Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти там не пілюлькай, не заговорюй мені зуби. Давай гнирай по темах і шукай моє слово і відмічай.

Розпатякався...

• Тупо Тупо x 1
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Вспомнил предка из зондеркоманды? Так времена нынче другие . Ваши только в россии и остались

• Тупо Тупо x 2
  3. Rabinovich

Даже такие как ты заслуживают милосердия. Пилюльки рубашку комнату с прочными окнами

• Тупо Тупо x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не розслабляйся, рабінович! Ти НЕ все відмітив, що я написав.
    Думаєш, що якщо ти єврей, то працювати не треба?
    Тут такого нема.

Давай, по шустріку гасай по темах і шукай моє слово!

От, паляниця... поки в дупу не даш - крока не зробить.

Рабінович - ти є раб. Забув?:)))

• Тупо Тупо x 1
  5. Rabinovich

Как можно о великий рабовладелец . Я отметил что твоя активность возросла многократно для общения со мной. То есть тебе надо блистать своим величием и поражать товарищей своих умом и сообразительностью. Умом
    И сообразительностью
    Умом . Отличиться
    Но пока что у тебя получается как у вольки на экзамене по географии

• Тупо Тупо x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович, я не рабовласник. Я просто вільна людина і можу оцінювати твої дописи, а можу не оцінювати.

А ти є раб, ти мусиш. Ти є залежний. Розумієш?

7. Rabinovich

Нет. Не понимаю . В твоей лишнехромосомной логике куча логических противоречий
    Это обычно бывает у русских и шизофреников . Думаю что это оба твои случая

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

В тому то і справа. Пора головою думати, а не хромосомами.

• Тупо Тупо x 1
  9. Rabinovich

Так у тебя на 1 больше вот и соображалка у тебя альтернативно лучше

• Тупо Тупо x 2
  10. Good man

Good man Обычный человек

@Мих, зачем общаться с пациентом на равных? Он же пишет только потому, что ему отвечают. Он чувствует себя актуальным, популярным. Либо в игнор пациента, либо вести разговор так, чтобы это било по его самолюбию.

11. View: https://www.facebook.com/100020437458694/posts/974078873283352/

Про це з посиланням на документи пише британське видання The Times.

За інформацією видання, у листі Арахамія відзначив важливу роль Абрамовича у організації гуманітарних коридорів для евакуації українців із міст, які обстрілювала країна-агресор. Таким чином, російський олігарх – як наголосив український депутат – сприяв порятунку близько 400 тис. осіб, вивезених через ці коридори.

Також голова президентської фракції згадав про роль Абрамовича у обміні військовополонених, це допомогло звільнити з російського полону кількасот українських захисників.

Давид Арахамія у своєму листі оцінив роль Романа Абрамовича для українсько-російських переговорів як позитивну.

Тож юристи російського олігарха, спираючись на цей лист за підписом Арахамії, наголошують на шкідливості санкцій проти Абрамовича – бо вони начебто вплинуть на переговори України та Росії. Абрамович, за словами адвокатів, не зможе їздити до країн Євросоюзу для організації переговорів, а частина консультантів може відмовитися від контактів із підсанкційним російським олігархом.

12. Ольга Рев
    @Olha_Rev
    Чому саме зараз влада почала запрошувати російських олігархів в Україну і марити про покаяльний фонд?
    Все просто.
    Слуги відкрили хлєбальник на лендліз і програму відновлення, а США з ЄС їм одразу надавали по загребущих лапах.
    То ж розпиляти чужі гроші не вийде.
    .
    А слуги прийшли до влади саме за баблом. Згадайте, обгортки від пачок грошей під час голосування за резонансні закони. Самі слуги відкрито говорять, які гроші отримують їхні колеги в конвертах і від кого.
    Без бабла картонна конструкція слуг розсиплеться.
    .
    Ось чому їм конче потрібні тіньові російські гроші. І китайські.
    Інакше вони не втримають владу, а це потягне за собою відповідальність за скоєне.
    Тому російські олігархи будуть в Україні -чи прямо, чи приховано. Вони вже домовились з гаманцями путіна.
    І так, це державна зрада.
    .

13. В Ізраїлі розгорається мегаскандал, і він пов'язаний з Україною. Президент Тель-Авівського університету отримав 50 мільйонів доларів за листа на підтримку російського олігарха Романа Абрамовича.

Про це повідомив у твіттері співзасновник та гендиректор інвестиційного фонду Hermitage Capital Management, американський фінансист Білл Браудер.

На виправдання свого підпису в лист на підтримку Романа Абрамовича президент Тель-Авівського університету сказав: "Коли хтось пропонує вам 50 мільйонів доларів, ви підписуєте їхнього листа", - зазначив він.

На тлі цього виникає логічне питання про те, чи написав Арахамія БЕЗКОШТОВНО листа для суду на підтримку Абрамовича? Лист, в якому Арахамія повідомив, що російський олігарх Абрамович допоміг врятувати 400 тисяч українців. Чи Абрамович його мотивував, як і президента Тель-Авівського університету? Хоча, впевнений, що Арахамія альтруїст і безсрібник. Чи ні?

14. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Зеленский пришёл во власть на обещаниях борьбы с коррупцией. А придя во власть, сам её возглавил. Старо как мир.

а де твій аватар? :)