Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

от скотиняка...

То що? Нас обманули? Тоді можна було брати?

• Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сеть туннелей с сейфами с золотом, иконами, антиквариатом и $300 тыс. – СБУ рассказала и показала обыск у Николая Романчука дома

Подаю ідею зацікавленим. Комп'ютера гра "Олігарх". Майже будь-який жанр. Герой(ї) чистить підземні тунелі українських олігархів і їхніх наймитів із скарбами. Відстрілюючи охорону і "босів". Успіх ґарантований.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Назву треба хорошу..."НьюГайдамака" :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Скарби Межигір'я" )

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Охендовський і Магера відмовилися проходити перевірку на поліграфі
    А Жанна Усенко-Чорна така нічо пані, шо нє? ;)

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прочитав повідомлення про візиту Луценка до Львова і згадалася фраза: "Держись, Юра!"
    Гугл видав між іншими таку картинку:
    А от і саме повідомлення про візиту.
    Якщо вже Сенегал підтримує Луценка, то ми - тим більше.

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

Одного Коцюбу вже взяли.
    Затримано Кацубу, який купував "вишки Бойка"
    Я б йому (точншіне, старшому) впаяв років два лише за те, що гарне українське прізвище Коцюба переінакшив на московський лад: Кацуба.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. medwedo berlogsoni

@Ворон, Написали, що у нього в крові і в сечі найшли амфетамін.
    Адвокати, звичайно, зразу ж закинули, що це НАБУ, переодягнені в білі халати вкололи йому амфетамін.
    Хоча незрозуміло, навіщо то їм. Для НАБУ вигідно, щоб він був як огірочок тверезий і бадьорий.
    Скоріш за все, це методика захисту. Накачати амфетаміном, щоб "подзащітний" (за О.Бендером) виглядав невиліковно хворим.
    Ці "хвороби" почали проявлятися, здається, ще з часів Лазаренка. З приводу "сонной болезни" Лазаренка ще жартував В.Шендерович в передачі "Итого" - показав фрагмент фільму, коли в Кавказькій полонянці Бувалий спить за кермом кабріолета.

І Мельник (директор школи податкової) хворів, поки не перепиляв браслет і не втік. І ще десятки прикладів. Неходяча Юля, для прикладу.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я ж не писав що я вірю в його "хворобу". Там за посиланням пишуть про вміст наркотиків у крові. Я тільки за пересадку корупціонерів. Від них найбільша біда.
    І там потрібно посадити значну частину старого апарату. Іншої ради немає.
    Історія про зміну памперсів видалась смішною. Не веселою а смішною. Наголошую бо деякі прибіжать і почнуть читати моралі що це не смішно. Це не весело але якраз смішно. Сміх не обов'язково є добрим.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Памперси фігурантові «справи Онищенка» міняли просто в суді
    02.07.2016 10:36962

Підозрюваному у розкраданні газу Валерію Постному довелося міняти памперси просто в залі Апеляційного суду Києва.

Про це повідомляє Громадське.

На засіданні суду у п'ятницю адвокати заявили, що їхній підзахисний «уже майже 4 години лежить непритомний у залі суду». «Невідомо, чому людину тягнуть в такому стані до суду. Він неконтактний», - сказав адвокат Віталій Сердюк.

«Підозрюваний Постний, ви нас чуєте, не чуєте?» - звернувся до нього головуючий суддя.

Не дочекавшись відповіді, колегія суддів пішла ухвалювати рішення, а в залі суду тим часом зчинився скандал: адвокати здійняли галас, вимагаючи поміняти памперса їхньому клієнтові. «Йдіть міняйте йому памперс. Або йдіть туди, посидіть, понюхайте», - кричали адвокати.

Після суперечок зголосився поміняти памперса Постному медексперт. «Я прошу залишитися прокурорів і адвокатів, щоб потім не казали, що я піддаю його тортурам», - сказав «доброволець».

Тим часом прокурори наголошують, що Постний перебуває у задовільному стані і що це інсинуація. «Це все перетворили на виставу захисники, щоб затягнути розгляд досудового розслідування», - вважає прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Сергій Козачина.

Пізніше захист звернувся до суду із проханням відкласти розгляд справи до поліпшення стану здоров’я Постного. «Поки суд був у нарадчій кімнаті, ми з'ясували, що в людини скінчився памперс, він прорвався», - сказав адвокат Ігор Федоренко.

Водночас прокурор звернув увагу на те, що немає об’єктивних даних, чому підозрюваний у непритомному стані. Крім того, за словами прокурора, є висновок, що в крові Постного знайдена наркотична речовина - метамфетамін.

А провести повне медичне обслуговування лікарі не можуть, бо родичі не дозволяють, каже Кривенко. Утім, захист це категорично заперечує.

Нагадаємо, напередодні Постного привезли до Апеляційного суду Києва на "швидкій" і в супроводі спецзагону Національного антикорупційного бюро. За інформацією співробітників НАБУ, стан Постного задовільний.

Як відомом, 29 червня Апеляційний суд міста Києва постановив доправити підозрюваного у «газовій справі» Валерія Постного на судове засідання, щоб розглянути клопотання прокурорів про збільшення суми застави до більш ніж 1,6 млрд гривень.

22 червня на виході з Лук'янівського СІЗО, відразу після звільнення під заставу, детективи Національного антикорупційного бюро затримали Валерія Постного та Олега Рябошапку - фігурантів кримінального провадження про розкрадання газу, видобутого в рамках договорів спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування».

Одним із фігурантів справи також є народний депутат Олександр Онищенко, подання на позбавлення якого недоторканності вніс до парламенту Генеральний прокурор.

Фото: Громадське

13. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Курва, вже третій раз памперси мінєют!!!! Я вже не знаю, чи то скорше суд сі скінчить, чи памперси....

• Смішно Смішно x 1
  15. ІгорМ

Шо "вже третій раз"? :scratch_one-s_head:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

памперси міняють.

Спочатку про це написав Ворон, потім я, а потім ви згадали.:haha:

• Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

Я не згадував, то я з вашого допису обалдєв :)

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Окрім Онищенка, НАБУ розсслідує й інші справи, фігурантами яких є народні депутати України.
    Детальніше:

НАБУ: За Онищенком на черзі Пашинський, Мартиненко і Кононенко
    Окрім Онищенка, НАБУ розсслідує й інші справи, фігурантами яких є народні депутати України.
    aktsent.com.ua|Юрій Петренко

• Подобається Подобається x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2016-7-11_20-23-37.png

• Смішно Смішно x 1
  20. medwedo berlogsoni

Для повної аналогії потрібно ще, щоб на Дискавері риба вносила мільйонну заставу за те, щоб її випустили.

а де твій аватар? :)