Відповідь: Лохотрон МТС Був сьогоднi в ЮМЗ. Виявляйеться мене вiдключили 17 числа бо на 15 число в мене була заборгованiсть. Тобто всi клiйенти повиннi сплатити рахунки до 5-го числа а Я-як ВIПклiйент- до 15 числа. )) змiнив нагадування з 28числа на 13-е. Так що я надалi щадоволенмй ЮМЗ. До речi, нововведення-електронна черга - приивходi рейеструйесся й потiм майеш приорiтет при розмовi з консультантом. Трохи цирк але подивимось.
Відповідь: Лохотрон МТС Ну не знаю, аж стільки ми в принципі з оплатою не затягували, але, якщо ми до певного числа не сплатимо, надають типу кредит на 50 грн. і кожного дня приходить смс про нагадування стосовно поповнення рахунку. Максимум за тиждень поповнювали. Ні разу не відключали. А з іншого боку, а чому вам мають надавати послуги, за які ви не сплачуєте відповідно до умов договору.
Відповідь: Лохотрон МТС Абсолютно згоден з Вами. Тому й написав що не мав претензій а висяняв в чому проблема. Й в кінці додав що далі задоволений ЮМЗ-МТС. А надокучливі СМС мені не приходять тому що я ВІП клієнт.
Відповідь: Лохотрон МТС А зі мною МТС іноді застосовує "специфічний" лохотронВже не раз так було - я телєфоную комусь, побалакала та й всьо - кладу трубку, а вона ся не кладе, тобто МТС замість мене вирішує побалакати собі з мого номера так ще з 20-30 секунд! Просто не роз'єднують дзвінок! Хамсько!А в кінцевому результаті, що виходить - гроші з рахунку спускаються швидше і платити приходиться більше Часом подзвоню до тих операторів - кажу так і так, зробіть шось, нє? Зроблять, на пару днів, а потім знов іноді "забудуть" роз'єднати розмову. Тре навести порядок Найкумедніше було один раз, коли якась операторша сказала жи в мене мобільний такий поганий, йди собі його перевір, каже. Ну і шо ви думаєте? Перевірила мобік - всьо файно:radist:працює Так шо то МТС собі таке "мутить", певно, знайшли новий спосіб :ninja: здерти гроші в "бідних користувачів мобільного зв'язку". Чи хтось мав схожі проблємки з МТС? Або шось про таке чув?
Відповідь: Лохотрон МТС Вiп - Very Importent Person, тобто Я. пару мiсяцiв пiдряд мiй рахунок перевищував n-сумму (300 чи 400 грн) так й стаы Вiпом. Дружина отримуйе спам а я, як поважний чоловiк, нi. Ображайеться:-((( Додано через 8 хвилин Вперше чую подiбне. В нас свого часу було навпаки. У дружини сiм'я зi мною - платить за з'йеднання й пару годин щебече-щебече-гоаорить-балакайе-...достайе. А певний час дзвiнок за хвилин 10 обривався й треба знову дзвонити - знову плата за з'йеднання. Але то якось само пропало. Здайеться я перебував в зонi слабкого сигналу - от й зривалась "лiнiя"?. А у вас якась аномалiя. Може, дiйсно, гудзiк "покласти трубку" барахлить. Поставте iншу картку й перевiрте чи оператор чи телефон.
Відповідь: Лохотрон МТС В мене в принципі зі звязком проблем немає, ні з відключанням, ні з невіключанням. мала сімю - тріпалася з мамою досхочу, тепер перейшла на інший пакет 1500 безкоштовних хвилин в мережі, далі говорю, скільки хочу, і ні разу не переривало.
Відповідь: Лохотрон МТС То так і тепер є - поговорили 10 хв. з тим, що "в сім'ї", і всьо - треба знову дзвонити. Але вище описана ситуація стається не тільки тоді коли говорю "зі сім'єю", але й з іншими номерами. Вставляла іншу картку у свій телефон - нормальок, працює і закінчую розмову тоді коли я хочу, а не МТС. Але дякую за пораду! Піду роберусь з тим тел. номером. Може краще змінити номер? (Але ж не знаю чи то зроблю - страшенно звикла до такої, здавалось би, банальної речі як "нумер телєфону")
Відповідь: Лохотрон МТС Можливо у Вас погане покриття. Тобто й рисок хватає (близько базова) але пропускна здатність - забагато абонентів в вашому районі. МТС мало б роширити канал. просто не все встигають й ... хочуть. Тому з іншим оператором все гаразд. В мене обриви були десь раз й то коли я був в якочь Броварах й раз тиждень в Харкові. Просто перегруз по місцю. А зависання розмов є й зараз але в межах 1-3 секунд. Спробуйте натиснути кінець ще разок-два. В мене помагає. Але в мене тачСкріновий інтерфейс й може не все реагувати на пальці, особливо в спеку.
Відповідь: Лохотрон МТС Именно с МТС у меня проблем нет, правда у меня безлимит так что пофигу - есть разрывы или нет. Похожая штука рулит в Лайфе - там каждые 10 минут идет обрыв связи. Опять таки у меня безлимит по лайфу, так что единственный минус - это то что вызывает раздражение такое усердство оператора. И вообще - нефик дольше 10 минут трындеть по телефону,даёшЪ оффлайн, живые глаза и уши собеседника!
Відповідь: Лохотрон МТС Истину глаголите Додано через 2 хвилини Не обязательно трындеть, можно просто помолчать, посопеть... :D
Відповідь: Лохотрон МТС ...по телєфону? Та Ви шо? Додано через 1 хвилину То як маньяк :ninja: ся вести по телєфону?:D:D:D
З рахунку зникло порядку 200 гривень. 2 тижні розбирались. І що Ви думаєте? Сказали, що в них на скаргах всього 5 осіб, а скарг до 2000 Отак кохані абоненти - Ви можете жалітись, але в якому році тепер МТС розгляне Вашу скаргу - невідомо.. економлять на операторах, виправдовуючись кризою.. Я вже перейшла на КС..поки гроші не зникали
Роз"єднання в МТС дійсно проходить довго, зате мобільний інтернет-зв"язок Hiper.net, яким я користуюсь на даний час, з"днавши з компютером, мене влаштовує повністю. Іноді швидкість загрузки сягає до 27-30 кб/сек, в той час як телекомівська швидкість при загрузці через телефонну лінію іноді ледь сягала 0,5 кб/сек.. Оплата 10 коп. за мегабайт плюс 5 гривень на добу. Раніше було дуже багато проблем. За 10 хв. з рахунку могли вкрасти навіть біля 200 гривень і ніколи не могли знайти крайнього, про повернення грошей навіть мови не велось. Тепер все вирівнялось, ніхто нічого не краде, все на солідному рівні. Є правда один нюанс. Коли я подзвонив братові в Польщу, то приблизно за 7 хв. з"їло 90 з лишнім гривень...