Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно Революції Гідності - не норм. Тому що люди вийшли на Майдан після того, як принизили студентів. Як принизили? Вночі били і калічили, так що ті змушені були тікати в Михайлівський Золотоверхий Собор.
    Кияни, і не тільки, зрозуміли це як приниження людської гідності. Тому і виник другий, кривавий уже, Майдан.
    Тому Другий Майдан - це Революція Гідності. Інша справа, що цим скористалися зі сцени Порошенко, Яценюк (ака Кулявлоб), Тягнибок, Парубій, Луценко та багато інших. А по ходу до них примкнув Гройсман, який жодним чином не протестував і не підставлявся під кийки та кулі, але "дивним чином" (добрий знайомий Порошенка) став прем"єр-міністром.
    І ще багато таких, що виявилися підлішими від "попередників", які не крилися, що вони - мафія, і прийшли колись до влади в результаті виборів (багато чтому - в зв"язку із відсутністю реформ з боку безхребетного Ющенка), а ці - на довірі народу, на крові Небесної Сотні. Тому і підліші.
    Але мені особисто не "шашечки",а "їхати". Якщо Портнов допоможе посадити тих, хто виявився підлим, коли дорвався до влади і почав її використовувати з метою власного збагачення, то хай працює, хай шукає, хай риє, хай нагадує.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Повторюю - я вже декілька разів говорив свою думку за Портнова.

Дякуючи гідним баригам, він на волі і без прицепу справ проти нього.
    Він громадянин України, має ліцензію на юридичну діяльність і каже, що сплачує в казну досить пристойні податки. А ще він бере і ганяє бпп, на котрих я дуже злий. Так що прапор йому в руки;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Linno

Linno Member

Тобто Сталін був нормальним, бо він був проти Гітлера чи навпаки...Гітлер норм, бо був проти Сталіна?) Десь така логіка?)

4. Gyppsy

PORTNOV

• Смішно Смішно x 1
  5. Gyppsy

Шось тіпа того. Тільки ці обидва не нормальні, а обидва покидьки)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дякуючи вам, ЛФ його читає. А тому не треба ля-ля.

7. Gyppsy

Так я ж спеціально для того його і репощу, щоб його читали. І не тільки на ЛФ)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І всяких волохів-чорноволів...

9. Linno

Linno Member

Тобто ви вважаєте Порошенка таким абсолютим злом, що згодні на те, щоб ще одне зло, яке ненавидить таку сакральну для нас, українців, подію..покарало його і вийшло переможцем?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так хіба я кажу, що випадково?

11. medwedo berlogsoni

Я не вважаю Порошенка абсолютним злом. Але навіть часткове зло має бути належним чином покарано. (Згідно з Кримінальним кодексом карають не лише абсолютне зло, але і часткове, існує ціла градація зол).
    Ви тут - людина нова, а я вже неодноразово висловлював думку, що у владі з"являються люди здебільшого нечесні і своєкорисливі, за їх негарну поведінку ми, прості люди, покарати не можемо (руки короткі), але завдяки демократичній зміні влади одні пройдохи карають інших. А оскільки пройдохи, що приходять до влади (а демократія - це вибір із поганого менш поганого) знатимуть, що обов"язково будуть покарані наступними пройдохами, вони не будуть так розперезуватися.
    Подивіться на Америку з її двохсотлітньою демократією. Трамп бере за зябра Байдена, бо є за що, а Байден - Трампа візьме.
    А якщо влада не міняється, як у якомусь Північному Габоні, тоді до влади поступово прилипають найбільші пройдохи, і нема на них управи.
    Якщо Портнов розкопає таке, за що Порошенка дійсно можна посадити, я не проти.
    Чи, по-Вашому, якщо Портнов вкаже на факти наявності, наприклад, в Панамі, мільйонів, вкрадених Порошенком, то ми, всі патріоти України, повинні стати в позу і сказати "Ні, нам такі факти не годяться, бо їх віднайшов Портнов, який принизив Революцію Гідності"?
    Я думаю, що висловився чітко. Навіть Пріус поставить мені Зебест, якщо буде об"єктивним.

