ЛуценКо

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 13 тра 2016.

1. Ти скільки служив і скільки з них воював?
    Ти командував людьми і віддавав їм накази?
    Ти відправляв підлеглих на смерть. Ти знаєш це відчуття?
    А що це за командир, який не може прийняти рішення, навіть якщо це призведе до смертей, але принесе перемогу у майбутньому?
    Чому ж ти судиш інших?
    Заєбали ці цивільні шпаки, які пороху не нюхали, але стратеги в жінки під спідницю.
    Бридко

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, я служив два роки в СА, на посаді ком.відділення. Не воював.

Людьми тіпа командував), а віддавав накази хіба коли був розводящим і зам.нач.караулу.

Я ніколи нікого не відправляв на смерть і не знаю цього відчуття.

Ну от, Міську, я відповів на твої запитання.

А тепер ти, Міську, так само дай відповіді на мої запитання.
    - Ти скільки служив і скільки з них воював?
    - Ти командував людьми і віддавав їм накази?
    - Ти відправляв підлеглих на смерть. Ти знаєш це відчуття?

Міську, це ти про випадок в Керченській затоці кажеш? А командир - це Порошенко?
    Я нікого не суджу. Я тільки питаюся, бо хочу знати.
    А от цей абзац з твого допису я прокоментую після того, як ти даси відповіді на мої запитання.

3. Слухайте, а чим ви, зелейоби, відрізняєтеся від "гордого народу ЛНР-ДНР", який щиро ненавидить Порошенка від українського "мудрого наріду" який так само щиро(а може й більше) ненавидить Петра Олексійовича?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Gyppsy

Міську, а ну дай сюди щось з притомного для підтвердження твоїх слів на рахунок "гордого народу ЛНР-ДНР", який щиро ненавидить Порошенка"

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

але при тому співпадає з кацапським на всі 100. Соупадєніє.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

поки ту зелену шапку не відсунеш від очей - хрін побачиш притомне підтвердження.

7. 23 календаря;
    Так, 2 роки в Афгані, 15 бойових вильотів на підсвідку цілей для бомбардування. Одна відміна наказу начштаба 40 армії на бомбардування - це була школа в районі проживання племені шінвар. Я тоді був лейтенантом.
    Так;
    Ні, але готовий. Свиню не заколю, але людину застрілю, якщо цього вимагатимуть обставини; Знаю. З Афганістану не повернулось два однокурсники. З одним бачився за тиждень до його загибелі. Сергій Дорошенко з Сумщини. Інший з сусіднього села з Франківщини. Загинув за пару днів до повернення в Союз.

Останнє редагування: 13 чер 2021
  8. Gyppsy

О, львівець @Мих -уїл прийшов! Вітаю:hi:
    Львівець @Мих-уїл, а може то кацапи мене цитують, га-а? :)))

9. Циган, я вам, довбойобам, які не розуміють простих істин і готові посадити на палю любого, хто бореться з кацапами, нічого не винен.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А куди подівалася Кієвская Хунта ? Її вже нема. Вона зчезла разом з приходом клоуна до влади.

11. Gyppsy

- 23 календаря - норм, але то твоя робота. Тебе для того держава готувала. Дехто служить і більше.

- Так, 2 роки в Афгані - зачот :good:

- 15 бойових вильотів на підсвідку цілей для бомбардування. - то фігня, твоя підсвітка то саме, що моя наладка радіостанцій на Ту-16 і Ту-22 при бойових вилітах. Просто у кожного були свої обов"язки.

- Одна відміна наказу начштаба 40 армії на бомбардування - це була школа в районі проживання племені шінвар - . Я тоді був лейтенантом. - мабуть круто. Зрешта, я також деколи відміняв накази ))) А офіцер лейтенант, то те саме, що срочник єфрєйтор))

- Так - норм, я також;

- Ні, але готовий - Міську, готовий - це не відповідь. Я також готовий) Я і свиню заколю, і людину застрілю, якщо цього вимагатимуть обставини. По факту - ти, як і я, НЕ відправляв підлеглих на смерть.

- Знаю. - брехня. Міську, що ти знаєш? Ти ж не відправляв людей на смерть, то звідки ти знаєш це відчуття?

- З Афганістану не повернулось два однокласники. З одним бачився за тиждень до його загибелі. Сергій Дорошенко з Сумщини. Інший з сусіднього села з Франківщини. Загинув за пару днів до повернення в Союз - вічна їм пам"ять. Я про своїх однокласників, друзів і родичів, котрі загинули і котрих покалічило в Афгані зараз говорити не буду, про це ніхто нікого не питався.

По ходу, нічого аж такого разючого в наших відповідях нема.

Ну і шо, Міську, і чим ти так знаменитий, що можеш поучати цивільних шпаків, які пороху не нюхали, але стратеги в жінки під спідницю, га? Ти ж також пороху не нюхав)))
    Ми кожний робили і робимо свою роботу. І поки ти за 23 роки зробив 15 бойових вильотів на підсвідку, і пив свою цистерну, я на гражданці працював і платив податки, щоб ти був навчений-одітий-ситий-п"яний-заплачений і стеріг мій мирний сон.

І ти, Міську, ще хочеш вчити мене як правильно шпортатися в носі?о_О
    Бридко

12. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, або говоріть по суті, або ставайте в чергу , бо я за вами двома не збираюся бігати)))

13. Gyppsy

Міську, ти нічого не винен.
    Ти просто дай сюди щось з притомного для підтвердження твоїх слів на рахунок "гордого народу ЛНР-ДНР", який щиро ненавидить Порошенка"

14. Циган, бігати не потрібно. Потрібно йти .....

15. Gyppsy

Міську, я так поняв, що ти там вже був?
    Ну і як тобі, сподобалося? ;)

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про Луценка зовсім тут забули. Добре, що хоч ФБР про нього не забуває. І про Порошенка також.
    А Хомчину варто навчитися трохи тримати себе в руках. А то зовсім знервований. Як таких допускали до командування дивізіями і ослячими ескадронами, не розумію.
    Може, в Хомчина виробилася звичка так кричати і матюкатися, що сотня ослів від його крику на галоп переходила?

• Смішно Смішно x 1
  17. Gyppsy

Все одно ж футбол треба чекати)

18. Кацалапий, ФБР розслідує зараз плівки Єрмака. Перший результат є - Єрмак не в'їздний в Штати. Маркарова не може вручити вірчі грамоти.. Слідкуємо.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я навіть не був у курсі про футбол такого рівня. Щось там трохи читав про футболки українських гравців, які примусили корчитися Путіна.
    А вчора послухав Невзорова про те, як умовляли бельгійців, кололи їх транквілізаторами, щоб ті в День Росії привітали росіян і не накидали їм десяток голів під час гри, а забили лише три. І це вдалося. І свято у Росії вийшло на славу. Там Невзоров розповідав ще про тарганів в голові Гундяєва, але це вже - зовсім офтоп.
    Ну, а про вчорашній матч України я почув уже пізно вночі від С.Лещенка. Забити голландцям два голи - достойно. Шкода, що три пропустили.
    Одним словом, футбол не дивлюся. Зате суттєво просунувся у початковому етапі вивчення іспанської.

а де твій аватар? :)