Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А як Буля верещала, аж до вологого оргазму, що "вони не можуть красти". Бггггг.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, ви - лохи.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Які плівки Міндіча? Яка Династія?

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

5. MayorMayor

Помилка- "канхвєтку ніхуйову, "Тузік" вкусний" смокче не жиденя, а вкраїнчики.

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так!

Не було такої херні у нас, як при Зеленському.

7. artobstrel

Що ж то сі коєссі, де «у нас» ? І якої саме хєрні?

8. MayorMayor

"Мій привиде, ніякої хуйні не робим ми. Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу й ненависть.І каждий день національний гімн на балалайці хором ісполняєм"(с)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головний момент у "плівках Міндіча" - це той, де Фурсенко (на прізвисько Рьошик) каже Цукерману: "Я так понимаю, что пока Вова как-то на месте, мы будем жить"

11. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
  12. artobstrel

Понесло у срачі…. Зеленський єдиний президент на якого прийшлась велика вітчизняна війна, він у цих умовах забезпечив міжнародну підтримку, відстояв інтереси під час трампапмпамовсього «віддайте нам усьо буде найс» і як би це не було тривіально «не втік», а те що раптово країна з корумпованої та пострадянської не стала хочаб напівпольщею - то точно до Зеленнського?

• Смішно Смішно x 1
  13. MayorMayor

Як у дегенератів поєднується у макітрі "ми можемо збільшити видатки на армію, але тоді ми не зможемо будувати дороги", "я бачу мир в очах прутіна", "зійтись посередині" та "єдиний президент на якого прийшлась велика вітчизняна війна"? Питання ріторичне.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, коли міжнародні організації/країни попереджали про наступ, рити окопи, він закрив ракетні програми, а народ закликав не йти захищати країну, а сидіти дома і чекати на 9 мая та на шашлики. Не мало народу загинули через його тупість.

Ну я вже не кажу про тотальне злодійство його і його команди.

а де твій аватар? :)