Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А чи не такий і план був? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То тіпа мурахи доять тлю.
    І мурахам по барабану, що тля шкодить рослині, вони розводять цю тлю.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ж вірили у Януковича і його дружину, а нам неможна у діючих?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так і рівень інший.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. VasMT

Не плутайте божий дар...
    Я не вірив в Януковича, я знав, хто такі пАмаранчові. Хто такі славаукраїнці. Хто такі професійні українці.
    Тому і вибрав менше зло.
    Але народ знову повівся. Така доля...
    Це тільки євреї один раз повелись за Моісеєм...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янукович, який зрадив Україну і втік до москалів - менше зло?:good:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. VasMT

Менше, аніж зрадити Україну і продовжувати її грабувати з виглядом завгоспа Олександа Яковлевича. З однією різницею. Той червонів...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

бла-бла... мєнтам більше дали зарплати - то зрада. Чули вже.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що там із затриманими? Чи над деякими із них змилувались і залишили під вартою, чи безжально вигнали на дощ? В Києві зараз дощить, і думаю, не дуже гуманно людей без парасольок виганяти під дощ із СІЗО без парасольок.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чула від Луценка - в звіті, що у нас настільки гуманні закони, що досить сплатити не сплачені налоги - і далі спіть спокойно.
    Я згодна: нікому вони не потрібні в СІЗО, бо воні від них буде багато. А сплатити - то сплатять, що нарахують (ще й залишиться...)
    Я вважаю це нормально. Бо полягають всі в госпіталя, стануть помираючими, в європейські суди по захисту прав людини напишуть скарги, потратять кошти на дорогих адвокатів, ті найдуть порушення процедур - краще хай в бюджет піде.
    Дуже важливо, що іншим страху нагнали. І що взяти за жопу можуть тихо, інформація не посочиться.

Останнє редагування: 26 тра 2017
  12. medwedo berlogsoni

Я теж так думаю. Он народний обранець моїх земляків вчинив мудро і заплатив більше мільйона доларів (у гривнях) заборгованого податку і тепер може спати спокійно. До наступних виборів.
    Тільки ціна за свободу повинна бути такою, щоб, як казав Остап Бендер, вони находили втіху у вульгарній приказці "Бедность - не порок"

І зразу ж ремарка до пана Василя
    Пан Василь каже, що януковичі були кращі від оранжоїдів.
    Чи наведе пан Василь приклад, коли регіонали взяли якогось оранжоїда за причинне місце, і той ЗАПЛАТИВ У БЮДЖЕТ ПАРУ ДЕСЯТКІВ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ.

Мені згадується, що найвищим торжеством регіональної боротьби з корупцією були посадка Луценка за щось там своєму водієві і обмеження ходунками волі Юлі.

Останнє редагування: 26 тра 2017
    • Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

Прокуратура Харьковской области процессуально руководит уголовным производством по факту уклонения от уплаты налогов директором мясоперерабатывающего предприятия.

Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры.
    Как сообщил заместитель прокурора области Сергей Мирнов, в течение 2012 года руководитель предприятия преднамеренно вносил в бухгалтерские и налоговые документы неправдивые данные относительно выплаты заработной платы работникам.
    В отчетах указывались суммы, значительно ниже реально получаемых. Как следствие бюджет недополучил почти 1 млн грн.
    Директору предприятия сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 212 (умышленное уклонение от уплаты налогов должностным лицом, если оно привело к непоступлению в бюджет средств в значительных размерах).
    Сейчас убытки, нанесенные государству, возмещены.

14. ІгорМ

Насіров може постати перед судом Британії – посольство
    От був би прикол - втікає Насіров від української тюрми до Англії, а там його бац - і в англійську тюрму на стопітсот років :)

15. medwedo berlogsoni

Я думаю, якби той чи та суддя задерла спідницю і показала задницю представникам Великобританії, це було б меншою образою для англійської феміди.
    Піддавати сумніву те, що надається англійцями як доказ - це потрібно взагалі не мати в голові клепки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суддю соломянського суду вже можна садити на мило.

17. ІгорМ

У Львові затримали прокурора, який за 260 тисяч гривень хотів «домовитися» із оперативниками облуправління захисту економіки
    Йшов четвертий рік гідного життя...

18. medwedo berlogsoni

Мойсей сорок років водив народ по пустелі. А наш мойсей лише на підході.
    Уже добре те, що хоч деяких прокурорів затримують. Цього, думаю, за скупість.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А толку? "Діамантових" коли затримали? І чим це закінчилося? Арешт з їхнього майна знятий, прокурори на волі...

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Як не прикро, але то тільки кошенята швидко родяться. А переламати стиль, звички, світоогляд цілих поколінь - то важкий і тривалий процес. А може й невиконуваний, бо багато кому більше подобається і влаштовує по-старому.

а де твій аватар? :)