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

ги-ги-ги
    Не дочекаєтеся)))

• Смішно Смішно x 2
  13. Linno

Linno Member

Так ви думаете Портнов бориться за справедливість, ні це просто особисте зведення рахунків, тому казати "Давай Портнов мочи Порошенка" мені не хочеться, бо ця істота задовольняє лише власні амбіції

14. Gyppsy

Фігня то фсьо, показуха і черговий прикол 95 кварталу
    - закону про поліграф нема
    - сеанс проводиться з порушеннями вимог
    - сеанс проводять якісь на вигляд смішні специ)
    - ...

шо нє?

Давид Арахамія: «Тестування на поліграфі повинен проходити кожен, хто перебуває в українській політиці. Бо вірус корупції міцно зашитий в ДНК цілої країни. Нові люди приходять до влади і через певний час беруть участь у старих схемах. Для того, щоб мінімізувати ці ризики, потрібен поліграф.

View: https://www.facebook.com/sluganarodu.official/videos/527844928050672/

15. medwedo berlogsoni

А я, наприклад, і не кажу "Давай, мочи!" Він і без підганяння з цим справляється.
    Стосовно задоволення амбіцій... Ми багато чим користуємося, завдяки задоволенню кимось своїх амбіцій у минулому. У когось були амбіції, наприклад, стати мільярдером, і він почав випускати якусь продукцію, якою стали користуватися в усьому світі. Все не так просто.
    І результатами Портнова українці скористаються в майбутньому, коли, в науку наступним можновладцям, на прикладі Порошенка буде показано, що не можна, ставши президентом, використовувати своє крісло у власних шкурних інтересах. Чи прем"єром, чи депутатом, чи генералом.
    Можновладці перестануть багато красти, корупція зменшиться, а отже, зросте добробут українського народу. І Ваш у тому числі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

І в продовження теми про амбіції. Якщо у Арахамії є амбіція довести, що Саакашвілі - не єдиний грузин, що ефективно боровся з корупцією, і йому вдасться в значній мірі побороти корупцію у владі (а повністю побороти корупцію неможливо), то я - за такі амбіції.
    Можна, звичайно, вчепитися, і порохоботи вчепляться за слова "ДНК України", мовляв, як можна звинувачувати цілий народ, ганьба.
    Але як казав один політик: "Маємо, що маємо. Пусти ангела до влади, і в нього на другий день на голові почнуть пробиватися ріжки".
    Тому я теж за поліграфи. Шугати потрібно тих, хто прийшов до влади, без упину. І прослуховувати, і обшукувати. Не хочеш, щоб обшукували - не йди у владу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. medwedo berlogsoni

Головні новини 24 жовтня: визнання довідок з ОРДЛО, продовження перевірок на поліграфі та непоновлення Шокіна на посаді
    Побачимо, як вирішуватиметься питання з новими "рішалами"

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Є ще один варіант.
    Не хочеш, щоб обшукували - не роби підстав для цього

19. Бабло для слуг

Дмитро Вовнянко
    Дмитро “Калинчук” Вовнянко
    Видання «Страна.юа» порадувало суспільство новиною – депутати правлячої партії «Слуга народу» отримують другу зарплатню в конвертах. В доларах. Без сплати податків. Без реєстрації ФОП і без чеків.

«Керівники отримували дуже багато – по 25-50 тисяч доларів на руки. Партійне керівництво середньої ланки – на кшталт заступників голови фракції – по 15 тисяч доларів. Усім іншим роздали по «десятці» та по «п’ятірці» у залежності від рангу, статусу та функціоналу депутата».

Видання повідомило також, що перший місяць нардепам не платили – і у «Слузі народу» ледь не стався «голодний бунт». Звісно керівники фракції все спростовують. Але чомусь віриться їм не надто сильно з дуже простої причини. Див не буває. Людина – слабка, а відтак керівництво фракції мусило колись стикнутися з проблемою фінансування власних депутатів. Банально тому, що депутат – це особа, яка регулярно отримує пропозиції проголосувати за потрібний закон за гроші. За ду-у-у-уже великі гроші.

