Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Есть доказательства? Схемы явки пароли прокламации . Или все на уровне горячечного бреда русского?

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

О, пєсєтам дана відмашка дзявкати на Притулу :)))
    Бо це ж піпєц - Притула в фаворі, а за Гетьmana забули ;)

Тут самим дзявканням не обійдеться, тре Петрові тратитися і трясти мошною :)

зі
    Буде прикольно, коли на Притулу почнуть гнати і ПЄСи і Слуги ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Друзі, немає сенсу рахувати, скільки NASAMS, Patriot, Harpoon чи 155-мм гармат ми могли б купити на розтринькані і розкрадені зеленою пошестю кошти. І вже абсолютно безсенсово підраховувати, скільки можна було закупити зброї за часи Порошенка.

Я одразу скажу, що на якийсь есмінець класу Arleigh Burke коштів забракло б, але вистачило принаймні на ППО над всіма обласними центрами і ще залишилося переозброїти танкову бригаду на M1A2 Abrams.

Але закупити — хрін ма. Навіть якісь Stinger'и 1970-х років ані в 2014, ані в 2018, ані у 2020 ніхто б нам не продав. Ви пригадайте, як нещасні "айленди" розукомплектовували до останнього гвинтика, перш ніж передати нам. Ви згадайте, хто тоді робив погоду в світі: Мей, Обаму з Трампом, насамкінець бабцю Ріббентроп, яка викручувала руки і нам, і власним союзникам аби дорватися до російського газу. Які NASAMS? Тут Велику Британію змусили заплющити очі на відвертий акт агресії проти неї із застосуванням неконвенційної зброї! Про Нідерланди та MH-17 я вже не кажу. Соромно.

Зупинка власних розробок — так, це злочин. Хоча й тут варто пригадати розповідь Турчинова про те, як союзнички вимагали обмежити дальність наших ще неіснуючих навіть у прототипі ракет. Турчинову я вірю.

Ні, вкрадені кошти можна було використати набагато ефективніше: і в матеріальну базу армії, і в оборонні підприємства на заході країни. І навіть на хабарі тим самим єврокорупціонерам. "Велике казна-що" — тяжкий кримінальний злочин, за який має настати покарання і воно настане неодмінно. Але не впадайте у крайнощі. Бо це непродуктивно.
    Увійти у Facebook

• Смішно Смішно x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

После начала войны всех олигархов пересажали, прямо тюрьмы все переполнены.

5. У мене питання.

Друг і бізнес-партнер Єрмака Денис Шарапов очолив новостворену «Агенцію оборонних закупівель». Зброю будуть купувати, тобто. Далі. Єрмак і Шарапов є бізнес-партнерами росіянина Рахаміма Емануїлова з історією, написаною КГБ. До речі, це друг батька Єрмака, який працював на російське головне управління розвідки.

Детальний опис - у посиланні.

А тепер, з огляду на весь цей жахливий розклад, питання:

Які саме у нас будуть власні закупівлі зброї (не отримані від партнерів, а власні, за українські мільярди гривень) і за якими цінами?

Чи залишиться інформація таємною? Чи взагалі закупівлі зброї не опиняться під прямим контролем ворога з відповідними наслідками?

Чи не зависоку ціну заплатить Україна за подальше вибудовування вертикалі Єрмака?
    Чи має Україна запобіжники від саботажу у збройній монополії Єрмака?

6. Коня кують, а жаба ногу підставляє... Ви будете сміятися, але ЗЕпутанги навіть зараз намагаються пропхати своє Велике Будівництво. Група нардепів "Слуги народу" забажала збільшити витрати на ремонт доріг, і для цього вирішила дозволити витрачати на ремонти залишки по субвенціям місцевим бюджетам. Які зараз дозволено витрачати ТІЛЬКИ на витрати ТРО, забезпечення житлом біженців і подібне.

