Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ :D :D :D :D :D коли??????????????? (тільки не в суботу-бо в нас вихідний)
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ ТАК Полковник з братом прийде... Дякую всім. А Лулу найбільше.
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ то тре Лулу сказати, щоб вистави привязали до графіку руху поїздів
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ і вийде шось таке :naci:+ :moskali:=перший український театр для дітей та юнацтва...гггг
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ LULU Мілачка, мая!!! Ві так прєкрасни!!! Нєужєлі вас кто-то смєєт огогчать?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ ТААААКс... Квітів досі ніхто не приніс. Бардак... :cowboy: Пробую виправити ситуацію...:shy: :shy: :shy:
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ тобі залишається - вірити мені, коли я кажу, що ти прекрасна
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Левандівка, звичайно, молодець, файні фото, та хотів би особливо пару теплих слів сказати про Лулу. Молодець, Лулу, мені захотілось на виставу сходити....
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Молодці обидва! Ось подумав, що у мене ніколи не було знайомих - професійних акторів. Ну, так щоб з ними поспілкуватися. Дякуючи Лулу маю таку змогу. "ЧЕРТОВСКИ ПРИЯТНО"(с). Буду хвастатись, що маю знайому акторку. Можна, Лулу?
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Ланко! Тут треба розуміти, що в Степанича . Тільки пацієнти. Трудна робота актора, ой, трудна...
Відповідь: Lulu in red, або вистава у ТЮГ Підозрюю, важко стати зіркою. У Львові. Наспівуючи: Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu, Tylko we Lwowi, Gdzie pieśnią się budzą i tulą do snu, Tylko we Lwowi.