Я вже писав колись, всі байки політиків-казкарів про те, що вони нібито неймовірно чесні, – звичайне лицемірство. В країні, де всі хочуть «щоби не було корупції, але щоби кум все міг порішати», інакше й бути не може. Неможливо перемогти людську натуру і набрати фракцію самих лише пуритан і праведників. Хтось щось та й візьме, а далі… Знаєте, генерали царської армії, які опинилися на службі в більшовиків, інколи розповідали свідкам, що ніколи в часи царів вони не могли собі дозволити мати такі хороми з таким штатом прислуги, як у «країні соціальної рівності», без загрози уваги з боку преси та правоохоронців. Той, хто читав протоколи обшуків дач Тухачевського і Жукова, міг сам у тому переконатися. «Чим біліша одежа – тим більше бруду під нею», – як кажуть у народі.

Перше, що звертає увагу – яке саме видання опублікувало цю новину. «Страна.юа» відома своїми майже неприхованими симпатіями до Росії, а відтак – до всіх політиків, хто асоціюється з нею. Очевидно, «Страна.юа» почала давити на політсилу президента Зеленського з очевидної причини – налякана протестами Банкова боїться йти на прямі переговори з терористами так званих «ДНР-ЛНР» та капітулювати на умовах Москви. ЗЕкоманда явно затягує процес і цим нервує Кремль. Про що знову таки чинну владу попереджали. Для Москви існує лише дві лінії поведінки – та, яку вказує вона, і неправильна. Той, хто вдається до другої, зазнає на собі всю міць інформаційного тиску Кремля. Радимо Зеленському приготуватися до появи у нього власних «мальдив», «свинарчуків», «ліпецьких фабрик» та іншої гидоти, яку сам Зеленський закидав п’ятому президентові Порошенку. «Страна» і подібні знайдуть. Вже точно – не рий яму на іншого, сам потрапиш.

Друге і набагато цікавіше – а з яких, власне, коштів влаштоване таке добряче фінансування депутатів пропрезидентської фракції? Можна, звісно, припустити, що президент платить з/п свої нардепам з власної кишені – Зеленський взагалі-то мільйонер. Проте. По «десятці» та «п’ятнашці» кожному – немала сума виходить. «Страна.юа» заявила, що перший транш становив біля 1,6 мільйонів доларів. Раз на місяць стільки – на таке ніякого Зеленського не вистачить. Інших джерел існує два. Або державна скарбниця. Або кошти олігархів. А відтак ми маємо справу або з кричущим пограбуванням держави, або з банальної корупцією, але вже на рівні керівництва фракції. Очевидно, депутати, які з/п отримують у олігархів, перетворюються не на народних, а на олігархічних депутатів. Ба більше, інформація про «голодний бунт», що ледь не стався, свідчить про те, що ні для чого іншого крім грошей нардепи «Слуги народу» до ВР і не йшли.

«Не дай Бог з Івана – пана», як кажуть у народі. Сталося те, що мусило статися. Я знав, що так буде, та не знав, що так швидко.

• Тупо Тупо x 1
  20. Самое смешное во всем этом полиграф цирке - это наблюдать, как "хороший парень" Давид Арахамия, сцыт в глаза своим избирателям. Если кто забыл, то Арахамия знает как правильно должны проводить это действо. Потому что он в 14 году проходил полиграф, когда заходил в МО в составе волонтерского десанта. Тогда все проходили полиграф. И Арахамия и, кстати, Бирюков. Что не мешало каналу 1+1 и Дубинскому рассказывать о злодеяниях прошедшего полиграф Бирюкова.
    Избиратели слуг, вы хоть иногда промакивайте салфетками глаза. А то закиснут от чужой мочи.
    Роман Донік

а де твій аватар? :)