Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Луценко пробув Генпрокурором десь три роки. Враховуючи, що загальна вартість конфіскованих та повернених державі за цей період прокуратурою активів складає 4 мільярди баксів, то виходить, що в середньому на квартал підлеглі «порошенківського кума, гаркавого Луцика, алкаша без освіти» щоквартально «добували» для країни понад 300 мільйонів доларів. І весь цей час у країні не залишалося праски чи міксера, з яких не доносилося б несамовите виття про жахливу владу бариг, які не борються з корупцією. Єдиною антикорупційною надією проголошувалися НАБУ та нові обличчя (зеленої влади).

Пройшов рік після перемоги Зеленського на виборах і понад півроку після взяття ним парламенту. Казначейство повідомило, що за перший квартал 2020 воно отримало конфіскованих коштів (як результат роботи всіх разом правоохоронних органів) трохи більше п‘ятисот баксів. І що? «На всіх язиках все мовчить - бо благоденствує».

Дорогі українські журналісти, грантові антикорупційні активісти та їхні покровителі з числа дипломатів, котрі так доклалися до створення Україні образу найкорумпованішої держави світу, а зараз позапихали в сраку один одному свої роздвоєні язики! Ви безчесні лицемірні продажні підараси, які поставили Україну на межу виживання, і я не думаю, що зможу колись це забути. Як і багато інших українців.

Karl Volokh

2. MayorMayor

Ну, вы зробили це раком.Чего скавучите, зелебобики?

3. Біля у всій красі
    6850D3D1-FEF3-45FC-A8E0-72A8CCAD2672.jpeg

Останнє редагування: 19 кві 2020
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Скоро весна закончится, уже даже генпрокурора поменяли, где посадки?

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

які самошедші гроші, сказала б моя свекруха). Треба сказати - дуже коштовні дармоїди ці правоохоронці , вони раз в сто більше за цей час проїли.

7. MayorMayor

Ну, вы "зробили це раком".Теперь чего скавучите?

8. А ви не вірили
    Володимир Олександрович Зеленський неодноразово заявляв, що на найвищому рівні корупції немає. Ні в офісі президента, ні в Кабміні.
    І депутати від Слуг народу в конвертах гроші не отримують.
    І Дубінські з Поляковими за 16000 правок нічого не мають від Коломойського. Просто із любві к іскуству.
    А ми не вірили.
    І ось, незаперечний доказ правоти слів президента.
    Спеціальна антикризова прокуратура (САП) змінила кваліфікацію справи проти брата Дениса Єрмака із "зловживання впливом" на "шахрайство".
    І направила справу в Нацполіцію. Типу раз це не корупція - то і не нам розсідувати.
    І справді "зловживання впливом" - це корупція. Бо гроші дають за те, що брат (який офіційно ніхто, так, погуляти вийшов) домовляється поговорити з братом (який огого де нагорі) влаштувати вас за кілька зелених лямів головою ОДА чи директором державного підприємства.
    А шахрайство, якщо хтось просто розводить лохів на бабки. Каже я знаю брата того, що огого де. Дайте бабок, я порішаю.
    Да. І САП вирішили, що брат Єрмака "непридєлах". "Нєвінаватаяя" - пам'ятаєте?
    Тепер хай Аваков розрулює.
    Так-що корупції у нас немає.
    Про це справедливо заявив Зе! у своєму річному (чомусь замість звіту) інтервю "Я Дактар'ян, а усі кругом ананаси".
    Він навіть сказав, що про це і американська розвідка в курсі. Усі шпіони - як не винюхували - зрозуміли, що корупції в Україні немає.
    Хіба там десь на рівні ЖЕКа. Чи лікар якийсь сотню з пацієнта підмотає. А наверху ні.
    Доведеться настучати на Володимира Олександровича в ГосДеп.
    Що він не тільки свій народ за лохів має, але і міжнародну спільноту.
    Тому - що для них - справа Єрмака явно корупційна. І те, що САП сплигнуло з теми - цьому підтвердження.
    А для США і Європи заява: "прокурор мій на 100%" - це вже признання в корупції. Політичній корупції.
    І десь би закінчилося імпічментом.
    Нє ганітє бєса, Володимир Олександрович. І нічого не нюхайте перд виступами.
    Краще коньячку.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А що відбувається з вівторка по суботу?

11. I
    View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157711631043439/?d=n
    Укрнафта
    Центренерго
    Енергоринок
    Національна служба охорони здоров’я
    Укрзалізниця

Цей список можна продовжувати.
    Але причина кадрової вакханалії в кожному пункті єдина - масштабна корупція, яку готові покривати лише лояльні олігархам і топ-чиновникам керівники.
    Професійний менеджмент вмить би зупинив традиційні схеми і скерував прибуток на розвиток компанії і в державний бюджет, а не в кишені олігархів.

Володимир Зеленський - тепер Ви в курсі.
    Немає кадрового голоду - Ви просто покриваєте корупцію і є учасником корупційних схем.
    Активним чи пасивним - повинно встановити НАБУ, саме для цього його й створювали!
    І не треба розповідати, що Президент не піддослідний нашим бравим детективам.
    Розпочніть з оточення Президента: керівництво ОПУ, народні депутати, міністри. А потім встановите і його вину.
    Це Ваша парафія, для цього Вас призначали, робили «незалежними» і платять високу зарплату.

Успішна країна - це коли кожен робить свою роботу добре, а не розводить руками і розповідає, хто кому заважає.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Capitoshechka ,
    мене от тільки дивує - де вони беруть стільки календариків у вигляді стодоларових купюр, які потім знаходять у прокурорів?

Адже згодом слідство вияснить, що то - ніякі не американські рублі, а нарізані папірці "з голосом, схожим на голос...." Щось я зовсім запутався в термінології...
    ДБР затримало столичного прокурора зі 100 тисячами доларів

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Точно до тещі на млинці їхав

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Результат: 166 місце у Китаю по корупції

15. View: https://www.facebook.com/100010869428369/posts/1119839611721676/

Глава Національного банку Кирило Шевченко і міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Призначені на посади Верховною Радою 16 липня цього року - з черговим брутальним порушенням закону.

Ані Шевченко, ані Уруський перед призначенням не пройшли спеціальну перевірку, передбачену, зокрема, Законом "Про запобігання корупції".

І той, і другий надали пакети документів на проведення цієї перевірки лише в день призначення. Станом на 21 липня результатів їх спецперевірок в Апарату Верховної Ради ще не було.

Тупо всі кладуть на закон. Прекрасно, просто прекрасно.

Довідково: спеціальна перевірка ПЕРЕД призначенням на посаду передбачена низкою законодавчих актів, зокрема - Законом "Про запобігання корупції".

В рамках спецперевірки низка органів, в тому числі - НАЗК, Судова адміністрація та МВС - перевіряють кандидатів на предмет корупційних ризиків та інших зашкварів у біографії.

а де твій аватар? :)