Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Не знаю, чи то Порошенка людина, але ТАКі подяки, з уст ТАКої артистки як Лулу - то дууууже хороший спонсор мав би бути.
Не може... Давно, кажуть, не може... Але я пропоную повернутися до тих, хто може. Оксана Гринько - може: спів, акордеон, телинка.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ ТАК файно, як оцей гурт - ніхто не виглядав. Я Вам кажу... Шкода, що не міг досидіти до самого кінця презентації. Жаба дусить, що в кінці могли й подаруночок зробити, у вигляді презентованого диску . Може Лулу спрезентує якось...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Не преживайте. "Блєдний" - бо освітлення ТАКе, а, шо взор пєчальний..? -Пісня жалібна, ЕМОційна... Лулу, може, й уточнить. А на сайті ТАКе:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ ЙОЙ! ЯКА КРАСА! ДЯКУЮ(ЄМО)!!! але щось мені здається що мене трохи...забагато.... хіба ні? а хлопець що на бубні гра-немовірно талановитий музикант любомир іщук! грає і на бубнах...на різноманітній перкусії...діджіріду...лірі..і ще бага-а-а-ато на чім! має тонке відчуття складання пісні...втім як всі мої найдорожчі бурдончики!!!! диску ще сама не маю...отак...як тільки то зразу! пане левандівко чи ж ми не знайдемося? ще раз дякую що були!!!!! а всі решта....от просто мучтесь за то шо ТАКЕ пропустили
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Хіба, ні... Хорошого забагато не буває. :bazar: Я би й Оксани більше фот запостив: красуня, чарівна посмішка і голос. Зачаровує. Не ризикнув, бо людина незнайома, і... Аж потім, коли акордеон відсунула - зрозумів таємницю чарів. Штірліц був правий, вагітність прикрашає... (Полковникові: і тут апаздал...) Ггг... ТАК, для того й запостив.:p:p:p
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ шкода пане левандівко що нашу талановиту скрипальку не вловили-сте і контрабасиста.... бо подивилась фоти і думаю-чого ж мені не вистачає... а воно бачте як-вже серденько чує і хутко ідентифікує спокойствіє! только спокойствіє господа!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Дивлячись на таку купу смайлів, напевне щось сором'язливе наприклад часник