Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ А в мене є фота п. Кустова ще 70-х рр. Він у нашу школу часто приходив.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Лулу і в житті і на сцені неперевершена, чарівна,незрівнянна!!!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ А чо'? Карма у Вас не найбільша... Фотографів деяких небезпечно хвалити... А Вас - необхідно! (гілка ж для чого?)
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ щось не конче зрозуміла-якщо щось не те-виправляйте! то кожен має своє місце для відривання так? в когось карма..... в когось "мої фотографії".....так? тоді :shy: я ще й не починала робити те за що мене би вартувало.....
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ та де! то тільки епіграф... та й в основному співає ще попередня прекрасна вокалістка оксанка гринько а я-до зустрічі на шешорах
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ А передай від Лільки великі й гарячі вітаня... Будь ласка. :shy:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Я з ним якось-то в Кривій липі каву пив...за їдним століком.Пару днів тому... Чоловік був трохи...втомлений.... і філософствував.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ В Кривій Липі? Я починаю підозрювати, що то місце ТАКе... непойнятне... Ну, самі подивіться: липа - крива, Пупера нащодавно там теж... стомило... Наша Україна саме там там оселилася... Щось там не чисто. Нє? Наспівуючи: Как вы судно назовёте -ТАК оно и поплывёт.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ну... Мене довго просити не тре. (трудніше потім фот дочекатися ) ІТАК! Презентація! Цього разу Лулу була в чорному. Не просто була, а вела цю забаву. І, скажу я вам, яскраво вела. І, не тільки скажу, а й покажу (та не дам потрогать. Ггг...) (на деякі фоти мона клікати, вони не тяжкі)
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Йой! Ви ж не подумайте, що Лулу стояла всю дорогу і баланділа, а я всьо клацав і клацав... У дійсності, Лулу виходила на сцену, щоб представити наступний фолк-колектив. І, звісно, подякувати спонсорам. Я поставив у ряд фоти, щоб Ви, дорогі форумляни, могли побачити яскравість та різноманітність нашої звізди, іскромйотність таланту і артистизм.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ А на тій фоті Лулу побачила мене на бальконі. :o Видите, як посміхаєцця!? Хоч їден з Форуму прийшов... То - перший колектив, що виступав вчора. Скрипаль-сопілкар-соліст:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Файно той колектив грав-співав. Але, видно, звукорежисьйор напартачив: звучали ті струменти непонятно. зате, коли жінку вигнали зо сцени і повідкладали інструменти - стало зовсім файно! Хлопці співали невідомі (?) повстанські пісні. Нагадаю, День Конституції був... Доречно, милозвучно. А руки фотокамеру, як кулемет до москалів стискали. Во...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ну, наступні личика під Ратушею постійно пасуться. "Люди добрі".
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ По тому виступали канадійчі. Добре виступали. ніц не скажеш (більше). Там ще двоє гітаристів було: файний молодий басист та старший но' ритм відбивав. Але ТАК витанцьовували, жи кадру доброго не вийшло. Звиняйте... Ударніка видите кавалок на фоті. Я теж тільки кавалками його видів. На фото з Лулу той барабанщик сидит в червонім.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Після тих канадійців Лулу оголосила антракт. Але повіла, жи в тругій частині буде супер-забава... Заінтригувала, і втекла... Я, певно, теж ТАК зроблю. Покажу їдну фотографію, щоб "зачепити" і втечу на пиво. Зроблю теж антракт...