ЛуценКо

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 13 тра 2016.

1. На всій території Соледару ідуть жорстокі бої, українська артилерія повністю накриває маленьке містечко. Ми ганяємо «вагнерівців», як тарганів, кошмаримо їх не тільки артилерією, а й дронами-камікадзе.

Соледар зараз - ловушка для «вагнерівців». Бо позаду них мовчки, без артпідтримки стоїть російська армія, яка не пускає їх назад, а попереду - ЗСУ. Це соледарська мясорубка - помста військовиків за хамські випади вагнерівців щодо рос генералітету. І ми цим із задоволенням користуємося, прокручуємо ручку мясорубки щодня.

Поза Соледаром - дуже важкі бої, ситуація важка, Бахмут під постійним натиском ворогів, вони рвуться до дороги на Дніпро і подекуди мають успіх. Ми їх нищимо сотнями в день, але їх багато і вони повзуть вдень і вночі.

Ми маємо розуміти: війна не складається виключно із переможних реляцій спікерів влади. Війна - це жорстокі бої, в яких подекуди повністю знищені села і містечка приходиться залишати, щоби відходити у більш захищені місця, бо ми бережемо не тільки території, а в першу чергу - життя бійців ЗСУ.

Варто визнати очевидне: військовий злочинець Путін, призвавши не менше 300 тисяч мобіків, призначив Герасимова, у якого є ще 200 тисяч строковиків, має сьогодні військо, втричі більше, ніж рік назад, коли росія відкрито напала на Україну. Так, техніки у них значно поменшало. Але Орда величезна.

Цей лютий буде дуже лютим. Це буде дуже важкий місяць. Нам треба звикати до того, що ситуація не завжди буде складатися з переможних новин.
    Збройні сили зроблять все можливе, але я закликаю до масимальної мобілізації всього суспільства: і фронт, і тил мають знати, що лютий буде важким. Але це останній масований удар, на який здатен Путін.

Вистоїмо. Прейдемо в контратаку. Повернемо свої землі. Здобудемо перемогу.

Зараз час припиняти дріб’язкові інтриги і час мобілізувати все суспільство, і тоді все буде гаразд. ЗСУ до цього готові.
    https://www.facebook.com/1000056755...BPjAXkyD2aZCauLv7Rfxmh7G5UBvq2NDoEmxWUU1JWUl/

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головний прокурор при Порошенку - на війні. Головний прокурор при Зеленському - в Швейцарії.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, якщо Луценко на війні проти кацапів є зрадником, тоді я починаю розуміти в чию дудку граєте?

Ух ти... Зіпсувало крісло... і пішов він бити кацапів. Та ви просто аналітик кацапського розливу.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну який же Шуфрич гандон? Депутат ВРУ, голова комісії з Свободи слова. Це здобуток 73% - ваше бажання.

Ну а Луценко - поц і профан - б'є кацапів на фронті. Я розумію вашу злість. Тааа, гнилий хлоп... от Толік - на нулю, стріляє з пістолєта.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не встиг реально, зате теперішня влада так спішила відпустити Медведчука, що навіть не встигла дати присуд. І пішов Медведчук чистий перед законом, як лист. Кажуть, в ростові формує укр. уряд в екзилі.

6. ashim

ashim Well-Known Member

Цікаво: кожного взводного призначає Залужний?

7. В стрічці побачив новину що Юрія Луценко призначив Валерій Залужний командиром взводу ударних БПЛА.

І не розумію глузування спільноти, тому що глузує здебільшого цивільна спільнота.

Так ось. До діяльності Юрія Луценко на посаді генпрокурора відношусь негативно і не вважаю його гарним генпрокурором. Щоб зразу все вирішити. Але спільнота репостить новини про різних людей, теж доволі неоднозначних до війни (та і взагалому), і нічого.

Залужний може призначати на посаду командира взводу, коли це призначення йде одночастно з наказом про перевод з одного підрозділа в інший. Тому експерти які писали що Залужний не призначає командирів взводу- іноді призначає.

Командир взводу ударних БПЛА, це посада яка вимагає інтелекту вищого ніж середній та вміння "хоботити" борти своїм людям. Іноді вкидуя свої гроші.
    Грошей та можливостей у Юрія Луценко вистачає. Голова на плечах теж є. Тому припускаю що в його підрозділі хлопцям буде на чому літати.
    А там хто на посаді взагалі похер, хоч Юрій Луценко, хоч пес Юрія Луценко, хоч фікус Юрія Луценко- головне щоб підрозділ мав крила щоб бути боєздатним і його не кидали на "албанські" задачі. А так взагалі пох хто командир. Лише б функція працювала.

Якщо Залужний підписав цей наказ- то якісь доводи для переводу та призначення на цю посаду в нього були.
    Якщо я буду мати інформацію про неналежне виконання обов'язків командира взводу ударних БПЛА Юрія Луценко- то мовчати про це не буду.

