Львів – це місто демократів чи націоналістів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bittle, 16 тра 2011.

?

Львів – це місто демократів чи націоналістів?

1. Львів – це осередок демократів

10 голосів
    35,7%
  2. Львів – це опорний пункт націоналістів

7 голосів
    25,0%
  3. Львів - це больше село, де усяке трапляється

11 голосів
    39,3%
  1. kym

kym Well-Known Member

Ви тільки забули сказати що Львів заснував предок українців князь Данило Галицький 760 років тому.... і Львів всі 750 років був український... а всі решта були окупанти... і поляки і австріяки і німці і росіяни. І за всі 750 років ніхто не зміг ні ополячити ні завстріячити ні зрусифікувати Львів. Це вам живий факт - бо сьогодні Львів говорить по українськи. На відміну від вашого міста же за пару десятків років фактично викорінили вашу рідну мову і створили вам умови що вам здається що ваша рідна мова - мова сусідньої держави. А щодо культури то за весь час свого існування Львів дав світові стільки знаменитих людей скільки не дав весь схід і південь разом взятий. Навіть у вас галичанин Сагайдачний довгий час керував Запоріжською Січчю і залишив великий слід в історії України.
    Питання в опитуванні абсолютно неграмотні і тупувато- тенденційні. Так формулюють питанння не щоб отримати правдиву статистику, а щоб створити видимість статистики. А відповідь є одна Львів місто українських патріотів.
    і ще одне - перекажіть своїм кураторам в спецслужбах - щоб придумували якісь мудріші технології агітації. весь цей стиль викладення ваших думок уже багато разів повторяється на різних форумах і є ідеологічним штампом. Якщо не придумаєте щось нове то поперше з вами не цікаво по друге - не отримаєте грошей за свою роботу. До речі зміни ніків теж не дають результату....))))))))) Всі все знають.

• Подобається Подобається x 13
  2. Bittle

Bittle Well-Known Member

народ, чтобы сопротивляться уничтожению и строить жизнь на основе демократии обречен еднаться

национализм объединит народ Украины?

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ви чули, що москалі придумали - Націоналізм гірше фашизму! :haha:
    З фашизмом впоралися а з націоналізмом - ніяк. :)))

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

М-м.м.... А що ви скажете за короля Данила? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Bittle

Bittle Well-Known Member

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

А я питаю - хто заснував Львів?

• Подобається Подобається x 1
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якого роду "неудовлетворение" примушує мешканців інших міст реєструватись на ЛФ, щоб "какати" (с) Левандівка на Львів? ))))

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хотілось би... Все залежатиме від тиску ззовні. (з середини)

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

8. Bittle

Bittle Well-Known Member

Ваша позиция, Svjato, абсолютна понятна:
    спровоцировать давление, чтобы объединить народ Украины, (а ваши автоматически у власти) )))
    но битва с ветряными мельницами - это уже было...

а новаторское есть что-то?

9. nelsonmandela

nelsonmandela Well-Known Member

Значит студенты-украинцы все-таки были?

3% от менее чем трети населения устроили бунт с перестрелкой...
    Мне одному кажется, или что-то в показаниях не сходиться?
    Или логика где-то между строк затерялась?;)

• Подобається Подобається x 5
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Угу.

Зацікавити людей цим:

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Як ви здогадалися? Тільки краще все би розвивалося природнім шляхом. Але нажаль усі поступи в світі тільки після революцій... :sad:

11. kym

kym Well-Known Member

не вам а відповідь на допис Skifds.... але вам теж корисно почитати

12. nelsonmandela

nelsonmandela Well-Known Member

13. RHom

RHom Well-Known Member

Як на мене, то опитування не надто вірне. Точніше, надто бідний вибір варіантів, а з тих варіантів що є один взагалі нікуди не годиться(про село) - схоже, впихнутий для масовки; а інші два протиставляються один одному. На крайній випадок варто було б додати варіант "інше". Впевнений, що за нього якраз найбільше і проголосували б :).

