Хто сказав, що свинорилий купив зброю? Та хоч втричі, якщо такої заборгованості по її виплаті не було за всю історію України, - 2 391,9 млн.грн і ця заборгованість росте. А індекс споживчих цін зріз на 16 %. Не зле. Але треба дивитись в крорінь Спочатку носились, як дурень із писаною торбою, зі мусорилою поліцією. Коли народ розгледів цю мильну бульбашку уважно, на арену вийшли клоуни із дорогами. Ще б пак. Зразу видно, що влада щось робить... А не задумувались, Ромашко, чого це місцеві влади почали ремонт доріг зразу по всій Україні?
Питання не про децентралізацію, а про одночасне будівництво доріг по всій Україні. Це споріднене з російським мостом через море. Щоби всі бачили, що ми здобули.
Так міркувати, то нічого і починати не треба, бо все одне погані. Ну це вже якась паранойя. Тут я з Михом навіть згодна: риги вили про бідне населення, якому не піднімають мінімалку - підняли. Тепер виють, що треба в 2 рази більше підняти. Коли вони панували, то не піднімали ні мінімалки, ні доріг не робили, тільки гривню тримали за рахунок ЗВР. Вже з квітня 2014, коли збіг зеківський уряд, ЗВР став рости. Кінець 2014 був дуже важким, всі пам'ятають - чого. Але далі позитивна динаміка.
Брехня. Мінімальна зарплата в Укріїні. Брехня. І з боргами розраховувались. За рахунок позичених грошей.
Я навіть знаю чому ви подали цифри в грн. Бо як перевести в доллари, то зовсім фігня вийде... А вам то тре шоб графік вверх валив, нє?
Ну а що до доріг за минулої влади. Я суджу лиш по Львівщині. Львів - Броди. і польський напрямок: Львів - Краковець, Львів - Рава Руська. Львів - Мостиська. І тополовина всього того починалося за Ющенка.Все!!!! Сьогодні: Львів - Тенопіль Львів - Луцьк Львів - Івано Франківськ Львів - Турка- Ужгород По селах - мовчу. Багато сіл асфальтовано.
Ви судите про здобутки влади. Тільки по дорогах. А решта? В якому міжнародному рейтингу ми піднялись за часів оранжоїдав? В жодному.
Ні, звичайно. Але реальний борг оцінюється у сталому еквіваленті і не повинен залежати від коливань гривні.
2014 рік - рік, коли Риги на чолі з зеком Янеком вкрали бюджет країни. З 2016 року пішов ріст. Все правильно.
Зі слів влади. Факти є? А може то теперішня влада вкрала і на папєрєдніків валить? І україна посіла четверте місце найбідніших країн світу.
Не факт. Он наші не тільки не втікли, ще й рулять Україною. Хоча б взяти Садового. Памаранчовий? Так. Злодій? Так. Втік? Ні. Рулить Львовом? Рулить... Отож бо...