознавать это неприятно...

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

:bad:

За скільки років став "язиком" 40? 50? 300?
    Забули, як Харків говорив українською?

На селах. Далеких селах.

• Подобається Подобається x 3
  4. kym

kym Well-Known Member

так ви сильно не філософствуйте і не ідіть на компроміс а голосуйте за лідера з галичини і він не буде іти на компроміси ні з США ні РФ бо він патріот україни. все дуже просто

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Демагогія це все.

• Подобається Подобається x 2
  6. RHom

RHom Well-Known Member

О, який я виявився тямущий, одразу розкусив :good:

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А напомните мне выдающихся политических деятелей с Галичины (Данило Галицкий не в счет)

• Подобається Подобається x 1
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Зварыч, Свято, тощо.

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

А Днепр или там Донбасс, откуда Вы родом, уже построили культуру?

Я считаю, что уровень культуры в городе в том числе по тому, сколько мусора валяется на улицах. Днепру по количеству мусора на дорогах нет равных. Идешь как будто по помойке. Соседнее Запорожье и то почище.

А до уровня Львова вам еще расти и расти... :)))

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

• Подобається Подобається x 7
  10. - как в Париже? о_О

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Явлинский, Ганапольский (может, будет) :)

11. Bittle

Bittle Well-Known Member

чому не за мешканця Луцька чі Франківська?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сестра про Лондон розказувала......В ночі арабо-азіато-африканці йдуть з барів і одноразову посуду і упаковку від всяких чіпсів і ход-догів кидають просто під ноги....
    але до ранку комунальні служби встигають все прибрати...

• Подобається Подобається x 2
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

14. Давно я так не сміялась....Респект і уважуха !!!

• Подобається Подобається x 7
  15. Мікі

Мікі Well-Known Member

А я то думаю, хто ж это такой мудрый с Днепропетровска? А он , оказывается мудрый только потому, шо родом с самого Донбасса:haha: А зганяли сюди весь тамбовсько-рязансько-курський непотріб... Все то я про це з дитинства від родичів та корінних донбасівців наслухався...

Коллєктів, дайте відро води, бо менше не допоможе:haha::haha:
    У західноукраїнців виявляється менше "опыта", як "руководителей страны", аніж у донецьких м'ясників, пєдіатрів та уголовників:haha::haha:

Нє, від опусів цих нових форумних есеістів здохнуть мона!:)

Полковнік, прошу Вас, не ходіть більше купацця,- пишіть...
    Артобстрел, перестаньте, наконєц, обнімать свою "мосінку",- пишіть...

Бо оця нова плєяда, яка тут образовалась з ніаткуда, до чортіков доведе таких сурйозних донєцких, як, наприклад, Мікі:cry::cry:
    Я ж не думаю, шо ви такого хочете?

• Подобається Подобається x 8
  16. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Про це Kym добре написав. Робота у них така. І за останній час таких "пропагандистів" на різних форумах значно побільшало. Це ж треба, здавалось часи СРСР невідворотно закінчились.

• Подобається Подобається x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну вони подивилися випуски новин і їм страшно цікаво стало - що буде якщо приїхати у Львів і говорити по-російськи. Потім згадали про Польщу, Австро-Угорщину і вирішили просвітити нас своїми глибокими пізнаннями. А Доренко на свому радейку гукав "Мнє нужен кто-та са Львова! Номер такой...!" "Альо, ви са Львова?" "Сергей, Масква" "Да свіданья, мнє нужен кто-та са Львова...". Теж обіцяв приїхати у Львів і говорити по-російськи.

18. - во времена СССР на форумах (или ещё где) все "какали" (с) Левандiвка (с) Персi на Львов? :)

19. Я жителька Львова уже 34 роки ,можу вам впевнено заявити ,що у нас теж проживають люди багатьох національностей ,причому ми дружимо між собою. Політику роблять політики ...

• Подобається Подобається x 6
  20. Nevermind

Nevermind Просто персона

а де твій аватар? :)