Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То ви ше і в англійській мові шарите?
    Похвально, похвально...:yahoo:

• Смішно Смішно x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

3. Hase

Hase зайчик

Вибачайтем але "Cамопоміч" зробила ВСЕ, щоб він виграв. Знімають кандидата, який 50/50 був з Вілкулом, дають кримінальнойо Семена на якого відкрита справа і який нічого спільного не має з Кривим Рогом. Далі шантажують президента та ВР непроголосуванням бюджету і інших державноважливих питань... викинули на вітер міліони державних коштів..практично повністю втрачають свій рейтинг у Кривому Розі....виходять з каоліції...і накінці винен президент. Ще трохи і риги будуть рулювати країною знову.
    "Ловкость рук і нікакого обмана" :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А хто така "Самопоміч"? Здається партія мера Львова. Напевно йому подобається ватний Кривий Ріг.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А був у криворіжців альтернативний кандидат? Або риг-Віркул, або шуллєр СС. Я навіть не знаю хто з них кращий.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та хоч вісім перевиборів роби, все без толку. Одеса, Харків - те саме. Єдине шо мер - це просто мер, начальник тролейбусів і лавочок, більше він керувати нічим не може.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А тут, виявляється, ось який фортель:
    Як там співав Висоцький? Если правда оно, ну, хотя бы на треть, остается одно - только лечь помереть

Я не знаю, наскільки що є правдою, але, думаю, вверху в кожного рильце в пушку, і кожного можна взяти за зябри. Тому вони так і опираються всяким змінам, всяким люстарціям. Їм є що втрачати, крім власних кайданів.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самопоміч нічим не відрізняється від ригів. Але я так бачу, для багатьох самопоміч стане ще одними, черговими граблями. А найгірше те, що на граблі стають одні, а терплять - всі.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шокін відібрав у Каська трьохкімнатну квартирі в Києві. Старий здурів перед відходом.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Рада дала згоду на звільнення Шокіна

Третього генпрокурора витурили за два роки. І всі три - весільні генерали, з них два прямо з Майдану. Невже так складно нормальну людину знайти в цій країні?

11. medwedo berlogsoni

Так. За двадцять з лишком років у владу інфльтрувалося і кооптувалося стільки пройдисвітів, що серед них відшукати порядних дуже складно. Прямо як у Гоголя.
    Але добре, що Шокіна таки звільняють (я не пишу "звільнили", бо вже раз "звільнили" місяць тому). "Звільнили" буде тоді, коли буде призначений новий Генпрокурор, А то ще Шокін може бути в.о. півроку. Таке вже бувало в нашій славній країні.

Але добре, що хоч цей крок зробили. А то я вже від цього Шокіна був у шоці. Пардон за каламбур.

Адже простому люду відразу, ще рік тому було видно, хто є ху. А так рік втратили. Мінімум.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Через конкурс знайшли керівників антикорупційного бюро і прокуратури. Не з влади. Правда не видно в упор їхної діяльності.

13. medwedo berlogsoni

Тихо сам с собою... Накаркав!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який кіллер користується гранатою для однієї людини? Забагато лотереї.

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І пора кіллерам знати - не бере Парасюка РГД-5, хоть трісни.

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тре ту РГД йому в штани запхати :)

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

осколки підуть мимо...

• Смішно Смішно x 1
  19. elektrik

elektrik Well-Known Member

А ти спробуй,знайти сере цього кодла нормальну людину,навіть якби знайшли то через пару місяців стане своїм.
    На рахунок антикоруп.з травня почне працювати офіційно,десь було чому з травня.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Давно вже офіційно працює.

Шо? По українськи пиши.

а де твій аватар? :)