Люстрація та боротьба з корупцією

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 17 жов 2014.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

я на вас не посилався, це моя констатація на ваше харкання)
    перед тим, як прочищати носоглотку, треба подивитися, аби когось не заляпати по глупості)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це правда.

згоден

не зрозумів

Аякже. Не Бог дав злодія, а народ собі обрав. Чому? Щоб він крав і їм давав красти.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще не відомо хто з нас харкає.:)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто тобі сказав, що Зеленський - це Божа воля?

5. Коммунарец

пропала НЕ
    по контекту далі правильно.

На рахунок злодія... отут думайте... відповідь на поверхні.. не заглиблюйтесь сильно.

6. Коммунарец

так я і кажу, дивіться, куди можна, а краще не робити цього, бо навіть злу треба дати можливість побити інще зло.. і краще постояти в стороні, аби не попасти під каток нового найбільшого зла.

7. Коммунарец

Не кожному дано взнати волю Бога настільки, щоб її ігнорувати.

8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Майору only.

Яскравий приклад дії соціяльного ліфта!
    Нарід в захваті.
    Зе! :uanew::bandera::uaflag:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я, прийнявши волю Бога не голосував за Зеленського. Що не ясно?
    Вибір Зеленського - це вибір "мудрого" народу, а не мій.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дано лиш спайдермену з совєтским ніком комунарець.:))):))):)))

11. Коммунарец

я теж не голосував, але прийняв зе як волю Бога)

12. Коммунарец

багато кого називали по місцю наролження - ноланец, муромець, назаретянин.. не во имя свое, але по волі божьей)

• Смішно Смішно x 1
  13. Кажуть, що не зраджують тільки вороги. Найближчі Христові зрадили його тричі. Перший раз, коли один із учнів видав його владі. Другий раз, коли усі учні відмовилися від нього в найтяжчий момент життя. Третій, коли замість боротьби за звільнення від духовного ярма, якій він присвятив себе до останнього подиху, вони побудували нове ярмо. Кожної миті, люди, які називають себе християнами, зраджують Христа, примножуючи лицемірство та безглузді ритуали, проти яких він боровся.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб оправдати свій вибір?

15. Коммунарец

Щоб визнати свое призначення.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й визнавай.:)))

17. Коммунарец

та куди ж дітися з підводного човна?

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну, наприклад, втопитися

• Подобається Подобається x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце ПОТУЖНО!!!!!!!

20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Непогано Зелупа з кодлою розвернулися. Уряд виділив Міністерству оборони (читай- Умєрову) 71 мільйон 820 тисяч гривень на друк 900 тисяч повісток. Таким чином, одна повістка коштує 79 гривень 80 копійок. Для довідки, рекламна брошура, 8 сторінок, матовий якісний папір, повнокольоровий друк, при тиражі 1000 екз. вартує 4 гривні 48 копійок. Тиражем 2000 екз- 3 гривні 38 копійок. (посилання: http://www.macros.com.ua/price/mp-268 ). Зрозуміло, що 900 тисяч вийде набагато дешевше, аніж 3,38. І це за брошуру, а повістка це один листок, там ціна взагалі копійки. Для тих зелупоголових, хто буде верещати " 79,80 цеж, мабуть, з послугами пошти!". Щодо з послугами, чи ні, не вказано, але нехай буде. Тільки послуги Укпошти за рекомендований лист складають-тадаммм!- 15 гривень лист (посилання - https://www.ukrposhta.ua/ua/taryfy-universalni-posluhy). Таким чином, друк повістки у вигляді брошури та її розсилання вартує аж ніяк не більше 18,38. 79,8:18,38=4,34 рази. А з урахуванням одного листка замість 8 аркушів брошури- ніяк не менше 5 разів. Що скажете, зелупоголові?

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)