Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Так

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

може то ми всі тут чмошні?

4. prius

prius Well-Known Member

Не перекручуйте,мова за президентів,просто ми українці дуже любимо ходити по граблям,хоча моя совість частково чиста ,я не голосовав ні за одного

Останнє редагування: 4 лют 2016
  5. prius

prius Well-Known Member

Після майдана ціни на газ зменьшились для населення?

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

взагалі не голосували?

7. prius

prius Well-Known Member

Поки був живий Чорновіл голосовав за нього,за порошенко не голосовав

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шкода, що Чорновіл не став президентом замість Кравчука.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Це так,тоді б Україна шла шляхом Прибалтики а не кацапії

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Элита" против реформаторов

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можливо, його робота заключалась не в цьому? А згадаймо торішню возню навколо Одеського припортового. Саме Яценюк спочатку сказав, що продадуть, а коли виявилось, що можуть продати "не тим", продажу призупинили. Але то таке.

Ось Вам маленький приклад роботи Абромавічуса і його команди:
    Скільки вдалося зекономити на держзакупівлях через «ProZorro», розповіла Кристина Гуцалова

474 мільйони гривні лише по одній області, Мих. Не така вже й мала сума залишилась у бюджеті на щось інше корисне.

Абромавічус підібрав команду реформаторів і працював у кабінеті, впроваджуючи реформи, а не відпустив щетину і бігав по шустерах, щоб бити себе в груди.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Шокина — в отставку, а Яресько — в премьеры!»: Абромавичус выдвинул условия возвращения в Кабмин
    5.02.2016 14:21

[​IMG][​IMG]— Поделиться
    Министр экономического развития и торговли Айварас Абромавичус выдвинул ряд условий своего возвращения в Кабинет министров Арсения Яценюка.

Как пишет «Украинская правда», свои требования министр озвучил перед экстренным заседанием правительства 4 февраля.

По словам собеседников издания, которые присутствовали на встрече, Абромавичус выглядел растерянным и разбалансированным.

«Абромавичус сказал, что мог бы вернуться, если бы изменились кардинальные вещи. Например чтобы освободили генпрокурора Виктора Шокина. Мы удивились. Где мы, а где Шокин? Причем здесь Шокин? Он дальше говорит: а почему бы премьеру не подать в отставку? Мы спросили: а кто тогда премьер? он говорит — может Наталия Яресько. Она в шоке, другие смеются. Далее он предлагал освободить главу ГФС Романа Насирова», — отметил собеседник.

Другой участник заседания назвал заявления Абромавичуса «полным сумбуром и потоком сознания», добавив, что речь шла и о том, чтобы нардеп от Блока Петра Порошенко Игорь Кононенко сложил мандат.

«Именно досадно, что мы сидели в узком кругу и спрашивали у Айвараса: скажи реальные причины, что тебе мешает, чего ты добиваешься? Единственное, что мы внятно услышали: мне и моей команде очень мало платят ну и еще как пример вмешательства АП в его работу, мол Данилюк (заместитель главы Администрации Президента) собирает у себя совещания по «Нафтогазу», а это не его компетенция, а Айвараса. Ну детский сад, короче, ей богу…», — добавляет другой министр, участник встречи.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Вопрос освобождения Савченко предрешён, идут переговоры по её возвращению в Украину, — адвокат

Как пишет издание, разговор длился три часа — с четырех до семи вечера.

«В конце концов министрам надоело уговаривать Абромавичуса и делать заявление решили без него. С семи до восьми часов вечера в кабинете Яценюка министры согласовали алгоритм действий — кто за кем выступает, и на чем делают акценты в заявлении», — сказано в материале.

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Чиновник МВС приніс хабар у ГПУ
    Нічого святого - несуть хабар просто в центр всіх чеснот і правопорядку :)

17. medwedo berlogsoni

Ну, да - зроблять із Абрмавічуса зараз в ЗМІ незбалансовану людину.
    А що він сказав незбалансованого?
    Шокіна у відставку? - так це правда.
    Яценюка у відставку? - правда також.
    Данилюк не повинен займатися Нафтогазом? - і це правда.

Яценюк ще хоче на рік затриматися."Ми побачимо нового Яценюка-реформатора." Ага. Колись так Кучма казав, коли йшов на другий термін.
    Лисеньким народилось - лисеньким помре. (приказка).

18. medwedo berlogsoni

Виникає природнє питання - хто конкретно ці співрзмовники?

"Ми його запитали..." Хто це "ми"? От так прямо хором і запитали: "Айварас, ти зробив те, що зробив". Дует? Тріо? Квартет? Квінтет? Секстет? Септет? Октет? (Я трохи на музиці знаюсь)

Не подобається мені ця стаття.
    Має бути конкретно - хто питав, хто казав, хто оцінював розгубленість і невпевненість Айвараса?

Одним словом, мене це насторожує. "Українська правда" докотилася до "Кореспондента.нет" який я перестав читати пару років тому.

Той, хто писав цю писанину, мав викласти конкретні імена запитуючих, відео, звукозапис.

А то получається якась "Ай-я-я-й, компанья", що в перекладі означає "Ой-йой-йой, коллєктів"

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Повернення Кабміну. Що відбувалося за лаштунками гучних заяв міністрів

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я вище навів повну статтю де є вирізка Миха. Вона трохи краща. Але в ній багато пліток і домислів із претензією на аналітику. УП вже давно якісно упала. Статей там майже немає а якщо є то зазвичай непрофесійно написані.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)