Відповідь: Лотерея (якби...) я би відкрила мережу дитячих і шкільних таборів у Карпатах. а також здійснила кругосвітню подорож...особливо хочу в Перу
Відповідь: Лотерея (якби...) в пучках лохів! ти їм тільки інформацію злий.... мільйон боргу тобі гарантовано!
Відповідь: Лотерея (якби...) Спочатку - квартира у Львові. Потім - будиочок, навколо якого не буде людей, а тільки природа... Тоді подорожі... Решта - в бізнес. До коштовностей я ще не дозріла, то цей пункт можна виключити. А от шопінг... На доброчинність теж би щось потратила, але тут треба обережно, щоб її справді отримали ті, хто потребує. О, а ще хочу коня! Але міліона на те все не вистарчить, то я почекаю, поки буде більше
Відповідь: Лотерея (якби...) Я як подумала, що купити хочу і на калькуляторі суми деякі пододавала, то виявилось, що $1000000 - це зовсім небагато. :shy:
Відповідь: Лотерея (якби...) Виплатив морґеч на хаті,- це майже половина.А решта би дав на на чиюсь хвору дитину.Роботу свою не залишив би.
Відповідь: Лотерея (якби...) Ділитися треба.Хто ділиться тому і прибуває. Як в тій притчі про таланти - 10 дістав ; 10 віддав. А 1 закопав , то і того позбувся
Відповідь: Лотерея (якби...) Тоді можна взяти спочатку квартиру , потім авто ,а решту грошей перерахувати в дитячий будинок....
- куме, а шоб ви робили, якби ото виграли мільйон? - нічого... - як це нічого? цілий мільйон і нічого б не робили? - а шо я дурний робити, якби в мене був мільйон Я вчора своїм знайомим задала запитання,шоб вони робили,якби виграли мільйон?Більшість казали щоб потратили на себе ,тільки дві людини б віддали його близьким і потребуючим людям ... Дійсно дуже цікаво,а що б зробили ВИ?