Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://youtu.be/0OxIt8Q6Gzg

А тим часом в Іспанії ловлять українських корупціонерів і знімають їхні скарби.

• Корисно Корисно x 1
    • Баян Баян x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

І як боротися з корупцією, якщо населення цього не хоче?

Під ГПУ пройшли мітинги на підтримку та проти мерів Бучі та Ірпеня
    Мені кинувся в очі ось цей активіст
    [​IMG][​IMG]
    Таке мале, а вже мітингує :)

4. ІгорМ

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По правді кажучи, Буча таки гарно розбудовується. Мер, звичайно, брав великі хабарі, але чималі гроші йшли і на дороги, і на дитсадки, і на житлові забудови, і на іншу інфраструктуру.

Однак це не виправдовує хабарників і розкрадачів державної власності.

Цим вони (мери) відрізняються від молодої команди Черновецького, коли розкрадалося абсолютно все, а місто ставало все більш і більш занедбаним.
    Скільки тоді було взимку на нечищених тротуарах та у дворах зламано ніг бабусями, що голосували за Черновецького, і не порахувати.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

не дійдуть.

7. ІгорМ

чо?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо я бачу як розвиваються події, маю інфу.

9. ІгорМ

Луценко покриває злодіїв?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Луценко сам злодій.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. ІгорМ

@Мих, а чо ви не відповіли на питання?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я на допиті?:)))

13. ІгорМ

А чо ви зразу по жидівськи кажете? :)

Вам тяжко відповісти?

14. medwedo berlogsoni

Хоч Луценко і злодій (злі дії чинить - крадіїв садить), але при ньому, здається, справа починає рухатися з мертвої точки.
    Один из фигурантов "газового дела" сдал сообщников, – НАБУ - ФОКУС

Я так собі і уявляв підхід у розкручуванні подібних клубків. Знайти "слабое звено".
    Цей Пігуляк, думаю, розмірковував на нарах: "Та я тут клопів годую, а Онищенко, редиска з кобилами та кобилками на волі розгулює? Ну його в баню!"
    Потім підуть очні ставки, взаємні звинувачування. Нічого складного, віками відпрацьована технологія, було б бажання. Бажання раніше до Луценка не було.
    Нинішні злодії думаю, крали грубо і нахабно. Неспростовних доказів має бути ціла купа.

15. ІгорМ

Куди справа починає рухатися з мертвої точки? Над ким був суд, хто поніс покарання?

Йде звичайний перерозподіл потоків. Шокін і Яценюк не могли (або не хотіли) ламати корупційну систему, створену при регіонах.

Луценко і Гройсман тепер створюють корупційну систему під себе і президента

16. medwedo berlogsoni

Поживемо - побачимо.

17. ІгорМ

Знаєте, @medwedo berlogsoni, тепер я їм не вірю на слово.

Ще Ющенкові був повірив, навіть податки платив чесно і на пів-року наперед. Обдурився, стало гидко. І найбридкішою була Катерина Ющенко з її лікарнею майбутнього. І не тому, що мене здурили на грошах - гроші фігня, вони є всюди під ногами...
    Вона, сука, обманула тих хворих, які надіялися на ту лікарню...

А тепер ви кажете "Поживемо - побачимо." Я знаю, що я побачу, якщо поживу. Нас чекає сценарій Туреччини в кращому випадку. В гіршому - доля Молдови.

Пройшло більше двох років.
    Де хоча б одне виконання обіцянок президента?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Юрій Луценко з Vitalii Chepynoga.
    1 год ·

Генпрокуратура працює і вмістах і в селах.

Сьогодні спільно з СБУ під час одержання хабара затримано сільського голову на Черкащині, яка за допомогою раніше судимого за корисливі злочини пособника вимагала та отримала неправомірну вигоду у сумі 184 тис дол США (майже 5 млн грн) за вирішення питання щодо надання у власність та оренду земельних ділянок загальною площею 6,5 га.

Курва....Не простіше нарешті дозволити продаж землі шоб людина собі могла чесно купити ті нещасні гектари...:scratch_one-s_head:

19. ІгорМ

@Hyligan, а ви так прикиньте - чи ви самі, чи хтось з ваших близьких і долеких знайомих зараз зможе заплатити в касу 184 тис дол США (майже 5 млн грн) за придбання у власність 6,5 га.? (і це ще копійки) ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Ігоре, а от скажіть. На грибовецькому сміттєзвалищі загинули люди. Так? Так.

Чому всіх знайшли, а одного не знайшли? Як ви думаєте?

а де твій аватар? :)