Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся. Інколи, тоді як наприкінці свят траса Умань-Київ при підході до Києва забита, бо у кількох місцях іде капітальний ремонт дороги (перекривають дві із чотирьох смуг), я йду в обхід. Від Білої Церкви - на Фастів, а там - на Житомирську. Так от, під Фастовом два роки дороги не було, точніше, були купи асфальту на на "напрямку", ями, заповнені дощовою водою, а поряд - могили із смоли із домішками щебеню. То тепер там можна їхати і пристойшною швидкістю 60-80 км\год. Ще одна дорога - від Калинівки Васильківського р-ну до Липового Скитка. Йшла по лісу. Ніколи не думав, що влада знає про ту дорогу. Одні ями. Тепер - свіжа асфальтована рівна дорога, аж свистить. Полатані, без ям другорядні дороги на Черкащині, де я їздю. У хорошому стані дорога від Пирятина до Сум (ще під Лубнами пару місяців тому руки не дійшли, не знаю, як тепер). Раніше були такі ділянки, що маршрутка раз-по-раз зупинялася, щоб акуратно перебратися через яму.

Слідкую за будівництвом Одеса-Рені, хоча там ніколи не бував і, можливо, не буду. Саакашвілівський тракт. От відгук одного товариша:
    autostrada.info/ua/highway/M-15
    Так це ж якраз і добре, що не бавляться із ямковими ремонтами, а відразу кладуть "шикарную" на всьому протязі. Бо якраз на ямковому вигідніше всього красти. Важко врахувати як витрати асфальту, так і пального, інших затрат.

Складається стійке враження, що дороги саме ремонтують по всій території України.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Холодницький: суд відмовив прокурорам САП у триманні під вартою спійманого на хабарі судді
    08 жовтня 2016, 23:21
    Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький

ПОДІЛИТИСЬ

Солом’янський районний суд Києва 8 жовтня відмовив прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) в триманні під вартою як запобіжному заході для судді, спійманого на хабарі в Дніпрі. Про це повідомив у Facebook керівник САП Назар Холодницький.

«Ухвалою слідчого судді підозрюваному «колезі» обрано запобіжний захід у вигляді лише застави в сумі 260 тисяч гривень. Сторона обвинувачення оскаржуватиме цю ухвалу в апеляційному порядку, оскільки не погоджується з обранням менш суворого заходу за корупційний злочин», – наголошує Холодницький.

Він нагадав, що 7 жовтня було «на гарячому» затримано суддю районного суду міста Дніпра, який «використав надану йому владу та службове становище з метою одержання неправомірної вигоди для себе та третіх осіб за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави в інтересах заявника, поєднане з вимаганням такої вигоди, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України».

8 жовтня сам Холодницький повідомив затриманому про підозру.

«Це перший суддя, якого затримали після початку судової реформи, а розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу відбувся у день професійного свята юристів», – вказав керівник САП.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

От дивіться.

Можна говорити багато чого і багато про кого, але є питання ключові і супер важливі.

Включення в порядок денний законопроекту про спец конфіскацію вчергове провалено.
    Президент з Прем'єром закликали про важливість прийняття цього закону. За 199 голосів.
    БПП -81.
    НФ - 72.
    Робіть висновки самі хто блокує прийняття цього законопроекту.

Після того Юлька буде писок дерти про тарифи, Ляшко - великий борець з олігархами де? Де Самонеміч?

Багато у нас популістів, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це вам великі борці з корупцією і лобісти грошей Януковича:

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[/QUOTE]
    Цікаво би поіменно подивитися всі фракції

зі
    81+72= 153

199 - 153= 46

ззі
    "Я не бачив законопроект, тому не буду голосувати "за". Взагалі повинен бути врахований ряд запобіжників. Наприклад, скільки закон буде чинним? Він повинен бути обмежений у термінах. Сума, з якої починається конфіскація, - це повинні бути сотні мільйонів. Це не можуть бути акції, депозити, дивіденди і так далі. Також треба без прізвищ, але визначити коло осіб, майно яких можна конфісковувати", - сказав Борислав Розенблат.

7. ІгорМ

Яценюк у Раді вимагав від Порошенка покарати фракцію БПП
    А ви берете і кажете...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прочитав фразу: "Вальцман Гройсману око не виколе".:)))

Сволочі, що тут скажеш.

• Смішно Смішно x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Et tu, Brute?

• Смішно Смішно x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Пропаганда і треш: чи потрібно Україні забороняти російські книги

Для закріплення. Не читайте написаного росіянами. Не читайте їхніх перекладів. Вони завжди брешуть.

