Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

отак

• Смішно Смішно x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. Capitoshechka

Та таке... Та ви шо? То все пуцін. То все провокації москалів
    А чого ви таке не постили до 2014-го? От при Януковичу....взагалі ніхто навіть не казав що когось під контроль узяв. Так шо поступово порядки наводяться))))

• Смішно Смішно x 1
  4. ІгорМ

Янукович - це вже пережиток.

Тепер маємо вже своїх всяких лещенків, мельничуків і тотого Героя України, котрий заступав голову миколаївщини і шо рив підземні переходи із сейфами :)

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я то і раніше підозрював, що Ігор Мосійчук - справжній патріот, відкрита і чесна людина.
    А тут мої підозри перейшли в тверде переконання.
    Ось його чесне і відкрите обличчя:
    а ось - будинок під Києвом, який належить особистому водієві І.Мосійчука.
    "Крепче за баранку держись, шофер":

Деталі про верховнорадівського радикального скромнягу можна почитати тут:
    Журналист показал загородный дворец с гербом, принадлежащий нардепу Мосийчуку

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Біда в тому, що його неправильно затримали... не та процедура... А тому він невинний....

7. Capitoshechka

Зате це справжній д’Артаньян, раз з ВР не пішов сам. Мабуть, дуже за людей пережива, ночами не спить і думає все: "як же мені виконати ті обіцянки, що я людям дав?"
    Відразу видно - бореться до останнього патрона)))
    І найголовніше - постійно хвата за руки і ловить на словах різних негідників

8. ІгорМ

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Влучно сказав: "де корупція і злодійство, зразу знаходяться депутати, які готові взяти на поруки".

А все чому? А тому, що в середовищі депутатів крадіжка державних грошей - не є соромом, а норма життя. Якщо людина бере на себе поруку, вона бере частково на себе злодіяння того, кого бере на поруки.

10. ІгорМ

То не тільки в середовищі депутатів крадіжка державних грошей - не є соромом, а норма життя. Ця норма діє всюди - від депутата сільради і до президента з прем"єр міністром.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

мова йшло про поруку.

12. manur

manur Well-Known Member

Просвітіть, ДЕ депутат СІЛЬРАДИ може вкрасти державні гроші? ДЕ????? Саме, як депутат!!!

• Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

Ремонтували в селі дорогу, то там крали і депутати, і голова, і участковий. А платила держава ;)

14. manur

manur Well-Known Member

Просто, як депутати, чи ці депутати, крім того, займали ще якісь посади і мали якусь дотичність до цієї дороги?

15. ІгорМ

Просто

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Зато оранжеві - Европа, хулі. Хай ше тішиться, шо яворічі лопатою по хребту не перетягнули, а шо.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Проти того що було два роки тому, коли дороги ремонтували глиною, кусками бетону розміром з відро, чи битою цеглою, то прогрес афігєнний, шо нє?

19. manur

manur Well-Known Member

Перепрошую, але просто так повірити вам на слово не можу:pardon:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не в цьому навіть.

По-перше, ви помітили? Суспільство не дає халявити - контролює владу. Примітивно, але шомь у мозгах перевернулося.
    Я знаю продовження того відео. Викликали помічника депутата. Роботи були припинені, бо дощ. Громада поставила питання про відшкодування неправильно положеного асфальту, а з начальника мають стягнути затрачені кошти.

Друге, що би хто не казав, за 25 років незалежності кращих доріг не Львівщині не було, як вони є сьогодні. Те, що робиться сьогодні на дорогах, я за своє життя не бачив. То є недостатньо, але прорив великий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)