Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. prius

prius Well-Known Member

Після вбивць ,до влади прийшли корупционери ,після них брехуни,потім прийшли злодії,тепер при владі свинарі,просвіту не буде ніколи

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Буде просвіт. Рано, чи пізно.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це неправда. А тримання грошей в офшорі може бути кримінальне, а може бути неморальне, а може бути виправдане. Кожна людина має право тримати гроші в офшорі. В тому числі і американець і європеєць. Якби то було незаконно, були б відповідні обмеження у самих країнах.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Dumzday

Dumzday Member

Коли люди наші розуму наберуться - тоді і буде просвіт.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розум скидати владу вже є, а розум вибрати нормальну владу - поки ще нема.

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

З чого вибрати нормальну владу?
    Народ має ту владу на яку заслуговує (с)

7. а оцей вислів, маю таку підозру, придумав хтось, хто був при владі :) Ми заслуговуєм на краще.

• Подобається Подобається x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

image.png

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Топ менеджмент і адміністрація фірми "Форд" НЕ МОЖЕ їздити на Лексусах.Кілька чоловік які це зробили , то це коштувало їм їхніх посад в фірмі.Вони змушені були піти....
    Скандал Біла Клінтона і Моніки Левінскі , теж мало що не коштував йому його карєри.
    Хоча мати коханку ще закон (цивільний) нікому не забороняв.
    І Клінтон терпеливо відповідав на неприємні йому задані питання.
    Будь на його місці звичайний пересічий американець , він би послав тих журналістів з питаннями подальше і був би правий
    А Президент не міг це зробити.

Я веду до того що всякі речі які можуть викликати в суспільстві не однозначну реакцію Президенту робити не можна.
    Тримання грошей закордоном , то найкраща реклама для українських банків , яку робить сам Президент.

і ще ,Мих.В Вашого сусіда згоріла хата.Він прибіг до Вас .Ви звичайно чим могли тим йому помогли і помогаєте.
    А потім через деякий час Ви бачите що син Вашого сусіда їздить на новому Мерседесі....??????
    Яка в Вас буде реакція?

Останнє редагування: 23 кві 2016
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

У 2004 заслуговув на Ющенка, а вже у 2009 - на Януковича?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж кажу - законно, хоча неморально. Я так зрозумів, офшори відкрив в час бурхливих подій на Майдані. Боявся за гроші. Приміром, з нацбанку машинами вивозили готвівку. Влади в країні небуло.

12. ІгорМ

За які такі заслуги ми заслуговуєм на краще? Хіба ми не засмічуємо вулиці, узбіччя і береги?
    Хіба ми самі не несемо хабарі в лікарню, університет і міськраду? А хочемо, щоб "десь там в Києві" хабарів не брали.
    Ми ж самі не хочемо платити податків, а хочемо, щоб президент платив. :)
    Так що маємо те що маємо (о, знов оцей вислів придумав хтось, хто був при владі) :)

Звичайно. Якби не заслуговували, то би не мали ;)

13. Ну, може ви і не заслуговуєте, а є такі, що - навіть дуже.

14. ІгорМ

Справді, я маю те, чого заслуговую. І дуже тим тішуся :yahoo:

А якщо є такі, що навіть дуже заслуговують, а того не мають, то значить не так дуже вони і заслуговують. Бо інакше мали би, шо нє? ;)

15. Логічно Ви написали, а разом з тим, чомусь я не хочу з Вами погоджуватись :)

16. ІгорМ

Я навіть знаю чому :)

17. Я навіть знаю , що Ви маєте на увазі )

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

розмова екстрасенсів...:)))

• Смішно Смішно x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби народ заслуговував, то би мовчав, а не робив революцію. Не завжди народ має ту владу, яку заслуговує.

а де твій аватар? :)