Не варто протиставляти націоналізм і демократію - це абсолютно не вірно, бо вони не являються взаємовиключними. Що, до речі, дуже добре ілюструє Європа: в багатьох демократичних країнах є націоналістичні уряди, але від того вони не стали недемократичними. До того ж "націоналізм" - поняття надзвичайно широке, яке включає в себе багато більш вузьких течій. У тому числі поняття "патріотизм" теж являється частиною "націоналізму".

Я особисто вважаю, що Львів і демократичний, і націоналістичний, але подібного пункту у Вашому опитуванні немає. Тому не голосую

• Подобається Подобається x 5
  14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Угорщина цьому тільки доказ. Тому москалики і бояться Європи, де все стає на своє місце і починає працювати навіть Хартія про мови...

15. Bittle

Bittle Well-Known Member

Этот пункт добавил модератор

Не забывайте, что я житель Юга Украины, поэтому и задаю вопрос, характерный именно жителям моего края (а он у нас многонациональный).

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

по-моему, я знаю, какой пункт Вы бы выбрали, если захотели таки проголосовать для статистики)

16. RHom

RHom Well-Known Member

Навряд чи, оскільки я й сам того не знаю :), бо не можу вибрати між двома рівнозначними для мене пунктами.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

То може варто закрити цю тему і створити нове опитування, яке було б більш коректним?

• Подобається Подобається x 3
  17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Хотел было согласиться,однако прочёл коммент львовянина
    И понял,что

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

19. iso

iso Well-Known Member

Мені б Ваша впевненість
    Тут погоджуюся
    Якщо про Львів, то дані завищені
    Це щось нове (принаймі для мене)
    Я не такий впевнений
    Я б сказав навпаки
    Щодо Д.Галицького-сперечатися важко. А от щодо український 750 років:dntknw:
    Поляки зуміли у Львові ополячити навіть німців:scratch_one-s_head: А зрусифікувати - бракло часу. Та й не стояла в подальшому гостро ця проблема. Процес був запущений-надто швидко Союз розпався.
    А Ви не перебільшуєте;)

20. Skifds

Skifds Member

попробуйте ещё раз вдумчиво перечитать то, что я писал...
    я писал именно обо львове...
    о городе с фиксированным числом населения...
    и 3% относятся к проценту из числа горожан...
    а студенты естественно были и украинцы... но они были не только изо львова.

з.ы.: не ищите чёрной кошки в тёмной комнате, особенно когда её там нет... я не пытался оскорбить львовян. у вас красивый город... я лишь писал что история этого города по большей степени описывает времена окупации... или венграми, или поляками, или немцами, или русскими. времена даниила галицкого брать нет смысла. ибо это как сравнивать украину и киевскую русь. то что государства находились на одной территории, ещё не делает их приемниками одного другим.
    и я не ратую об октябрьской революции. я считаю что российская империя могла быть основным государством евразии, еслиб не те события... ну и конечно абсолютно безвольный царь... не решившийся послать казачество истребить революционные порывы в зародыше...

и ещё по поводу моего города... он не совсем мой. я родом с донбаса. края, куда на протяжении веков сгоняли вольный люд. потому там и нет такого пристрастия к какому-то одному языку... так как намешано кровей и культур - поди сосчитай... зато стержень там в людях... многим на зависть... и взгляды на жизнь людей, каждыйдень спускающихся в шихты я уважаю... люди заслужили их уже тем что не боясь смерти каждый день идут за угольком... который кто-то очень хорошо по осени скупает... кому лесом топить печи дороговато...

по теме - не считаю львов город националистов. ибо город тут ни при чём... географически на территории западной украины сильны национальные движения. это факт. именно потому что люди привыкли вечно с кем-то бороться... с окупантами... не удивлюсь если объявят окупационным и дейтсвующий режим...

вот только не будет никогда руководителей страны - выходцев из политической элиты западной украины у власти... банально - не дадут... да и смысла нет... ибо нет опыта... да и предложить для торга элитам западной украины нечего... а давно уже не секрет что все процессы в украине - результат торга с сильными мира сего... и с сша и с европой и с рф... тут уж никуда не денешься... умудрились растерять армию и оружие - нужно учиться предано смотреть в глаза старшего брата... просто у разных частей украины старший брат в разных географических координатах находится...

а де твій аватар? :)