Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 2
  2. iso

iso Well-Known Member

Скажуть, що Ви кучміст;)

• Інформативно Інформативно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вчора я цитував:

А сьогодні:
    Здавалося б логічним призначити Грищука.

Чи Шокін із двох "зол" вибрав менше?

Якої думки Львів про Холодницького?

зі. А надбавочка до зарплати - нічого собі.
    Навіть якщо оклад дорівнює мінімальній зарплаті 1378 гривень.
    А є ще вислуги, ранги, премії.

Останнє редагування: 30 лис 2015
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Назар Холодницький народився у Львові 1985 року. Закінчив Львівський національний університет Франка з відзнакою. Є магістром права. Працювати почав 2006-го в органах прокуратури Київської області на посадах помічника, старшого помічника та старшого прокурора прокуратури Києво-Святошинського району. З березня по грудень 2014 року обіймав посаду старшого помічника першого заступника генпрокурора. З 22 грудня минулого року призначений першим заступником прокурора Автономної Республіки Крим, яку після окупації Російською Федерацією передислоковано до міста Києва.

5. medwedo berlogsoni

@Dzeko, обличчя у Назара - прокурорське. В 30 років уже починає формуватися друге підборіддя. Щось мене починають терзати поважні сумніви...

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маєте підозру на ЗРАДУ?

7. medwedo berlogsoni

Не знаю.
    Чекаю аналітики з усіх боків. За нею не заіржавіє.
    Скоро має появитися.
    З одного боку - добре, що молодий, з іншого - занадто стрімка кар"єра.
    Мені здається, що краще, якби був Грищук. Доброволець, рік воював, а отже - безстрашний.
    А в цього які досягнення? Зразу чомусь на думку спадає суддя Кирєєв.
    Втім, весна покаже ... (далі - за текстом).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Dyavol

Dyavol New Member

Надо бороться еще с теми, кто дает взятки и развращает наших чиновников. Люди и крупный бизнес сами порождают коррупцию. Но еще страшнее, когда нашим чиновникам дают деньги иностранцы. Меня поразило, что например, в небогатых Черновцах местное руководство СБУ ездит на очень дорогих машинах, живет в четырехэтажных особняках. Чувствуют себя лучше киевских коллег. По слухам, постарались как раз румыны, которые закидывают местное СБУ и МВД деньгами, чтобы силовики закрывали глаза на выдачу румынских паспортов и различные экономические махинации румынских фирм. А потом все удивляются, почему никого у нас не наказывают за второе гражданство. Все давно уже оплачено румынской стороной.

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Чушь собачья :)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прокурора-"кіборга" Максима Грищука призначили першим заступником антикорупційнного прокурора

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) за результатами розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох з них і запропонувала їх для відбору керівнику САП Назару Холодницькому.

У п’ятницю, 4 грудня, після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду та вивчення їх особових справ заступник генерального прокурора – керівник САП обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука та подав його кандидатуру на затвердження генеральному прокуророві України Вікторові Шокіну. Цього ж дня Шокін своїм наказом призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України, передає прес-служба ГПУ.

Максим Грищук народився у Львові. У 2014 році добровольцем пішов на фронт. Воював у 81-й бригаді з 15 серпня 2014 до 18 вересня цього року, у тому числі в Донецькому аеропорті.

Останнє редагування: 4 гру 2015
    • Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось що тривожить. Людина повинна була б бути не з системи прокуратури. А так... Чому Шокін визначає кого ставити на цю посаду? Як він перевірятиме генпрокуратуру, коли вчора звідти вийшов? Як?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З чого такий висновок. В прокуратурі працюють прокурори.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б зробив наступне: прокуратура як була так і хай би собі була. Просто потрібно було б зробити окремий непідзвітний генпрокурору департамент, який би займався лише одним: корупцією у всіх державних службах. Людей слід було набрати таких, які не працювали в державних структурах.
    Ось тоді це має зміст. Холодницький ніколи не піде проти Шокіна, бо Шокін його поставив на цю посаду, відповідно корупція в прокуратурі і далі буде прикриватися.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Людей через конкурси набирають. Навіть ви можете спробувати.

Шокін просто рука, яка підписує призначення. Не Шокін підписав би, так хтось інший. Посада не може з'явитися з повітря.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну що ж.... побачимо що з того вийде. Лиш би Холодницький виявився достойним чоловіком. Я ж не проти, тим більше, хлопчина приймав участь у Майдані. Він молодий, а значить амбіційний, будемо сподіватися, що поборить корупцію.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А його заступник і у Майдані і у війні. Обидва зі Львова. Я уже не знаю кого кращого можна знайти.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Прийде Педро - скаже.
    У пана Педра ці призначення логічно не в"яжуться з його уявленнями: Аваков, Ложкін, Клімкін, Саакашвілін, Порошенкін, Яценюкін, і от нА тобі! Два львів"янина-галичанина, одного з яких звати Назар (не Аврам і не Прокл).

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тільки Порошенкін виявився Вальцманом. Головне шоб Холодницький не виявився Ліберманом, а Грищук Рабиновичем.

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю як воно буде, але мене турбує наступне: чоловік досяг високої посади в корупційній системі. Все тепер залежить від нього самого, від його бажання працювати на Україну.

а де твій аватар? :)