Але я не розумію стьобу від людей що сидять по диванах, на тему 58-річного екс-генпрокурора який зараз в армії. Це виглядає дуже дивно. Мені не подобається ціла грядка людей що зараз в армії, але вони зараз солдати і я мовчу. Яке моральне право мають люди з дивану критикувати того хто пішов замість них в армію- я хз. Але це виглядає...як мерзость.
    Доповідь закінчив. Дата. Підпис.
    https://m.facebook.com/story.php?st...LuJsWU3pAuUJrrEoauJqyHgtQl&id=100009235926099

8. Good man

Good man Обычный человек

Бывшего генпрокурора команды Порошенко видно, а где сейчас сейчас бывший генеральный прокурор команды Зеленского? В Швейцарии воюет? Да, там мощная атака батальона российских олигархов.

• Тупо Тупо x 1
  9. Усім хейтерам Луценка хочеться сказати таке: у вас немає жодного морального права щось йому закинути саме зараз, бо він під Бахмутом, а ви *** зна де і в окопи не поспішаєте. Тому заваліть їбальники!

10. Oleksandrivych

Oleksandrivych миється в бані

У Вас помилка в слові прокугогом. Не прокугогом, а пгокугогом.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Залужний би й лису жирну свиню з Кварталу кимось призначив. Якщо би лиса жирна свиня не срала собі у штани і не верещала " Мене відразу снайпер вб'є".

12. Приїхав з бахмутської передової на базу.

Сильно здивований з реакції ФБ на моє призначення комвзводу роти бпла.

Друзі якось надмірно щасливі від рядової події, недруги звично бурхливо ненавидять мене за те, що виглядають диванними пігмеями.

На фоні цього - вуличні бої в передмісті Бахмуту, перерізані траси сполучення, нестача бк, смертельна втома героїчної піхоти.

В цих обставинах я віджартовуюся від поздоровлень словами, що кар’єра нарешті пішла вгору:), але правда щиро вдячний кожному за добре слово.

А недругам (до війни називав їх ворогами, але зараз це слово використовую лише для тих, за ким полюємо день і ніч) щось пояснювати нема сенсу. Знайте лиш, що я, не ховаючись, пережив та переміг і дніпропетровську, і донецьку мафію. Переживу і вашу естрадно-циркову.

Честь маю.
    FB_IMG_1677261145961.jpg

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Фух. Вирвався з київського котла і приєднався до рідного бат ТРО, який веде бої в Бахмуті.
    FB_IMG_1680539703294.jpg

15. Луценко перефарбувався в зелений. Каже, що винятково в маскувальних цілях, але хто його знає
    FB_IMG_1681646260472.jpg

16. Юрій Луценко ще в 2020 році почав лікувати онкологію.- і це є у відкритих джерелах.

В 2022 пішов в армію і служив точно краще за тих, хто його за це його хейтив з київських велюрів.

Тепер звільняється через інвалідність, бо більше року на війні може забрати здоров'я у будь-кого, тим більше у хворого на рак.

Почитайте що з цього приводу пишуть позітивні фронтмени та знамениті молоді політики - так виглядає їхній "патріотізм", читати тошно цей неповторний стиль "що він зробив, крім просто загинув" (с)

Це ж "ето другоє", за таке самі себе в смітник не опустять, Луценко ж не позітівний військовий, чого б не поржать.

Огидно.

17. Дякую всім, хто висловив мені слова підтримки.
    Особливо дякую побратимам, з якими пройшов найкращі у моєму житті 1,5 роки. Я чесно тягнув солдатську службу. Так само чесно буду допомагати вам і надалі.

На жаль, не можу сказати, що мене не зачепляє хмара отруйних стріл. За 30 років у політиці я так і не наростив бегемотячої шкіри, потрібної в таких ситуаціях. Проте, пережив усі. Переживу і цю.

Але тішить те, що 3/4 ненависників - прості гвинтики армії тролів, що лише відробляють сввою пайку. Для них навіть моя смерть стане лише приводом переписати з методички, що не так упав і не там похований.

Решта - ненавидять мене, як загрозу іншої поведінки, інших принципів.
    Для них ненависно, що є політики ( і я не один), які можуть свідомо вибрати окоп в Бахмуті, а не пляж в Тайланді.
    Вони бояться, щоб люди не почали відрізняти важкі вчинки від пафосних промов.
    Їх лякає ще жива політична конкуренція.

Ну що ж, дякую їм за швидку адаптацію до їхньої отрути, цинізму і підлості.

Окремо хочу подякувати слузі народу М. Безуглій. Саме її непереобтяжені інтелектом дописи видають і замовників цієї брудної кампанії і їхні страхи.

а де твій аватар? :)