Хтось сумнівається, що в бюджетах зараз з'явиться купа "залишків", а ремонт доріг стане нереальним пріоритетом? А пригадуєте "ми можемо збільшити збройні сили, але тоді нам ні на що буде будувати дороги"? Я можу нагадати, що гроші закладені в бюджеті на буівництво доріг ніхто не переглянув. До речі, траси від Києва до Дніпра (читайте - до фронту на Донбасі) немає й зараз. У влади в попередні роки були якісь інші дивні пріорітети.

Але й це не межа. Першим автором цієї правки стоїть... нардеп Трухін. Так, той самий "я піду тихенько в ліс". Певно, конче потрібно йому організувати нову "сумку повну шоколадок для дітей". Іншого пояснення таким діям я не маю. FB_IMG_1659027268319.jpg

7. Цікаво, що відчуваєте ви, коли читаєте новини про обшуки НАБУ у запорізьких мерії та облдержадміністрації. Тому що я знаю тільки те, що відчуваю я.

А відчуваю я лють.

Я хочу знати, що відчують американські, канадські, британські, європейські платники податків, на чиї кошти було закуплено і відправлено нам гуманітарну допомогу, коли дізнаються, що її було розкрадено депутатами та чиновниками з міста з нечитабельною назвою Zaporizhzhia.

Я хочу знати, що відчувають зараз мільйони українських біженців, коли читають, що те, що мало робити їхнє життя і життя їхніх близьких хоч трішечки легшим, було розкрадене, продане за безцінь, а отримані гроші витрачено на кокаїн, який також знайшли при обшуку.

Я хочу знати що відчувають всі громадяни України, яких принизили перед усім світом декілька мерзенних душ з українськими паспортами.

І я вже знаю, що відчувають при таких новинах українські військові і всі уродженці Запоріжжя. Принаймні, якщо всі відчувають теж саме, що і я. А я відчуваю лють. Лють і сором.

Це бачили всі запоріжці. Це бачила вся армія. Це бачив весь світ.

І ми чекаємо.

Це вам не торбити волонтерів заявами у СБУ. Це вам не вигадувати ідіотські претензії на адресу бойових генералів. У цій справі фігурують представники партії влади, а за ними стоять вагомі люди, які були «в тємє і в долє».

Ця справа – випробування. Це тест. І як українець, і як боєць ЗСУ, я хочу максимально жорсткого, але за законом, покарання для тих мародерів, які крали допомогу біженцям, дихали кокаїном і ганьбили мою державу в той час, доки ця держава палала, і в ній палали наші душі і тіла.

Ця справа – випробування. В першу чергу для влади. Бо тут – «свої». З партійними квитками, посадами і номерами в телефонній книзі. І повірте, мільйони людей зараз уважно дивляться за тим, як це випробування буде пройдене.

Якщо буде.

Я вдячний НАБУ за те, що це розслідування відбувається і має результати. Як громадянин, я звертаюсь до Рада громадського контролю НАБУ і керівника Ради Mark Savchuk з проханням дуже, дуже пильно стежити за розслідуванням цієї справи.

Як реаліст, я налаштований надзвичайно песимістично. Але оптимістично розумію, що якщо цю справу спробують приховати під ковдру, то під ковдрою ще залишиться багато місця.

Я не дам цій справі бути забутою. Це принципове питання.

Дякую за увагу.

https://www.facebook.com/1000011438...STAgEdyBFPMApTxHiDhqn6V2vmbNfTEoJBo12WR8UkFl/

8. @DidMykola2

Коли "зникнення" сотень вагонів зерна
    із Держрезерву пояснили тим,
    що "з'їли миші" - мудрий нарід "проковтнув".
    Коли ця влада почала перекладати
    мільярди і мільярди з державної кишені у Беніну - мудрий нарід позичив очі у сірка.

Коли кілометр будівництва дороги
    став значно дорожчий ніж при попередниках
    (почали мільярди пиляти на дорогах) -
    мудрий нарід радів і аплодував.

Коли вже навіть сенатори США почали
    вимагати навести лад із допомогою Україні - мудрий нарід став горою на захист
    сонцесяйного.

Тому "розчинення в повітрі" сотень вагонів
    і сотень вантажівок з гуманітаркою в Запоріжжі - це лише невеличка вершина айсбергу, яку (о, чудо!!!) нарешті помітили декотрі з мудрого наріду.
    Чому це все стається із нами?
    Бо кожен нарід має ту владу, на котру заслуговує!

