Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Цілком з вами погоджуюся.
    І не тільки прокуратуру тре відстрілювати, а і ментів через одного.

2. ІгорМ

ЖУРНАЛІСТ: МАЙЖЕ З ТИСЯЧІ ЧИНОВНИКІВ, ПРИТЯГНЕНИХ ДО СУДУ ЗА КОРУПЦІЙНИМИ СТАТТЯМИ, ЗА ГРАТИ СІЛО ЛИШЕ 34
    Голову сільради посадили на вісім років
    От би так прокурорів, поліцаїв і суддів садили, шо нє? ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. ІгорМ

Хто це "щось" з суддями буде робити? ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось його знає....

6. ІгорМ

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маю нову інфу.

Буде створена нова судова вітка, яка матиме абсолютно нових суддів і займатиметься справами виключно тими, які подаються з НАБУ.

9. manur

manur Well-Known Member

В нас вже стільки різних судів наплодили, що скоро не кожний адвокат буде знати, в який суд звертатися щодо конкретної справи........

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. ІгорМ

А тих абсолютно нових суддів хто буде пильнувати і судити?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто давити?
    Неможна. Тоді вони виноситимуть рішення не по закону, а так, як хочуть контролюючі органи.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке рішення - про нових суддів, говорить про те, що стара гвардія суддів міцно сидить на кріслах.

Це збоку здається, що раз і все. Насправді, це є окрема гілка влади, це мафія, а не один суддя. якого можна з'їсти і не думати.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гілка може?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Відчувалось і раніше, що Сергій Лещенко - гниловата особа. Його наїзди на Луценка, інші вибрики.
    Тепер Сірожа придбав квартиру в спокійному районі самісінького центра Києва за 10 мільонів гривень. Деякі колядки в ЗМІ та на трибуні ВР непогано оплачуються.
    Ажиотаж с квартирой нардепа: сети кипят из-за вскрывающихся данных

16. ІгорМ

View: https://www.facebook.com/leshchenko.ukraine/posts/1158530277550972

А от НАЗК та НАБУ взяли би, та скурпульозно перевірили. Щоб не звиздів :)

17. medwedo berlogsoni

Так от і перевірять. НАБУ проверит законность покупки квартиры нардепом Лещенко
    Там той товариш, ріелтор, на якого я дав посилання вище, все розклав по полочках.
    І скільки за таку квартиру потрібно заплатити свому брокеру (3% ), і скільки в ПФ, і скільки потрібно мати в загашнику, щоб погасити кредит (ще стільки ж, скільки позичив, і безхмарне фінансове майбутнє - гарантію надходження грошей в майбутньому, і скільки викинути на меблі, оскільки такі квартири купуються не для того, щоб туди заволокти пружинні ліжка з наповненими клопами матрацами та броварські трьохдверні шафи з антресолями, поїдені шашлями, і у скільки обійдеться ремонт (адже продаються лише "стіни"), і яка буде комунальна плата, і багато чого іншого.

Враховуючи, що пару тижнів тому Лещенко наїжджав на Луценка (думаю, превентивно), не виключено, що Юра також зацікавиться цим скромним небритим мільйонером.

А для Холодницького це буде тест на професійну допитливість (любопытство). Пам"ятаєте, як у Ільфа і Петрова: "Из чистого любопытства".

18. MariStar

MariStar Member

Як казав Батька: перестреляти їх усіх, а хто на похороны прийде, теж розстрыляти.

19. medwedo berlogsoni

А мені здається, ситуація надзвичайно проста: Добре боротися з корупцією, коли в тебе за душею ні гроша, і коли ніхто нічого не пропонує.
    А якщо тобі запропонували мільйон чи два доларів, тоді боротися з корупцією стає значно складніше.
    Як у тому анекдоті: Він регулярно боровся із зеленим змієм, але завжди перемагав зелений змій.

Який-небудь фірташ чи інший григоришин запропонував 500 тис. умовних зі словами (подумки): "Посмотрим, какой ты Сухов".

Думаю, я також не встояв би. А от Саакашвілі вистояв. Та й Луценка, думаю, пробували на "слабо".

ps.
    Лещенко та його квартира: коротко про головне
    Народний депутат України зберігає гроші в російському Сбєрбанку - це не може не викликати поважних сумнівів.
    Я не думаю, що тут - помилка перекладу. Саме не Ощадбанк України, а Сбєрбанк Росії.
    Хоча - хто зна? Чекаємо на "Далі буде".

Останнє редагування: 7 вер 2016
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

так і є, банк Росії, та й і сам Лещенко любить москальською тріщати. Це ганьба, коли світ вводить санкції, депутат ВР є клієнтом рос. банку.

а де твій аватар? :)