Класне інтерв"ю опубліковане в "Експресі". Дуж-ж-ж-е раджу... Наразі в мережі іще нема, тільки в газетному варіанті (тижнева, четвер). Буде за пару днів.
- А чому Ви втручаєтесь? Російськомовний Крим голосував за кандидата від ПР, отже має право сам отримати те, що йому треба, за що голосували. Все справедливо. Хай кримчани сами розбираються, а ПР це дуже гарний інструмент Бога, бо на кожну хитру несвідому задницю знайдеться добряча костриця. Бог справедливий.
Кстати, у меня Луценко вызывает глубокую симпатию... Судя по результатам этого горе-суда, таки честным человеком он оказался. Даже странно для политика. Поэтому если будет хоть малейшая возможность, то предпочту отдать свой голос за него...
А когда поменяется команда у руля, то сразу другим судимости навешают. Да хоть и за прелюбодеяние, например..."Аби було" И постепенно всех сами себя пересажают...
А в мене ні. З юридичної точки зору Луценко чистий, але є ше мораль і є ще спосібності. Недотягує. Після тюрми в міліції він не буде вже такий рішучий і буде постійно оглядатися назад.
Спорить не буду.. Просто именно против него "потуги" обвинения наиболее ярко показало несостоятельность претензий... И я просто теперь жду кого ж первого из нынешних посадят. Ну не упустят подобного способа политической борьбы, раз дорожка, не от великого ума, уже проторена...