Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ясно! Ще одна спроба "возглавіть, і завєсті в тупік..." Не вийде... Тепер (я ТАК думаю) більшість форумлян є поцінювачами театрального таланту Лулу. І кожен (!) почуває себе лідером...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Лулу, не переживайте! ми не будемо (одразу) просувати Вас у якесь "крісло". Тільки милуватися...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ де ж ти бродиш, моя доле? та сказати я їй можу але он чи послухає? :radist:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Я тут у архіві наткнувся на пару фот... Перепрошую, що довго руки не доходили. Наша Русалонька.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ І чому??? ЧОМУ я була у Львові тоді, коли lulu не грала???... Чорна несправедливість!!!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ От запросить Лулу на виставу - буде ще, а на "Русалоньці" не дали пофотографувати нормально. Сказали, же тільки з Нокіями можна.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Є, на бальконі. Але я тут за цитатку зашпортався: Що ж Ви, ложі не помітили?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ просто фантастика! Обов"язково виберусь на вистави із Лулу! Але мабуть вже з осені, як Маргаритка з канікул повернеться, щоб разом піти. заодно й Тугарчик підросте, йому теж буде цікаво. п.Левандівко, дякую вам за такий шикарний фоторепортаж!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ми не йдемо дивитисі на Беркута, чи Русалку, ми дивимося на Лулу.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Нет, не поймали! Перед приездом в г. Львов отправлял Лулу ПП. Просил уточнить, когда будет играть. Ответа не получил. Лулу, не ВРУ?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Тю... Міг би сказати, що крім Лулу, ніц не бачив... Ех, народ....
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Як же Ви женилися тоді? Та й комплімент не може бути брехнею!
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ і оце вона так збоку виглядає я надіялась що краще...... так лілюсь... я ж теж свинючка-з тими полтавами і польщами тебе пропустила :y::y::y::y:то продовжуючи іншу тему цю правда?:D:D:D ні направду не мала що відповісти-з вами ситуація була як з лілею несправедливо але в мене так часто що то граю по 2 вистави вдень а коли треба когось запросити то нема на шо