9. IMG_20220906_170534_242.jpg

Може в розшук подати: "Увага, розшукуються акнтикорупціонери!"?

А потім виявиться, що антикорупціонери усі прилаштовані у владі

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Був час і почитала в цій темі Хомчина) Ну що - всі кремлівські наративи в нього. Все для Мацкви! Брехня їде і брехнею поганяє. Якщо зараз правоохоронні органи знаходять тих мародерів, що наживаються на війні і не приховують іх, як при Петрі, а хапають за руку, то це ж говорить про те, що влада працює.
    Шлях від Києва до Дніпра бачила- хто сказав, що він поганий??
    Далі. Нагородили акторів за волонтерську діяльність, за те, що багато грошей з концертів направляють в ВСУ. Разом з іншими такими ж громадянами. А порохоботи як завжди маніпулюють фактами.
    І все таке інше. Для чого це робиться? Для неспокою в країні.
    Кому це вигідно? Путіну.

11. IMG_20220906_170534_242.jpg

12. IMG_20220904_071134_417.jpg

13. Denys Tsaruk

"Якби зєлєнскій роздав людям гуманітарку, була б паніка. Тому її роздали в АТБ і сільпо"

14. А ви знали, що Алішер Усманов, Петро Авен та Віктор Рашніков, яких Орбан вимагає виключити з санкційного списку ЄС, не під санкціями в Україні?

І саме це є одним з аргументів, який називає Орбан: Якщо Україна не знайшла докази та не наклала санкції, то чому ЄС має це робити?

Що б ви на місці Урсули фон дер Ляєн відповіли на це Орбану? Як би ви пояснили, чому Україна не накладає санкції?

15. На часті запитання :"чому народ мовчить??" побачив в мережі відповідь:
    "...класова ненависть пролєтаріату не працює на класово споріднених злочинців, бо це свої злочинці,
    а баріга - буржуїн."
    (про разкрадання гуманітарки дивіться відео Лероса)

View: https://youtu.be/GIw96ho_aq0

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш

IMG_20221031_212515_550.jpg

⚡️Суд арештував Насірова з рекордною заставою у розмірі 523 мільйони

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід для колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у вигляді тримання під вартою до 17 грудня з альтернативою внесення застави у розмірі 523 млн грн.

Відповідне рішення ухвалила слідча суддя ВАКС Наталія Мовчан, повідомляє Центр протидії корупції (ЦПК).

Якщо Насіров все ж внесе рекордну у судовій практиці заставу, він повинен буде дотримуватися низки обов’язків, зокрема не відлучатися з Києва без дозволу детективів, прокурорів чи суду, утриматися від спілкування зі свідками, здати закордонний паспорт та носити електронний браслет.

Під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу прокурор повідомив про наявність у Насірова британського громадянства та двох квартир у Лондоні, які він може використовувати для проживання.

Крім того, під час обшуку у Насірова виявили заяву на репатріацію до держави Ізраїль, а дружина Насірова з дітьми перед початком повномасштабного вторгнення виїхала з України саме до Ізраїлю. Сам же Насіров у період воєнного стану 5 разів виїздив за кордон.

Своєю чергою захист Насірова наполягав, що дії з відшкодування ПДВ були законними, а перерахування коштів на вказані слідством компанії були в рамках "нормальних господарських відносин".

Як повідомлялося, співробітники НАБУ та САП 17 жовтня повідомили Насірову та його колишньому раднику про підозру в одержанні $5,5 млн та понад 21 млн євро неправомірної вигоди за відшкодування ПДВ компаніям аграрного холдингу Олега Бахматюка. На момент злочину ця сума становила еквівалент 722 млн грн.

За версією слідства, за ці кошти Насіров допоміг компаніям Бахматюка у прискореному режимі отримати відшкодування ПДВ. В той час як інші компанії, маючи аналогічні підстави для відшкодування, не отримували його тривалий час.

Цензор.НЕТ

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

а де твій аватар? :)