Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Теж проблема... Можна ж тоді, щоб Вас запросили. (на каву, скажімо) Ви чо'!? Я ж постив раніше фоту: Визнання Русалонці достатнє?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ ну нічого собі! а я хочу фоток з михом! і пан левандівка хоче! не ховайте!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Лулу, мої фото не можуть сі зрівняти з вашими.... ну й порівняли. Зачєм ґадіть форум?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ прошу пана на цій фоті ваша дитина все суттєво облагороджує і то факт! та ЙОЙ!!!!!!!!!!!! всі дружно перетерплять!!!!!!!!!!!!! ПРАВДА ФОРУМЛЯНИ? АЛЕ ВИ ПРОШЕНІ....:shutup::cowboy:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ БЕЗ ПИТАНЬ 28-ГО ЧЕРВНЯ О 19.00 ПРЕЗЕНТАЦІЯ З-го альбому львівського фолк-бенду "Бурдон " "Тайстра Чугайстра" (співає того вечора вокалістка яка записувала той альбом але я теж буду... і взагалі приходьте-не пожалкуєте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Йой... То ж день Випускного... :cowboy: Але квиточок зарезервуйте... І Миха беріть за тойво..., за зябри... ЗІ: саме головне, з дідусиком... домовтеся одразу.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Тре Маюнку попитати, як оно, безпечно..? Бо хто Вас-шифрувальщика, зна..?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ок, 2 останні фоти з "Русалоньки" 900x600 jpg, 124 Кб 588x900 jpg, 118 Кб Більше нима.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ тю! чого ви?:no: приколюєетсь-хоча б чесно признайтесь:ninja: ой пане левандівко я той день насправді дуже добре пригадую....бо паралельно в моєму житті творилось та-а-а-аке що ой! ви мені то нагадали...так якось....дивно що то вже стало моєю особистою історією.... до речі русалочка не в червоному...а ліля то в оффтоп не перемістить:p
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Та яке там? Ви ж знаєте, що я навіть слів таких не використовую у своєму лексиконі. просто дійсно... тойво....
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Помню-помню той "вредний" день, і закусювали щось у гримерці...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ то у хлопців перманентний стан-нікуди ся не дінеш-форму тримають... я от себе зато дуже добре пригадую-як в сні...мдя-а-а.. нє-а більше ніц не розкажу бо просто не маю слів щоб те все пояснити... просто для порівняння-якщо можете уявити щось що ТОЧНО не може з вами трапитися!!!!!оце тоді було зі мною-знаменний день...нереальний...і пан лвандівка то зафіксував-нема випадковостей...нема....!!!!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ От же ж... творча натура... Все треба драматизувати. нічого випадкового: Робота в мене ТАКа, знаменні дати фотографувати, і Ви на роботі були...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Файна Русалонька...шо тут скажеш? Лулу,скажіт будь-ласка темному,як прізвище отого пана,що стоїт по єнчу руку від цара? Такий,троха лисий?