Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, так з мого посту було видно, що я всерйоз повідомлення про операцію не сприймаю.
    Адже в повідомленнях говорилося про якусь нібито операцію, пов"язану із серцем, а я сказав про пластичну (збирається втекти, морду перекроять), або заріжуть (непотрібний свідок для багатьох).

Це я Вам детально пояснив суть мого жарту, що складався із трьох слів.

2. medwedo berlogsoni

Ви знову не зрозуміли суть мого посту.
    Я згадав БПП не в тому розумінні, що блок повинен Насірова витягувати з лайна, а мені цікаво, яким чином та молода особа попала в команду Порошенка, адже для неупередженої людини було зрозуміло по його, Насірова, біографії, що то - пройдисвіт. Із молодих, та ранніх.
    Чому його взяли? Заплатив? Гарні очі? Сам попросився? Хтось рекомендував? Брали з прицілом на посаду головного митаря?
    У мене багато запитань.
    За пораду вчити турецьку - дякую. Будемо вважати, що я іронії не побачив.

3. medwedo berlogsoni

Мінюст пояснює: Насіров попав у непогані умови. Камера на чотири особи, де поки що лише один, крім нього чоловік. Всі умови, щоб сидіти.
    Я - такий вредний чоловік. Уявив собі, як Насіров засинає, і йому сниться, що він у Лондоні і думає (по-англійськи) - який страшний сон мені привидівся, що начебто мене арештували і запроторили до Лук"янівки.

View: https://www.youtube.com/watch?v=VOdW9AYDVro

4. manur

manur Well-Known Member

Нинька краєм вуха чув по ящику, як їден з його (Насірова) адвокатів щось плів, що він не знає, де його бідний підзахисний візьме таку страшну купу бабла для застави. Бо він, бачте, не є аж такий заможний чоловік, всьо, шо є - викладене в деклярації......

Ну, я не дослівно цитую, але зміст передав.

Але, в мене питання виникло. Товариство, хто в курсі, скажіть - скіко, приблизно, може коштувати робота такої роти адвокатів і в такому режимі, як ото його адвокати працювали всі ці дні.

5. medwedo berlogsoni

А стіко! Можна глянути вартість години в інтернеті для простих смертних.
    Прайс-лист | Адвокатська компанія "Соколовський і Партнери"
    Це - якщо Ви підете, то змилостивляться, і за десять годин роботи візьмуть всього 17 тисяч гривень.

Тут справи значно серйозніші. І ввечері, і вночі, і Сіркові, у якого очі позичили, треба щось відслинити. Сучий син буде чекати на повернення власних органів зору.

Тому, божеська ціна була б 10000 грн за годину. Але, думаю, більше.
    Але й 10000 на вісім адвокатів це буде 80 тис. За десять годин - 800 тис.

Там було трохи більше годин, крім того "надурочні" (надурювати публіку потрібно було).
    Тому, думаю, нижня планка - 2 мільйони гривень пішло на боротьбу "за правоє дєло".

• Інформативно Інформативно x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

ВЖЕ!!!! пішло!!!

Але, та бригада ше буде працювати й працювати))) Шо, нє?

7. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 2
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Онищенко запропонував внести заставу за Насірова в обмін на недоторканність

9. ІгорМ

Гройсман так відсторонив Насірова, що той зможе поновитись на посаді через суд

10. ІгорМ

11. medwedo berlogsoni

Насіров:
    Дело Насирова. Апелляционный суд рассматривает жалобу адвокатов на меру пресечения. Обновляется

Як у воду дивиться. Податківці уже вишикувались у чергу на звільнення.

12. ІгорМ

13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Не знаю як Вам, але мені противно слухати інтерв'ю тих, хто десь там в Лондоні щось нам розповідає.
    У нього все забрали, але він собі може дозволити жити за кордоном.
    Значить не все забрали, значить бреше.
    То як йому можна вірити ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. ІгорМ

Не конче вірити беззаперечно. При владі самі брехуни, це однозначно :)
    Але можна послухати, співставити якісь факти і зробити свій висновок, що нє?

15. medwedo berlogsoni

Холодницький: матір Олександра Онищенка затримали в Іспанії за запитом НАБУ
    Рідним мамам і рідним тещам, на яких записано сумнівні бізнеси, є над чим задуматися після такого повідомлення.

• Подобається Подобається x 1
  16. ІгорМ

Добре, що є прецеденти подібних дій. В майбутньому буде простіше і легше затримувати тих всяких тещ-племінників-двоюрідних вуйків :)

17. medwedo berlogsoni

Зараз прийде пессиміст Капітошка і скаже: Як затримали, так і випустять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. ІгорМ

Навіть якщо і випустять, то на перший раз це затримання все одно досить показове.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я не песиміст. Я реаліст.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Е-ДЕКЛАРАЦИЯ НАРДЕПА ЛЕЩЕНКО: НОВАЯ КВАРТИРА, ССУДА ОТ ПРИТУЛЫ И ГОНОРАР ОТ THE MOSCOW TIMES
    Опубликовано: Воскресенье, 02 апреля 2017 18:48
    Народный депутат Украины Сергей Лещенко заполнил электронную декларацию за 2016 год, в которой указал новую квартиру в Киеве площадью 192 кв. м, которую он приобрёл за 7 млн 550 тыс. гривен (находится в собственности нардепа), а также гонорары от "Фонда Виктора Пинчука" и издания The Moscow Times.

а де твій аватар? :)