Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто б дивувався з стрийського Поліграфича.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Васька, повтирайся, зафиздівся.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Класна ідея до речі, в кінці тижня публікувати списком спростування фейків, тицяти васильцманутих в їхні сцяки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Mikheil Saakashvili
    1 год. ·

Вчинок мужньої людини

Вчора довго говорили з Айварасом Абромавічусом і він розповів ще багато всього цікавого. Хіба не сумно, що литовці і грузини змушені взяти на себе функцію захисників країни від деяких нечистих на руку людей, що хоч і народилися в Україні, але прорвалися у владу, завдають шкоду її інтересам. Я працюю разом з Айварасом в Раді з реформування держпідприємств, головою якого я став з його ініціативи і хочу підтвердити, що всі наші ініціативи по зміні керівників держпідприємств блокуються особисто Прем'єр-міністром з подачі одного з лідерів фракції БПП-Солідарність в Раді - Ігоря Кононенко і ще декількох груп впливу.
    Сподіваюся, 16 лютого Рада знайде в собі сили не тільки відправити уряд у відставку, а й забезпечити те, щоб наступний уряд був повністю захищений від тіньових інтересів з президентської, прем'єрської або будь-яких інших фракцій. Також впевнений, що у всіх основних фракціях є достатньо здорових сил і вони зможуть підтримати процес очищення. Думаю, Верховна Рада повинна провести публічні слухання, запросити і Айвараса і пана Кононенко і на всі питання повинні бути дані вичерпні відповіді, я особисто теж готовий виступити на цих слуханнях. Ми повинні розблокувати найважливіші економічні реформи і приборкати корупційні інтереси.

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко проводить зустріч з Абромавичусом

Президент Петро Порошенко в даний момент проводить зустріч з міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом.

Про це "Українській правді" повідомило джерело в Адміністрації президента.

• Інформативно Інформативно x 2
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Любі друзі з'їли Ющенка, любі друзі з'їдять Порошенка.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

не все так просто. По-перше, все це тре довести. У нас поки не доведеш - корупціонера не посадиш. Кононеко казав, наполягав - це слова. А може пропонував? Я вірю Айварасу Абромавичусу, але чи повірять органи? Чи захочуть повірити?

Неможна одних тримати при кориті, а інших бити за корупцію. Тут не вийде - і вашим і нашим. Або ми йдемо по нормальному шляху, або назад в болото.

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Петро Порошенко

Останнє редагування: 3 лют 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А в зовнішній політиці це не має значення.
    Кононенко зв'язаний із Порошенком. І він від цього не відмиється. Звільнити цих людей раз плюнути. Тому Шокін, Кононенко. Вже забагато. Порошенко стає невиїзним помалу. А причини чому корупціонери залишаються на місцях нікого не цікавлять. Час на вислуховування причин пройшов уже.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вони самі себе знищили. Тому що ходили сатанинськими стежками.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому пройшов? Думаю, що все попереду, хоча час затягується.

Розумієте, Вороне, в житті не все так просто, як збоку. Уявіть, ви йдете у президенти, у вас є друзі, які щиро вас підтримують. Ви стаєте президентом і кажете їм: ви молодці, але бувайте здорові, і знати я вас не хочу. Тут, вже якщо так казати, то треба бути надто самовпененим. А президент немає повної влади. Ющенко вкінці був, як весільний генерал. Тобто без команди - теж зле. Президент нічого не може, якщо не має своїх у Верховній Раді. Він по суті є ніхто, хіба що адміністрація його і охорона. Хоче Порошенко, чи не хоче, але мусить рахуватися з Кроліком, з гнилою Самопоміччю і навіть Ляшком. А у нас рак, щука і лебідь - всі тягнуть ковдру на себе.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На заході вже перестали вислуховувати причини і не будуть.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Поганому танцюристу штани заважають.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Заява щодо відставки Міністра економічного розвитку і торгівлі пана Айвараса Абромавичуса
    03.02.2016
    Набридло. Нецікаво. Ніхто не буде слухати.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

всі пробелми наших сучасних революцій в Україні від того що "або НЕ стріляють взагалі 2004 рік, або стріляють, але не по тих :sad: 2014"
    тільки кровью чиновників можна чогось досягти, а так ... будемо далі порпатися в багнюці ! 2004 ...2014 ...2024 ...

а де твій аватар? :)