Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сам Серуня Левченко, як залізничник, є корупційна схема.

• Тупо Тупо x 1
  2. Україні не потрібно добудовувати другу "Мрію" - авіаконструктор Анатолій Вовнянко повністю підтвердив ті тези, які я озвучив після обіцянки Зеленського "відродити" наш славетний літак. Ось пояснення, чому:

▪️В зв’язку з військовими діями на території України ЗСУ терміново потрібні різні типи військово-транспортних літаків для перевезення озброєння, воїнів, техніки, медичного обладнання та інших вантажів.

▪️На жаль за останні 30 років держане підприємство "Антонов" не поставило жодного літака для ЗСУ. На початку 2000-х років були виділені величезні кошти на побудову літаків Ан-70 для ЗСУ, але літаків не було побудовано. Замість зниклих коштів ДП "Антонов" передав ЗСУ дослідний літак Ан-70 №01-02 який потерпів аварію, був відремонтований і пройшов тільки частково програму випробувань. Зараз цей літак "ржавіє" на задвірках ГП "Антонов".

▪️В 2020 році між ЗСУ і ДП "Антонов був підписаний контракт на поставку 3-х літаків Ан-178. Під цей контракт керівництво підприємства вже взяло кредити на 4 мільярди гривен.

▪️Перший політ літака без російських комплектуючих спочатку анонсували на листопад 2021 – січень 2022 року. Саме таку обіцянку дав очільник "Укроборонпрому" Юрій Гусєв. Потім терміни почали зміщувати вправо: на перший квартал, а потім на "перше півріччя" 2022 року.

▪️Водночас стан готовності першого Ан-178 восени 2021 року викликав питання. Офіційно, планер готовий на 80%, але ні слова про авіоніку, значну частину з якої мали імпортозамістити, і без якої літак у небо не підніметься. Як стало відомо на першому дослідному літаку на якому будуть проводити сертифікацію залишилась значна частина російських комплектуючих.

▪️Наразі очільник ДК "Укроборонпром" Юрій Гусєв з подачі Зеленського анонсує відбудову літака Ан-225 "Мрія", а про літаки Ан-178 для ЗСУ нічого не говорить. Незрозуміло навіщо рухатися в минуле а не в майбутнє? Літак Ан-225 був побудований в СРСР і здійснив перший політ 21 грудня 1988 року. Спочатку він розроблявся для транспортування ОК "Буран" і ракети "Енергія", а після розпаду Союзу почав 1-2 рази на рік використовуватися для перевезення вантажів.

▪️Під час піку пандемії коронавірусу літак почали більше використовувати для перевезення медичного обладнання. Керівництво ДК «Укроборонпром» заздалегідь знало що 24.02.2022 рашисти нападуть на Україну, але нічого не зробило щоб з аеродрому Гостомель були евакуйовані всі літаки. В результаті не тільки літак Ан-225 «Мрія» було зруйновано а ще декілька, а частина літаків отримала значні пошкодження: Ан-26, Ан-28, Ан-74 та Ан-22 «Антей», Ан-132D. А всі їх розповіді що не було одного двигуна на Ан-225 - це відмазка. Літак Ан-124 неодноразово літав на 3-х двигунах а Ан-225 на 5-х.

▪️Але зрозуміло що при нинішній владі за корупцію на ДП «Антонов» і знищення літаків ніхто не буде покараний.

▪️Наразі добудова другого літака Ан-225 (планер другого літака був побудований в 1988-1989 роках для випробування на міцність) з використанням частини агрегатів, обладнання, двигунів і шасі першого літака буде коштувати близько 150-190 млн. доларів. (Керівництво ДК "Укроборонпром" попередньо озвучило знАчно більші кошти - 3 млрд. дол). Це є економічно недоцільним, так як знадобиться біля 100 років щоб ці 150-190 млн. доларів окупилися. Якщо до війни цей літак був "символом" України за кордоном, то наразі такими символами стали Гостомель, Маріуполь, воїни ЗСУ, полк «Азов» та інші.

▪️Крім того ДП "Антонов" давно знаходиться в критичному стані та неспроможне одночасно будувати літаки Ан-178 та Ан-225 і невідомо коли або чи взагалі добудує другу «Мрію»? А от «освоювати» величезні кошти, які наразі потрібні для ЗСУ та відбудови зруйнованої країни, вони вміють досконало! Останній новий літак Ан-148 був створений ще в 2004 році, а його модифікацію Ан-178 почали розробляти в 2010 році і в 2015 році він виконав перший політ.

