ЛуценКо

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 13 тра 2016.

1. А ти звідки знаєш, що він пхався. Бородата піхва серлищ сказав?
    Циган, я знаю що ти циган, але вже бути настільки неперебірливим, це взагалі намати ніякого гонору
    Та за гроші він по пенькам з овочем скакав.
    Потім за бенєні гроші мочив порошенка, будучи депутатом від БПП.
    Тепер обслуговує віслюка і того ж "колиму" за гроші укрзалізниці.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, та до чого тут Лєщєнко? о_О
    Сірожу можна і зовсім не слухати.

Ти кіно дивився? Там є нарізка, де Юра у Петровому прямому аналі розказує про всі ці страсті-мордасті з американцями.
    От я тебе і питаю - а нашо то Юрі було треба? Яке він, генпрокурор і зек, має відношення до закордонних справ України?

3. Читай NYT і буде тобі щастя. А поки ти читаєш висери і маніпуляції бородатої хвойди, то відповідно будеш перебувати там - в хвойді (бородатій чи голеній то діло десяте. Кому що до смаку).
    Нічим допомогти не можу.
    Харчуйся правильно і зекономиш на туалетному папері

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, я дуже Вас поважаю за Вашу наполегливість, тому я виставив ролик саме в тому місці де говорить не "борода хвойда" а кум Порошенка. Ну, так вийшло, що "бородата хвойда" дала свої коментарі.
    Але Ви можете послухати пряму мову екс-Генпрокурора. Якого ніхто, між іншим, за язик не тягнув.

View: https://youtu.be/vI3p6DlqT3M?t=289

• Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

Міську, ну нашо мені якесь NYT? Мене не цікавить якась думка якогось NYT. Я хочу розібратися тут, в тісному колі юзерів.
    Є же ж кіно, де Юра ніби при здоровому глузді, при пам"яті і в колі доброзичливо налаштованих журналістів все розказує в прямому ефірі.

Так що Міську ти не кіпішуй, а якщо щось в тому розумієш - то допоможи.
    А якщо нє - то нафіга пхався?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Giuliani pressed Ukrainians to probe Biden allegations in 2019 call -CNN
    Зате у нас всі кинулись на захист єрмака, переводячи тему на Луценка, а Подоляк добрехався вже до того, що це була така спецоперація.
    Хлопці, впихуйте невпихуєме планктоші. Йому зайде.
    А єрмаку впихнуть американці по саме неможу.

7. Gyppsy

Міську, та при чому тут зараз Єрмак?
    Ви, порохоботи, при запитанні про Порошенка переводите стрілки на Зеленського, а тепер он при розмові про Луценка чомусь хочете говорити про Єрмака)))
    Давай по черзі - перше розберемося з Луценком.
    Міську, ти будеш говорити по темі, чи нє?:punish:

8. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, а ось (я виставив те місце в ролику) - ще одна пряма мова Луценка. Де він говорить, що колишній регіонал і соратник Януковича Бойко (ну, той, що вес час їздить в Москву для отримання консультацій і іноді зустрічається з Пуйлом) жодним чином не причетний до "вишок Бойка". Тобто, на чесного політика Бойка набріхують вороги України.
    Слухайте, можете дати свій коментар, ригоанал Бойко і вся ригоанальна братія - вороги України чи ні? А можете тупо з"їхати на інші теми. Таке за Вами також водиться.

View: https://youtu.be/vI3p6DlqT3M?t=460

• Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

чи нє.

• Смішно Смішно x 1
  10. Gyppsy

А ще там в кіні десь є момент, коли журналіст питається Луценка - "чому на Медведчука Україна не ввела санкції разом з Америкою, ще в 14 році?"

View: https://twitter.com/USEmbassyKyiv/status/1363138323842236420?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1363138323842236420%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.radiosvoboda.org%2Fa%2Fnews-medvedchuk-sankziyi-ssha%2F31113155.html

А Юра як істинний порохобот взяв і зіскочив - тіпа, нічого не знаю, мене тоді ще не було в РНБО.
    Але ж він міг взяти Медведчука за яя і в 16 році, коли став ГП і членом РНБО, що нє?
    /про те, чому ж не ініціював введення санкцій на Медведчука разом з США тодішній президент Порошенко я зараз питатися не буду, тому що тут жива черга ;)/

