Данила послав. А мене жінка не пускає... Малий ляпнув, дивлячись на фоту "Вона мені сподобалася!"... І дружина, зі словами "татові теж...", пішла збиратися на виставу
ага-отак я познайомилася з вашою дружиною... "то це значить ми вас шукали"-притишений голос і ловлю погляд на своїх розпусних майже шкіряних шортиках і рожевих колготах... а дитина скаче від задоволення......................
Дякуючи вакантному компові і Аднакласнікам - ні. (а оно їй треба?) Випереджу Полковника. Фото-звіт в студію!
...в рояль , в рояль ...справив потреби #2. Потім через оркестрову яму - до виходу.По дорозі комусь з музикантів "настріляв" по голові , зламав паличку дирегенту.....і з криком "Пошли ви все на х@#..., вийшов на вулицю і почав лапати таксі.Вот так!!!
тут Ви недочули. Полковник сказав диригенту, що барабанщик - ледар. Стукає тільки тоді, коли диригент на нього дивиться. Диригент заперечив - мовляв, у нього така партія. І отримав відповідь: - Партия у нас одна! И чем чаще мы стучим, там лучше для нее! А далі - все як Ви написали.
Ой! Как же мне ПРИЯТНО, что НЕКОТОРЫМ людям стало ПРИЯТНО от моего поста! Спасибо, друзья! Я ещё и афишу обоссал! Не заметили, Борис и Патрик?
Нє , Полковник. Це не із за Вас. Я взагалі люблю різні приколи , причому по принципу- чим дурніші , тим кращі. ... і з самого дитинства я ще любив "практичні жарти"(practical jokes) , за що мав неприємності в школі , армії.
Вам просто ПОВЕЗЛО по жизни. А я никогда не шучу. Шуток тоже не понимаю. Извините, что обидел Вас, если Вы, действительно, не видели, как я ссал на афишу.
Ну, взяли би велику скрипку... вона ще контрабасом називається. А то ви разом з колодою і козла надвоє порубали.