Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ я зрозуміла-ви як королева-королеві.... :o дякую ну приходьте-приходьте буду мати для кого грати (бо завжди кожну виставу-вибираєш для кого грати і дуже класно коли є хтось такий в залі...) я пана левандівку одразу вичислила..бо хто ше міг так активно моргати....до мене...(фотоапаратом звісна річ) а то!!!!:bazar: ги-ги лиш би то вам не зашкодило ну ми з вами всіма домовимось не переживайте я за минулий тиждень зіграла-6 вистав...думаю планети зійдуться.... ой не кажи:radist: нє-а:radist: ну та ясна річ але завдяки вам пане левандівко і дружній родині львівського форуму-маємо свою:naci: фабрику-бо ми ж насправді одне для одного справжні зірки бо інакше б так довго одне одного не слухіли б :cool: :p
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Що ви!!! Куда мені до такої королеви...:shy: я так скромно збоку постою
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Мені теж страшенно закортіло у театр.От дивлюся ці фото котрий день, чоловікові показую і дух захоплює. І фотограф класний, і сама модель незрівнянна, тільки фотографуй. А скільки емоцій, скільки виразів... Коли ТАКІ актори грають на сцені, хочеться сидіти на перших рядах, аби не пропустити жодної зміни у настрої гри... Лулу, іще раз браво!!! З нетерпінням чекаю нових фотосесій. Нарешті знайшлася людина з фотоапаратом, аби показати тебе світові.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ггг... Фотографуючи, згадував незлим тихим словом мангустів: ТАК активно рухатися можуть тільки вони... тому й "фокус" на багатьох фотах бреше. Лулу, а роль Рікі-Тікі-Таві Вам не пропонували?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Он я вас власне хотіла питати про те, як краще фотографувати рухаючісь об*єкти. Бо в мене щось дуже розмазливо виходило, чи то руки як в п*яниці трясуться, чи то з мене фотограф як з д.... тромбка... чи і то і друге.:shutup:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Добре. Оскільки тут звучало не тільки "браво!", а і "Біссссс!", получайте продовження... 725x900 jpg, 127 Кб
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ 854x900 jpg, 168 Кб Доречі... Оцей "король" знехтував нагодою визнати нашу Лулу справжньою королевою. Ну і не йолоп?!.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Подивіться!!! 835x900 jpg, 138 Кб То ж справжнісінька Нфертіті!!! А він...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Я Вам кажу!.. Клеопатра атдихаєт... Роксолани - десь... близько стояли...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ ну знаєте... я вважаюся в театрі-виразною артисткою-тому важче би вам було фотографувати акторів які на півтонах півнюансах грають :p :p :p І Я ТАК КАЖУ! в мене вже манічка-коли дивлюсь якусь передачу виставу шоу-тол перше на шо реагую то на світло!!!!! но-но ніяких збоку!!!!! та мені навіть...ай мовчу...:shutup: ну капут якийсь....єдине що можу сказати... що лулу непоганий сценічний псевдонім:p :p :p а ви бачили його зріст????!!!!! та й "вроду"????!!!! мені якого широкоплечого брююююнета... ми ж просто не підходимо один одному... а там один брат-лебідь...ну не брунет...але...можна подумати.... ну це вже ви перегнули-я ж просто мила дівчинка ось докази....
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Той король дійсно якись хілєнький... хворів напевне багато. Клеопатрі що найменше треба Марка Антонія або
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Зашкодило! Скажете таке! Та мені усі заздрити будуть!!! Лулу, я, чесно, у захваті. Ніколи не думав, що акторка "снизойдет" до спілкування. Чомусь було переконання, що актори "не из мира сего". Дякую Вам. Якщо буду у Львові, обов"язково сходжу в ТЮЗ. Із квітами і фотоапаратом.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ о марусю-мамо яке повне співпадіння!!!!:radist: :radist: :radist: :radist: яке колосальне розуміння!!!!:radist: :radist: :radist: може ви познайомитеся з моїми долею і фортуною і розкажете їм що до чого...а то вони тормозять.... :eek: ви шо? правда? ну бачите я така "снізошедша":D :D :D а насправді я ж не якась там зірка в якої купа фанів по всьому світі...вона знімається в 3 картинах одночасно і в неї дуже мало часу на себе і душ а тут ше й хтось уваги хоче.... я проста українська жінка яка ходить щодня на роботу а інколи "сидить" на форумі
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Оскільки я бачила практично всі вистави із Лулу, то дозволю собі оголосити про створення фан-клубу Лулу. Розумієте самі, що очолюю його теж я, але якщо ви справжній принц, перед яким ховається Марк Антоній, то маєте усі шанси зі мною позмагатися за головування у фан-клубі.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: