Луценко виходить на волю

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 6 кві 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Класне інтерв"ю опубліковане в "Експресі". Дуж-ж-ж-е раджу...
    Наразі в мережі іще нема, тільки в газетному варіанті (тижнева, четвер). Буде за пару днів.

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А чому Ви втручаєтесь? Російськомовний Крим голосував за кандидата від ПР, отже має право сам отримати те, що йому треба, за що голосували. Все справедливо. Хай кримчани сами розбираються, а ПР це дуже гарний інструмент Бога, бо на кожну хитру несвідому задницю знайдеться добряча костриця. Бог справедливий.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так в чому винні донецький гопник Кузьмін і колишній міністр та політзек Луценко?

• Подобається Подобається x 1
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Кстати, у меня Луценко вызывает глубокую симпатию... Судя по результатам этого горе-суда, таки честным человеком он оказался. Даже странно для политика. Поэтому если будет хоть малейшая возможность, то предпочту отдать свой голос за него...:girl_angel:

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хіба як Юля стане президентом, то подзвонить судді і він зніме з Луценка судимість

6. zet

zet Дуже важлива персона

А когда поменяется команда у руля, то сразу другим судимости навешают. Да хоть и за прелюбодеяние, например..."Аби було" И постепенно всех сами себя пересажают...:yahoo:

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в мене ні.

З юридичної точки зору Луценко чистий, але є ше мораль і є ще спосібності. Недотягує.

Після тюрми в міліції він не буде вже такий рішучий і буде постійно оглядатися назад.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Спорить не буду.. Просто именно против него "потуги" обвинения наиболее ярко показало несостоятельность претензий... И я просто теперь жду кого ж первого из нынешних посадят. Ну не упустят подобного способа политической борьбы, раз дорожка, не от великого ума, уже проторена...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

не посадять.

Нема перспективи для опозиції. Своє прокакали.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я б написав "для цiєї".

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)