Как говорил один мой знакомый, покойник: «Я слишком много знал…». Хе-хе-хе… © От тільки питання: про тих, чи про цих???
Про багатьооооооооох богатих, і про Данілича в тому числі. З вікіпедії: 09.1999-04.2003 рр. — 1-й заступник Голови Фонду державного майна, 15 квітня 2003-13 квітня 2005 рр. — Голова Фонду державного майна України.
Мабуть що ні. Ці - злочинці. Видно без свідків та доказів. Одним свідком менше, одним більше... Шибениці їм не минути.
Навряд. Я також на другому поверсі не чую, що робиться на першому. А коли сплю, то взагалі нічого не чую.
Бабоси - то накладні витрати. Ну, типу, як втрачаєш купленого черв"ячка, щоб витягнути рибу. Чечетова викупили з буцегарні у держави, це як заплатили податок. Бюджету.
Було б добре, щоб він "приплив". От чого вони всі повертаються в Україну? Тут же хунта. Чи їм всі гроші за кордонами позаблоковували? Люди в інтернеті хвилюються, що нема фото і відео з мертвим Чечетовим. Пишуть, що з місця вбивства Нємцова купа фото, а тут жодного. Якось підозріло.
Було відео із місця смерті Чєчєтова на УП. Нічого цікавого. Асфальт і купа поліції. Квітів ніхто не приносив. Трупи зазвичай журналісти показують. Тут вони вчасно не приїхали. Мертвого Нємцова на місці події наскільки пригадую теж не знімали. Зараз в світі не дуже прийнято показувати трупи в ЗМІ. Доцільність подібного залишу поза дискусією але факт що подібні відео і фото нечасто попадають у пресу. Відео вбивства Каддафі наприклад в ЗМІ не знаю чи дуже десь було. В інтернеті можна було знайти але потрібно було шукати бо видаляли часто.
Передадут нашим. Наши выпустят под залог. А из Ростова выдачи уже не будет. Ну, или в крайнем случае, выпадет из окна.
Вообще-то с Чечетовым, покрытым черным полиэтиленом, было видео. Від небіжчика наміряли до дома, щось багатенько (9 чи 10м). Дом добре видно. Летите, голуби, летите (с) Проводжала кодла ригівська з Феофанії (було відео). Дуже якісь налякані, як мені здалося. Мало хотіли щось казати на мікрофон, але наш Допа казав. Він простий хлоп.