Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а коли в президента України бізнес в кацапстані - це не ганьба. Це нормально - так і має бути)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ваші пропозиції.

що має зробити президент на вашу думку?

3. Capitoshechka

а що має зробити народний депутат, який є клієнтом кацапського банку?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Те, що зробив я - перевів всі активи в український банк. Мені пішло часу на це 2 дні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Capitoshechka

значить нехай і президент зробить так само - переведе свій біз нес в іншу країну - в Південну Родезію, наприклад. В кацапстані заводик нехай закриє, а в Південну Родезію перекине.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ідея хороша. А як то зробити технічно? Ви впевнені, що Порошенко може забрати звідти всю нерухомість і рухомість? Завод то опечатаний, то арешт накладений, то ше там щось.

8. Capitoshechka

як не срачка, так пердячка... Ага?
    Миху, вам не здається це дуже дивним? Заводу в рашці так погано і некомфортно протягом багатьох років, бо його постійно трахають як не в хвіст, так в гриву, але він чомусь ще й досі продовжує функціонувати. Що б ви зробили, як підприємець, якби ви мали якийсь бізнес за кордоном (не обов’язково в рашці) і якби вас постійно отак нагинали? Ви б послали всіх на хер і, як мінімум, просто зупинили б виробництво, щоб не нести дарма витрати і збитки.
    Але у випадку зі свєчним заводіком нічого подібного не відбувається. Про що це говорить? Що президента значить такий бізнес цілком влаштовує - значить зиск з цього він таки має.
    Так що, Миху, нє хєр звиздіти.
    Срать захотів би - штани зняв би. Кацапи чомусь "технічно" від нас можуть все вивезти (починаючи від забороненої продукції, і закінчуючи цілими заводами), а наш президент від кацапів не може... Вам самому не смішно? Мені це нагадує одну приказку: "Йожикі плакалі і кололісь, но продолжалі жрать кактус"

Останнє редагування: 8 вер 2016
    • Тупо Тупо x 1
  9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

З Ваших дописів зрозуміло, що Ви про бізнес, а тим паче про ціле виробництво, маєте уявлення лише з дешевих серіалів.
    Може приведете конкретний приклад коли від нас вивезли цілий завод?:)))

• Подобається Подобається x 1
  10. Capitoshechka

достатньо того, що я знаю про завод в моєму місті (на якому я колись працював і де в мене залишилися деякі "корупційні" зв’язки на досить високих рівнях) і як кацапи звідти вивозили, вивозять і ще невідомо скільки будуть вивозити. І не лише готову продукцію...

11. Latana Royal

Ото й все? Це всі Ваші приклади вивезення "цілих заводів"?:)))
    Ну то ж добре, коли готову продукцію вивозять. То означає, що завод працює.

12. Capitoshechka

Ви уважно прочитали моє попереднє повідомлення?
    НЕ ЛИШЕ готову продукцію.
    Крім того, за вивезення цієї продукції до кацапстану декого потрібно було б узяти за сраку. Але "воз і нинє там"

13. Latana Royal

А що ще, цеглини і стелю?

14. Capitoshechka

Цеглини і стеля - ніщо без обладнання, на якому заводи працють. Це просто купа мотлоху. Нагадати як під час війни вивозилися заводи? Стелі ніхто нікуди не вивозив, і стіни також ніхто не розбирав. Але це не завадило перекинуди на схід цілі заводи, які там інколи працювали під відкритим небом - без стель і стін.
    Окрім того:
    1. Що Вам відомо про продукцію подвійного призначення?
    2. Що Вам відомо про відповідальність за постачання такої продукції до кацапстану?

15. Capitoshechka

І останнє... Якщо ж закрити на все очі і припустити те, що немає можливості перевести виробництво в інше місце, то зупинити виробництво в даному випадку можна без проблем. Ніхто цього зробити не заважає. Потрібна лише воля людини і гідність. Якщо вона в неї є, звісно.
    Минулого літа моєму брату довелося ремонтувати деякі меблі. І коли він почав шукати те, що йому потрібно було для ремонту в межах нашого міста, то виявилося що він влітає мінімум в штуку. Хоча ремонт там був ніякий. Після копання в інтернеті йому вдалося вийти на одну фірму у Львові, яка спеціалізується на гуртовій торгівлі в даній сфері. І от коли він вийшов з ними на контакт, в них відбулася досить цікава розмова. Постараюся викласти все максимально дослівно, так як він мені розповідав. Отже, коли він зателефонував до Львова, то почав спілкуватися російською. І між ними відбувся такий діалог:
    - Здравствуйте!
    - Доброго дня!
    - Мне нужны кое-какие запчасти для ремонта мебели. У вас на сайте написано, что вы торгуете оптом, а мне нужно по мелочи. Может вы и не продаете таким мелким клиентам? (а там виходила зовсім смішна сума – 260 грн)
    - А куди вам потрібно зробити доставку?
    - В Конотоп, Сумская область.
    - Оооо, СумщИна! Слава Україні!
    - Героям слава!
    - Та без проблем, доставимо. Кажіть на яке відділення вам зробити доставку.
    - На первое. А как у вас с оплатой? Куда и как вам платить?
    - Та не переживайте ви. Заплотите все на місці, коли отримаєте товар.
    Потім заради цікавості відбувся такий діалог:
    - А как у вас с доставкой в Донецкий регион?
    - Та ніяк…
    - А как с той частью Донбасса, которая контролируется нашими?
    - Та я вам кажу НІЯК! НЕХАЙ ДЕ ХОЧУТЬ, ТАМ І БЕРУТЬ!!!

От вам і різниця… Люди пішли на принцип – навіть заради власної вигоди вони не співпрацюють з сепаратюгами. Принципово. Хоча, лишня копійка нікому ніколи не завадить.
    Тому я повторюю запитання: що заважає презику просто закрити виробництво в кацапстані і не працювати на благо агресора? А заважає те, що наш презик відноситься до тієї категорії, яка висиреться і оглянеться - щоб ніхто не забрав.
    Згадується відразу:
    Оце приблизно і презик в нас такий самий. За гнилу ковбасу кого хочеш здасть і продасть

• Інформативно Інформативно x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Яскравий приклад переведення стрілок.
    Мова йде про люстрацію та боротьбу з корупцією.
    Мені тоже шкода, що цього року перець в селі не вродив, але я б про це в даній темі не почав розповідати.

Є конкретний депутат Лещенко, борець з корупцією, який купив хватєру за мільйонів шість гривень. Але вже готовий її продати.
    Та питання не в тому, щоб продав. Питання в тому, де взяв такі шамашедші гроші на таку хватєру?Про свічні заводики президентів є окрема тема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Capitoshechka

Успадкував від бабусі)))
    Або брат з тюрми прислав

• Подобається Подобається x 1
  18. Latana Royal

До чого тут продукція? Ви відхилилися від власного ствердження про вивезення цілого заводу, буцім-то отак узяв і переставив, щоб працювало в іншому місці, як в попередньому.
    Чи Вам аби про щось репетувати?

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня, що трішки відійшли від теми.
    @Capitoshechka сказав правильно :good:

20. Capitoshechka

До того, що у випадку з вивезенням обладнання з нашого заводу - саме та продукція спонукала це кацапів зробити
    Ніхто не каже що вивезення обладнання і налаштування його в новому місці робиться за день чи за тиждень. Найголовніше, що треба в даному випадку - БАЖАННЯ.

а де твій аватар? :)