Не пудріть нам мізки, пане Коломойський. Тут усі порахувати здатні кількість місць у таксі і в літаку.
Миху, я ж дав конкретне посилання, ви особисто можете вже сьогодні придбати квиток на літак з Варшави до Вроцлава дешевше, ніж коштує таксі по Львову. І я вас запевняю, жодної миХоловки там нема. Така є ринкова ціна в нормальній країні!
А в мене враження, що Мих візництвом заробляє, і тепер хвилюється, що літаки створять йому конкуренцію
Не дуже розуміся на інших , але ця цілком нормальна умова. Нігде в світі не бачив щоби таксісти платили за паркінґ , якщо вони чекають на клієнтів. Для них є окрема лінія чи дорога де вони рядочком стоять і чекають своєї черги щоби підібрати пасажира. Те що таксист платив на виїзді з аеропорта, таке я бачив в Львові ,а також в Ісламабаді і в Лахорі. В цих двох останніх містах чарівної країни Пакістан , охорона аеропорту стоїть в повному спорядженні з автоматичною зброєю і з РПГ
Мартіні, виключно для Вас: 5 канал 6 год. · Львів таки підписав Львів підписав контракт з лоукостером Ryanair #Ryanair Львів підписав контракт з лоукостером Ryanair Ірландська авіакомпанія Ryanair після тривалих переговорів скасувала плани з виходу на авіаринок України 5.UA|ВІД 5 КАНАЛ Але попрошу більше так мене не атакувати, ато відміню.