лохотрон ДАІ

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 9 вер 2009.

1. BlondeMan

BlondeMan Active Member

Ви маєте рацію. варто уважніше відстежувати їх дії. Моя мамуся недавно поїхала на миготливий жовтий. Так ей ледве не виписали штаф за проїзд на красний.но з урахуванням того, що моя маман - людина з ораторськими здібностями, він, по її розповіді, витратила на нього добрі тридцять хвилин свого дорогоцінного часу.Той не хотів її відпускати, хоча визнав свою вну практично, про трохи чинив опір.І мабуть, пдумав,что жінка - це легкий видобуток, хотів штраф виписати за брудні фари, але жіноча чарівливість і жодного шахрайства і фари стали чистими..

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І шо? даїшник чинив опір? от сволота!!!

3. BlondeMan

BlondeMan Active Member

Та не.Он повернув матінці документи і побажав щасливої дороги

• Подобається Подобається x 1
  4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Лежу, сміюсь ))))) Відразу пригадав бородатий анегдот

Зустрічаються два друга. Давно не бачились. Один з них досить сильно розбагатів, другий просить розказати як. Той каже:
    - Попав я якось в лондонський клуб, де джентельмени в блек-джек грають (очко по нашому), зробив ставку. В мене 19 а в супротивник каже що в нього 21, я кажу покажи - а він каже що джентельмени один одному на слово вірять. І тут мені карта як поперла!!!

• Подобається Подобається x 3
  5. mota_boy

Знаю про яку трасу він пише, якщо не помилясь дорога Тернопіль-Хмельницький, але ж вона ДІЙСНО йде через села (через справжні села, з дітьми, коровами, бабцями старими і т.д.) може там варто всеж таки пригальмувати? Через дорогу може бігти і Ваша дитина...

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

львів-хмельницький то кошмар автомобіліста, там і розігнатися толком нема де. А особливо тернопільська об"їзна...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

пробуйте об"їхати з іншої сторони.

8. mota_boy

То взагалі окрема пісня ))) (Хмельницька, правда, не краща) в Тернополі об'їздної не було ніколи. Ну в розумінні, напрямок був, асфальту не було.

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Там таки треба пригальмовувати. Років три назад переді мною машина збила пяного, який раптово повернув під колеса. Я дочекався швидкої і поїхав. НЕ знаю чим там закінчилось, але приємного мало.

Цього року взагалі в жахливому стані той напрямок. Але розігнатись є де. Від початку тернопільської області і до Озерної зробили багатосмугову. А в Тернополі є дві об'їздні. Якщо їхати зі Львова, то одна (в паскудному стані і з вічними прихлєбалами з полосатими ложками) по праву сторону і починається перед в'їздом в Тернопіль, а друга по ліву сторону через Білу, починається 4 км перед Тернополем. Ота, через Білу, в шикарному стані

10. MARTINI

так, мені вже про ту альтернативну об"їзну розказали, але запізно :) Не думаю що скоро в тому напрямку поїду ще :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Генпрокуратура заборонила ДАІ карати порушників, ґрунтуючись лише на показаннях "Візира".

Останні події

Тедеев заявив, що ніякого брата Роберта в нього немає

Найголовніше за вихідні

Розпорядження з вимогою припинити штрафувати дорожніх порушників без їхнього відома зробила Генпрокуратура начальнику ДАІ України Сергію Коломійцю, пише газета Сегодня.

Таким чином, даїшники мають зупиняти водіїв і разом з ними складати протокол, а не просто фіксувати "Візиром" перевищення швидкості, виписувати штрафи і слати поштою протоколи.

Якщо розпорядження не виконується, то водій може подавати до суду, повідомив начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.

12. MARTINI

ага, ще б посиланнячко на офіційний документ

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мартіні, тре вірити на слово... ми ж джентельмени.:haha:

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Дякую!

Ещё вопросы:
    1) Как трактуются нечитаемые номера? Штраф большой?
    2) Как трактуется не остановка по требованию гаишника (на трассе)?

15. joke

joke Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  16. Tony

Tony Well-Known Member

Що значить "как трактируется"? Ви хочете знати яка санкція (покарання) за таке чи як?

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ага, вчора по ящику показували коментар дайців на цю тему. Говорили що ніякого розпорядження не було, а тільки рекомендація та й то вже застаріла :sad:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яке застаріло? дату бачите? 02.07.2009р.
    то в гаїшників у голові застаріло.

Візир дійсний - мови нема, але НЕ АНОНІМНО!

І то є правильно, бо за місяць - два годі знадати де ти був і що робив.

19. joke

joke Well-Known Member

МВД: Использовать "Визир" гаишникам никто не запрещал
    14 сентября 2009 | 16:13
    В МВД Украины подтверждают законность использования прибора для фиксации скоростного режима "Визир" и считают, что у Генеральной прокуратуры не должно быть по этому поводу претензий к милиции.

Об этом сегодня, 14 сентября, заявил заместитель министра внутренних дел Украины Александр Савченко.

"Закон есть, закон приняли, закон никто отменить не может - ни Генпрокуратура, ни суд, никто" - сказал Савченко.

Он выразил удивление тем, что представление Генпрокуратуры, датированное еще 7 июля, "только сегодня стало резонансным". Замминистра пояснил, что Генпрокуратура своим представлением не запрещала использование этого прибора, а рекомендовала его использование как вспомогательного фиксирующего средства для составления протоколов.

По словам Савченко, после получения этого представления МВД обратилось к ряду экспертов, в том числе за рубежом, которые констатировали законность использования "Визира", а также то, что его технические возможности позволяют фиксировать превышение скорости. После этого, как отметил замглавы МВД, 17 июля МВД дал ответ ГПУ о законности использования этого прибора. "После этого никакого ответа из Генпрокуратуры не поступало, в суд они также не обращались о невыполнении предписания", - добавил замминистра.

"Я считаю, что прокуратура сегодня к нам не имеет претензий, ну а мы к прокуратуре никогда в жизни претензий не имели" - подчеркнул Савченко.

Он назвал некорректной появившуюся в понедельник в СМИ информацию о якобы запрете использования "Визира" и подчеркнул, что зачастую такие заявления приводят к тому, что участники движения не будут серьезно относиться к сотрудникам ГАИ и отказываться оплачивать штрафы."http://podrobnosti.ua/auto/2009/09/14/628853.html

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Так, хочу знати яка санкція і скільки це "коштує".

а де твій аватар? :)