Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

СБУ викрила В'ячеслава Шаповалова, колишнього заступника Рєзнікова, на розтраті майже 1 млрд грн.
    За матеріалами справи, у 2022 році цей посадовець, вступивши у змову зі своїми підлеглими, здійснив закупівлю неякісної військової форми у приватної компанії на майже 1 млрд грн.
    Слідством встановлено, що військові ЗСУ не можуть використовувати вказану форму, оскільки вона непридатна для експлуатації в холодну пору року в умовах ведення інтенсивних бойових дій.
    За такими ж статтями повідомлено про підозру його спільнику – колишньому виконуючому обов’язки директора Департаменту державних закупівель Міністерства оборони.
    Наразі обидва зловмисники знаходяться під вартою.
    Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років із конфіскацією майна.

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

До 3,14зди
    Через кілька місяців суд присудить відновити їх на посадіх і виплатити їм грошенят, в т.ч. і за причинені моральні страждання

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви вважаєте, що буде як із Свинарчуками? Також вийдуть сухими із води?

3 липня Подільський районний суд м. Києва визнав недостовірним, та таким що порушує особисті немайнові права Ігоря Гладковського відеосюжет стосовно розкрадань у оборонній промисловості (т.з "справа Свинарчуків).

Про це повідомляє корпорація "Богдан". Відповідне рішення є у реєстрі.

Ігор Гладковський (Свинарчук) - президент корпорації "Богдан" та фігурант журналістського розслідування про розкрадання в оборонці разом із батьком Олегом Гладковським - колишнім першим заступником секретаря РНБО

Суд зобов’язав журналістів протягом 10 діб з дня набрання рішенням суду законної сили спростувати поширену недостовірну інформацію шляхом зачитування диктором у програмі "Наші гроші".

"Справа Свинарчуків": суд зобов'язав спростувати матеріали про розкрадання в "оборонці" | Економічна правда (epravda.com.ua)

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну якщо буде така само брехня, як і брехня земерзоти у "справі Свинарчуків"- то так.

5. Capitoshechka

А хіба таке було лише з Свинарчуками? Таких "свинарчуків" вже було хоч греблю гати - як у сучки бліх. Як тільки за яйця беруть - відразу різко у всіх здоров'я погіршується, всім треба особливі умови і т.д. і т.п...

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

МО закупило 100 тис китайських пластикових фляг, які ТОВ "Пролог Сервіс" розмитнило по $0,59, а продало по $7,9.
    Товка належить Олександру Кучеру з Батьківщини, а контракт укладав в березні 22 року той самий Хмельницький, в дивані якого в серпні знайшли гроші

7. Що цікаво про цю справу:

Нардеп від фракції «Слуги народу» Андрій Одарченка затримали не просто на хабарі, а він намагався підкупити голову Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафу Найєма.

А ще, цей «слуга» Одарченко член Комітету атикорупційної політики. І сьогодні (!!!) ще було засідання цього Комітету, на якому було керівництво НАБУ.

І його затримали прям перед засіданням і під будівлею Комітету йому і вручили цю підозру.

А за що пропонував хабар:

Цей Одарченко хотів, щоб із фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили кошти на ремонт будівель університету, де він (увага) обіймав посаду ректора. Йдеться про Державний біотехнологічний університет.

Ну і вішенька на торті.

Скоро ми маєм розглядати антикорупційні закони.
    Сьогодні був антикорупційний комітет, де членом є Слуга Народу Андрій Одарченко.

І саме сьогодні йому дали підозру)

Співпадіння? )) Скажіть мені ви)
    Олексій Гончаренко

8. ⚡️ В народного депутата Лабазюка (За майбутнє) прямо зараз НАБУ проводить обшук!

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому так стається? Бо нема люстрації. Пропихають у владу всяку шушару.

Чому Зеленський пропихає кримінал у владу?

Останнє редагування: 22 лис 2023
  10. maztakillars

maztakillars Перейдіть за моєю історією: www.el-en.com.ua

Це випадок, безумовно, демонструє іронію долі. Член антикорупційного комітету, який сам потрапляє в корупційний скандал – це майже як сценарій для політичного трилера. Цікаво, що він був затриманий перед засіданням, на якому він мав би обговорювати антикорупційні ініціативи. Це підкреслює, як важливо перевіряти й контролювати тих, хто призначений боротися з корупцією.

11. Я планую написати цикл текстів на доволі неприємні теми. Ми вже давно не виграємо цю війну. Точніше ми її особливо ніколи не й вигравали. Виграш в дебюті нам запаморочив голову. І це грає з нами вельми паскудний жарт.
    Минулого року час грав на нашу користь. Цього - на користь обох сторін. Наступного може бути гірше. Нам потрібно мобілізуватись і подивитись в очі доволі холодній реальності. Нам потрібно перестати створювати месій. Ми їх цим розбещуємо. Швидкі війни можна виграти на лідерстві. Довгі - ні. Інституцію може перемогти тільки інституція. Систему - тільки система. Але частина з нас продовжує боротися за роль батька перемоги, за впливи (але не за відповідальність), а окремі персонажі - за потоки.

Але не те щоб ми могли собі це дозволити.

PS багато з вас написали мені слова підтримки. Багато хто подякував за порушення тем, про які давно відомо, але порушувати які в воєнний час бояться. Багато хто переживає за мою безпеку.

Але ви маєте розуміти що 7 місяців в МО я займався тим же тільки без розголосу. Одне знесення шкідливого закону з другого читання 8 раз поспіль чого було варте.
    В мене і так сильно додалось ворогів. Але і вдарити мене доволі складно. Бити по фонду сенсу нема - бо я вже давно з ним не повʼязаний. Я розлучений - тому нема сенсу погрожувати сімʼї (раніше бувало). За 10 років волонтерства я не приріс квартирами та бізнесами. І я не прагну комусь подобатись. Думаю що частина з вас може від мене відписатись після якоїсь із публікацій. Це нормально. Я би теж хотів вірити в рожевих слоників. Але я подивився на них з середини

https://www.pravda.com.ua/columns/2023/11/25/7430337/

12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Плач Ярославни.

13. Capitoshechka

В Путивлі граді вранці рано
    Співає-плаче Ярославна.
    Як та зозуленька кує,
    Словами жалю додає

14. Good man

Good man Обычный человек

При таком уровне разгула коррупции, как считаешь, Зеленский о них не знает? Как это считают сторонники Зеленского.

15. Punainen Lippu

Не на часі!
    Постривай, все незабаром буде Зе! :uaflag::uanew::bandera:

16. Good man

Good man Обычный человек

Судьба Северной Кореи или Туркменистана?

17. Punainen Lippu

Ніт!
    Неповторна, самобутня українська доля.

18. Good man

Good man Обычный человек

:hi:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Крадіжки продовжуються:

45 лімонів на опорний пункт.

20. Good man