Останнє редагування: 13 чер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Та тому, що бородата хвойда цією маніпуліцією намагається перевести увагу з зашквару єрмака на Луценка, Порошенка, хоч чорта лисого.
    Єрмак вже свій вовчий білет отримав.
    А тут ви виступаєте в ролі підгавкувачів: " А хто то крикнула із кустов - жираф большой яму відней"

12. Циган, ми не порозуміємось до тих пір, поки ви на перше місце не поставите Україну. Наразі у вас на першому місці кацапстан. Хоча ви припідносите це як турботу про щось українське. Не Україну, а щось, десь українське. Під яким би воно соусом не подавалось, але це не про Україну.
    Ось коли ти поставиш попереду Україну, тоді ми можемо говорити про шляхи досягнення достатку в Україні.
    Для мене зараз головне збереження країни, відрив від мокшан. Любі дії, направлені на це я буду підтримувати. Все що може найменшим чином зашкодити буде отримувати опір.
    Наразі найдальше від мокшан ми відійшли при Порошенку. Тому я підтримував і підтримую його дії.
    Крочки віслюка на залагодження і умиротворення хуйла отримували, отримають і будуть отримувати адекватну оцінку.
    А ви їх (крочки) відчуваєте шлунками.

13. Gyppsy

Міську, давай по-хлопськи, без інсинуацій.

Єрмак фігня, до нього черга ще прийде.

А зараз і в Україні, і в європі/америці розходиться в тому, щоб люди взнали побільше про всякі приховані і замовчувані темні справи Порошенка. Бо брехати не можна.

14. Gyppsy

Міську, давай по-хлопськи, без інсинуацій.

Зараз і в Україні, і в європі/америці розходиться в тому, щоб люди взнали побільше про всякі приховані і замовчувані темні справи Порошенка.
    Бо брехати не можна.
    А Порошенко зі своїми БПП весь час брехали і далі брешуть

Це ти знову на Зеленського натякаєш? )))
    Міську, і до того твого "віслюка" прийде черга.
    Але треба розібратися перше з попередниками.

15. Циган, американцям і європейцам чхати на проблеми українців.
    16 червня зустріч Байдена і хуйла ти не побачиш цього на перших шпальтах американських ЗМІ. Байден взагалі відмовився від спільної прессконференції з хуйлом.
    Чому тебе не цікавлять приховані справи віслюка, той же Оман, але ти готовий жертв аж чавкати всяке кацапське лайно про Порошенка: ліпецька хвабрика, ілловайські котли, влаштовані коломойським щоб відібрати у Ахметова ЗуГРЕС, Дебальцеве, злите Семьоном і батальйоном "Кривбас" коломойського/авакова.
    Лох і гавноїд.

16. Ось ще одна причина, чому розганяється всяка фігню в соцмережах. Ти краще про це писав би. Що звільнили при віслюку?
    Тільки повідомлення про загибель.
    Що там про Журавля? Що ти про це написав?

Facebook Watch
    Російський терористичний акт у Маріуполі 9 травня – Олександр Кучма | Vоїн – це я

17. Gyppsy

А я то і сам знаю.
    Всі адекватні керівники країн думають в першу чергу про свої країни.
    Міську, а з чого ти взяв, що мене не цікавлять приховані справи віслюка, той же Оман?
    Мене багато чого цікавить ;)

За Порошенка я також мовчав, аж до 16 року, коли він взагалі оборзів
    Зеленському я поки що даю фору. Тіпа, скидка на недосвідченість і молодість)
    Ціхо, Міську, не хами )

Про Порошенка я сам собі знаю, і всяке кацапське лайно на це зовсім не впливає ;)[/QUOTE]

18. Gyppsy

При "віслюку" звільнили моряків, котрих Порошенко навмисне послав під кулі.
    В тому числі і хлопа із сусіднього села, котрий там був матросом.
    А що я міг про це писати? Копіпастити чиїсь висери? - Так тут і без мене того не бракувало )))
    А як там було насправді - я не в курсі.

19. Циган, я й не знав, що ти отримуєш звіти ГРУ ГШ і ФСБ.
    А якщо серйозно, я бачу твої джерела лайна, яке ти споживаєш по твоїх дописах. І хто власники тих джерел?
    Циган, не виставляй себе на посміховисько такими заявами.
    Ти є звичайним ретранслятор того лайна, яке споживає.
    Функцію " Думай, аналізуй" вимкнено за непотрібністю.

20. Gyppsy

Міську, а чим тобі не подобаються мої джерела? Давай конкретно і по порядку

а де твій аватар? :)