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нарешті електронну декларацію за 2015 рік подав найвідоміший український аферист Костя Грішін (він же ж Грішин, він же ж Гришин, він же ж Семен Семенченко). Непросто шахраю було піти на цей крок – у порівнянні з "паперовою" декларацією, яку Грішін-Семенченко подав за 2015 рік до Верховної Ради, у пройдисвіта з’явились: дружина, автомобіль, бізнес і боргові зобов’язання. Причому автомобіль в легендарного комбата з’явився тоді, коли він, з його слів, проливав кров на полі бою – 18 червня 2014 року.

Ще в березні 2014 року дружина Грішіна – Наталія Московець – не мала чим заплатити за телефон, а вже в червні, як тільки її героїчний чоловік став збирати пожертви на неіснуючий батальйон територіальної оборони Донецької області, вона стала їздити на "Ніссані".

Порівняйте дві декларації афериста за 2015 рік: декларацію на сайті Верховної Ради та електронну декларацію, подану в НАЗК.

До речі, електронна декларація також є брехливою. У ній не зазначені доходи шахрая від незаконної підприємницької діяльності. Зокрема, Грішін відкрив нелегальну охоронну фірму "Донбас", яка, не маючи ліцензії, надає охоронні послуги автозаправкам. Також не потрапили в декларацію величезні суми готівки, які Грішін легалізує через власний благодійний фонд завдяки покровительству директора НАБУ Ситника та першого заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Грищука (думаю, не зайвим буде сказати, що Грішін-Семенченко є ледь не головним консультантом Грищука в галузі піару). І навіть місце його проживання вказано неправильно – Грішін не живе з дружиною та трьома дітьми в квартирі площею 32 кв.м., і в готелі "Київ" він не живе (там мешкають його охоронці), насправді він має шикарні апартаменти в Києві, які ретельно приховує.

Читайте:
    Справа Семенченка: яка країна, таке і правосуддя
    Також у електронній декларації зазначені далеко не всі боргові зобов’язання Грішіна-Семенченка, суттєвим доходом якого є махінації з фінансовими ресурсами. Як я вже неодноразово розповідав, його дружина має кримінальну спеціалізацію "злодійка на довір’ї": вона отримує банківські кредити, а потім збігає з грошима. Зокрема зараз її розшукують служби безпеки "Приватбанку" та "Альфа банку".

Але найвеселішим є те, що о 14 годині 8 листопада 2016 року в Апеляційному суд Київської області (зал №6) за адресою: м.Київ вул. Володимирська, 15 має продовжитись розгляд позову Грішіна-Семенченка до мене, головного редактора Інтернет-видання "Ракурс" Олександри Примаченко та Інтернет-видання "Обозреватель", в якому шахрай вимагає спростувати ті факти, які він, нарешті, визнав у своїй декларації.

Ось мій виступ у попередньому судовому засіданні по цій справі, де я розповів про справжню біографію народного депутата Семена Семенченка, а також про його дружину Наталію Московець, від якої Грішін-Семенченко раніше відхрещувався й яку не зазначав у своїх деклараціях. Але, нарешті, йому довелось визнати, що Московець, яку розшукують банки через неповернуті кредити, є членом його родини.

Приходьте в суд, буде весело!

Присоединяйтесь к группам "Обозреватель Блоги" на Facebook и VKontakte, следите за обновлениями!

Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.

Автор:

13. ІгорМ

Кинулася в очі фраза: "Яка країна, таке і правосуддя"

@Мих, а тому Владимир Бойко можна вірити?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Інформативно Інформативно x 2
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю, але раз судиться, а не втікає в кущі, значить намагається щось довести.

17. Gronadyanin

Gronadyanin New Member

4 листопада виходимо до Верховної Ради!

Програма мінімум на 4 листопада – домогтися від депутатів прийняття закону про вибори за відкритими списками, щоб у нашій Раді сиділи патріоти, а не "грошові мішки", які дбають лише про власний добробут.
    Вимога одна — всі депутати, які голосували за підвищення собі зарплатнi, повинні скласти депутатські мандати.
    Якщо ми промовчимо, то нашiй гідності гріш ціна. 4 листопада о 12:00 біля будівлі Верховної Ради!
    Тисни по кнопках соціальних мереж, щоб вивести під Верховну Раду десятки тисяч людей!
    Українська Революція | Facebook

Останнє редагування: 3 лис 2016
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви наївні, як личинка.

Ті, хто голосував за підвищення можуть бути дійсно ті, котрим потрібні гроші, а ті, що не голосували - грошові мішки і їм підвищення зарплати - до одного місця. А ви знаєте, що процентів 20 депутатів взагалі не ходять отримувати зарплату, бо їм то впадло?

Щось мені підказує, що ви за те, аби бардак був в країні. Йдіть самі мітингуйте.

• Подобається Подобається x 4
  19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Господи, якщо Ти вже зібрав в одному місці найбільших негідників країни, то заверши те що розпочав і звільни народ від погані

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)