Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Я так думаю треба з того забавку зробити і створити гілку у розділі - Піонертабір.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Мда... Вкотре дивлячись на фотки лулу і читаючи її дописи в "Мені сьогодні гірше всіх..." постійно задаюсь питанням: Ну як взагалі таке може бути???!!! Це для мене одна з найбільших загадок форуму... Ех, де ж моя небіжка-кавалєрка?! Ну де ви були, коли я нежонатий ходив, лулу?! А тепер хіба в моїх фантазіях займаєте чільне місце в першій п"ятірці...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ тю! нічого не розумію? чому мені не може бути гірше всіх? в мене така робота яка заставляє заморожувати особисті емоції і просто намагатись бути професіоналом працюючи з потрібними емоціями.... але коли закінчуються репетиції і виступи я-просто жінка...слабка і беззахисна...от і все! хм...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ А то наша Lulu кружляє в запальному танці з доброю людиною на Країні мрій: А тут вона в окружені добрих людей замріяно дивиться на сцену Країни мрій. Мабуть закохалась у Скрипку, або в Артура.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Grekу!!!!!!!!!!!!!!! шо за шпіонаж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ninja:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ То не шпіонаж, а популярність - звикай. "Бурдон" - FOREVER!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ тоді давай і свою фотку щоб зірки знали своїх фанів В ОБЛИЧЧЯ! давай-давай і не роздумуй! ха! як я ліха закрутила...ггггггг......
шановне паньство-хто має час і бажання.... в неділо десь о 18.30....БУРДОН для вас з нагоди свята пива...на площі ринок)
дорога громадо київська! 16 листопада о 20:00 кафе АВЕНЮ, вул. Воровського, 24 — концерт-презентація третього альбому гурту БУРДОН «Тайстра Чугайстра» чекаємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lulu і Бурдон) вчора на Етноконцерті - Бурдон із чарівною lulu п.с. соррі за якість, фотоапарат не мій і сиділа я не в першому ряді...
Ой, а я знаю этого парня, который стоит за Лулу - Станислав Кириллов! Я угадала? Он ударник в "Добрих людях" Ну угадала? угадала?
все ми знаємо про все здогадуємось до речі на сцені тоді був псевдоАртур а от у справжнього дійсно можна закохатися вгадалисаме він маюнко дякую за інопланетянські фото прибульців з бурдону
Оцей? (з допису 118 цієї теми) Про которого Грек написав "в окружені добрих людей"? Як вам вдалося вгадати!? І інструмент не помильно вгаданий! Екстрасенсорика кокась.., чесне слово!
Да, почти родственник.... А этот барбан они в Карпатах специально заказывали у якогось дядька, который вручную сам инструменты делает... говорят классный майстер. Ой, совесть мучает, ни одного выступления их не видела... Диск с несколькими песнями имею, а в живую... Даже в центре не приходилось...
О, вот я тормоз, только сейчас поняла Вашу иронию, пане Левандівко Просто на фотке с Лулу и "добрими людьми" я не была уверена, что это Станислав, т.к. не очень хорошо видно лицо, поэтому спросила