‍♂️ Що переможе у цьому випадку - державницька позиція чи корупція та піар влади? Якщо корупція та піар, вони обійдуться державі дуже дорого.

Р.С. Кацалапий, так скільки там літаків побудували при найвеличнішому?
    Або дай хоча б цифру скільки встигли вкрасти грошей.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

При Зеленському я забув що таке люстрація. Вона просто відсутня. Кумівство, блат, друзі, 95 квартал і журналісти - підлабузники.

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо з того, що при Порошенка так багато люстрували, якщо практично всі подали в суди і їх виграли :)))

До речі, Порох забув себе люстрували - за ним партія регіонів і міністр в уряді Азарова ;)

• Баян Баян x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виборні посади не люструються.

• Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Класно придумано - міністр уряду Януковича став гідним президентом держави.
    А як же тоді проста порядність і принциповість? :)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я навіть не знаю що краще...
    клоун, піаніст - президент. Гідно?

:crazy::crazy::crazy:
    оце логіка....

якщо людину вибрав народ, а опісля хтось буде цю людину люструвати, то нафіга цей народ?:scratch_one-s_head:

зелена логіка.

• Тупо Тупо x 1
  8. Gyppsy

:crazy::crazy::crazy:
    оце логіка....

У Вашого клоуна, піаніста 73% голосів.
    Так що все нормально, нє?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Запитай у жителів Бучі, Ірпіня, Маріуполя, Харкова... як там дороги? Нормально? Готуємо шашлики?

• Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

Я питав у матроса, котрого Зеленський витягнув з полону, куда здав його Порошенко ;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що? Як Порошенко здавав його в полон?

• Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Поцікавтеся здачею в полон наших катерів в Керченській протоці.

13. Це ти про Маріуполь?
    За даними так званого Пенсійного фонду фейкової "ДНР", зараз у Маріуполі перебуває 46 тисяч осіб. Це в 3 рази менше, ніж до вторгнення Росії (136 тисяч). Але частка літніх людей в структурі наявного населення Маріуполя зросла вдвічі. Загалом населення міста зменшилося у 5 разів:

▪️приблизно 200 тис маріупольців виїхали на підконтрольну територію України;
    ▪️50 – 70 тисяч знаходяться в приазовських селищах або окупованих територіях сходу та півдня України;
    ▪️47 тисяч депортовано або змушено виїхати на територію росії та білорусі;
    ▪️понад 22 тисячі вбито російськими військами;
    ▪️100 – 120 тисяч маріупольців й досі перебувають у зруйнованому місті без базових побутових умов.

Ось на що перетворив "рускій мір" квітуче українське місто.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дивуюсь. Нема слів. До цього моменту у всьому такому був винен Зеленський.
    Накінець порохобот побачив роль руського миру.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я цікавився і здачі не побачив

Та не дивуйтеся! Це бумеранг. Звичайний бумеранг для Зеленського.
    На початку у всьому винен був Порошенко, а тепер - Зеленський.
    Процес пішов і він тільки набиратиме обертів.:drinks:

• Тупо Тупо x 1
  16. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть ты раньше ты критиковал порошенко. А где можно почитать столь поучительное чтиво

• Тупо Тупо x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Е, ні, рабінович!!! Ти не всі мої пости відмітив. Рабу мого слова не можна так халявити, ану пішов відмічати!!! Ви подивіться на нього! Халявщик. Тут тобі не Хайфа. Хочу бачити, що ти працюєш і то негайно!

• Тупо Тупо x 1
  18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Все, рудиментарный мосх микса не выдержал нагрузку и глюкнул. Ты так гордился беседой со мной и тут бац- истерика и полное нежелание мило беседуя отвечать на интересные вопросы. Хош я тебе пилюльки успокоительные вышлю, галоперидол там

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще уважно переглянь, чи не пропустив!

От лінивий єврей !!! Ніфіга робити не хоче. Даремно твоїх предків Мойсей вивів з єгипетської неволі.

Ви повинні ПРАЦЮВАТИ. Я тебе привчу бути корисним.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)