панове беріть діти і приходьте завтра на прем"єру на "ДЮЙМОВОЧКУ+" рекламні аспекти тільки дві вистави! на 12 і на 15 наступні вже в новому році не відомо коли..)) режисер пан роман валько з оперного художник неперевершена дарія зав"ялова музика найталановитішого богдана сегіна (мого колишнього чоловіка)з використанням музики козаренка! в записаних фонограмах на беках одна з найкращих українських джазових співачок учасниця гурту "шоколад" дана винницька балетмейстер-одна з найкращих театральних балетместерів україни нінель збєря! про головних героїнь і сили добра у виставі мовчу-бо то мої подруги і вчора на прогоні я сама як мале дитя розплакалась дивлячись на них ваша покірна слуга-всього лиш в епізоді але закладаюсь ТАКУ лулу ви собі навіть в страшних снах не уявляли (гииггии-мортісія адамс в молодості) невже я вас ще не переконала????????????????
Пробовала малую в садик отдавать, ей сейчас 2,5 года, попали там на "виставу" - дядьки так старались, что её потом долго успокаивали.... А летом были на "Хто сказав няв", так ей очень понравилось - приходилось со ступенек на сцену снимать... Я хотела бы с ней пойти, но хочу уточнить про "страшных дядек"
ТАК Ви про бродячих артистів... А в ТЮГ лише один страшний дядько, і той - не на сцені, а в кабінеті.
левандівко він вже пару місяців на лікарняному і то з таким діагнозом....з яким явно не живуть... по судах і кабінетах не бігають а йому вдається.... анютко то все дуже індивідуально моя похресниця ходить до нас на вистави з 2,5 рочків не все розуміє але дивиться з задоволенням знайомий 5-річний хлопчик не конче висиджує найпростіші вистави хоча дитина дуже ерудована інший в 3 роки переповідав мені достеменно всю казку на яку вони з мамою ходили РІК ПЕРЕД ТИМ в мене були великі очі бо то була казка для молодшого шкільного... а дитина ВСЕ зрозуміла і пам"ятала!!! тому....отак про всяк випадок-телефон каси 2726841
Вот заодно и проверим - як воно Тра-ля-ля... Билеты тока на балькон осталися... на 12 часов билетов нету, а на 15.00 балкон и последний ряд... А на балконе во втором ряду что-нибудь видно?
А это случайно не пан Левандівка пыхал вспышкой так часто? Нам вистава очень понравилась! Особенно музыка и песни "Страшных дядек" мы не испугались совсем, зато дома Ксюшка одела на себя полотенце, бегает и кричит - "Я Дюймовоська!"
а такі талантлівий мій колишній муж! того я ніколи не соромилась і навіть підкресолювала і буду наголошувати а вам по чім знати