Злобно радіти над беззаконною розправою одних можновладців над іншими - справа плебсу. А громадянин переймається коли порушують права іншого громадянина.
Ну зачем усложнять то и фарисействовать?Все же очень просто... Не сумел посадить...сиди сам!!!!! Вот и все!
ну если всё просто - значит Mokbo самый первый претендент на посадку (и не важно за что: был бы человек, а дело всегда найдётся )
%-) "А меня то за что???" (с) ...из анекдота.. Я же не орал на М2004...бандитам тюрьмы...Кучму к ответу.....да и не был я министром мэндэвэ......
Пипец...в больничку для ВИПов...можно даже и собак приводить.... А Луцик молодец!!!! даже интервью успевает давать: Все знал...и не посадил...парадокс...%-)
Тобто ти свідомо себе записуєш до плебсу, обираєш роль "маленького українця", який спроможен тільки на те, щоб дивитися та злорадіти, коли одни "великі українці" садять інших ?
Може ти у своєї місцевій бадезі по місту мешкання по п'яні орав "очільнику райдержадміністрації - тюрми!". Тебе місцевий міністр мвс у чині капітана й посадить. )
По перше...мы с Вами разом гусей не пасли... По друге..Вы свои личные умозаключения считаете истиной последней инстанцией? Луценко не первый год в политике..и не хрен было бить себя пяткой в грудь два раза...по назначению министром мэндэвэ!!! Не посадил?Сиди сам!И крапка!
Да, перспектива опинитися у своєму місцевому сізо, як Луценко у лук'янівському, Mokbo явно не сподобалась. Бо "...а мене то за що ?! Я ж дрібне чмо! Я ж не з ким не ворогую, бандитам тюрми не ору, шесток свій знаю!" )
сегодня было какоето заседание какогото суда.... а чего Луцык досих пор сидит ? вроде кроме должностного нарушения ничего не наколупали...