Щось донати Притулі якось просіли... Невже народ побачив, що обрав у владу злодіїв? Дурні обрали, тепер дурнів грають у всі отвори.
Це станеться при умові, коли народ буде закликати : "нехай буде воля Твоя". А не ржати з Томоса і казати, що це термос.
А у Нього була і буде Його воля... Питання в тому, коли люди її приймуть і не будуть сміятися над тим, чого не розуміють. Але... на жаль, люди йдуть шляхом стаждань, а не примиренням своїх амбіцій і злих бажань. View: https://youtu.be/_-m1d_8g8y4?si=kiPX_Kb8aMLIXWfa
Чого? Набагато пізнавально, ніж у церквах, є над чим замислитися, тим паче я , наприклад, на собі це перевіряв. А от, чого він не правий в тому, що треба жити по одному заповіту, а не змішувати все до купи, як коли вигідно? Двум господарям служити неможливо.
А ніхто й не каже служити двом господарям. Поясню це так, як я це все розумію. Фраза: "На все Божа воля". Почнемо з того, що є Божа воля, а ми повинні її пізнати, щоб діяти не проти Божої волі, а у відповідності до Божої волі. Вже з цієї фрази ми бачимо, що не на все Божа воля. А чому так відбувається? Та тому, що Бог дав людині свобідну волю. А свобідна воля передбачає вибір: або з Божою волею, або проти. Людина САМА робить вибір що їй робити, ну а потім несе відповідальність за свій вибір. Бо якби людина діяла не по своїй волі, то вона б ніколи не несла за це відповідальності. Це очевидні речі. Допустимо, людина робить виключно все з Божої волі, чи з волі диявола, то яка відповідальність може бути, якщо у неї нема вибору? А як же бути з фразою "На все Божа воля" ? Та дуже просто. Якщо людина - справжній християнин, то він всіма силами намагається чинити у відповідності до Божої волі. І тому це є природньо, коли людина настільки довіряє Богу і на стільки добровільно свою волю узгоджує з Божою волею, що слова "На все Божа воля", що йдуть з його уст є результат глибокої віри. З іншої сторони, для маловірної людини. або не віруючої такі слова викликають не до розуміння і це теж зрозуміло. А що говорить цей проповідник? - Слова "На все Божа воля" - це ознака не вірування в Бога. От подумайте. Яким чином слова "На все Божа воля" говорять про не віру в Бога???? Блукає людина. У нього перед очима $1000 .
Значить, не на все Його воля... А то би дав всім прочухана) ,,, повертаємося до того, що Бог може попускати)... Але, знов таки, з Його волі( "На Бога надейся, а сам не плошай". Тобто, воля Бога для тих, хто її прийняв... А це невідвортня смерть, якто для пророків і мучиніків( Тепер треба радіти, як хтось зарання помирає, бо то воля зверху?
Росія напала на Україну... По волі Бога? Чому існують путін і зеленський і для чого це все відбувається?
Якщо ти говориш, вживаючи слово мученики, то ясно, що вони померли мучиницьки. А пророки далеко не всі зарання помирали. Якщо тобі радісно - радій. Не зрозумів думки. Та ні, я чув, що вмирають навіть ті, котрі й не прийняли Бога.
Звідки інфа? Тому, що нарід заслуговує на ту владу, яку собі обрав. Ось дивись, розповідаю тобі логіку на трьох пальцях нашого народу. 1. Народ обирає двічі судимого зека-бандита-злодія президентом. 2. Зек-бандит - злодій доводить країну до того, що народ збунтувався і він звертається до Пуйла, щоб той ввів в Україну війська. 3. Після чого Пуйло захоплює Крим і Лугандонію. 4. Народ обирає нормального президента, котрий звільняє 2/3 материкової України, піднімає економіку, сприяє українському православію, розвиває військову промисловість, вступ в асоціацію ЄС, законодавчо закріпляє вступ в НАТО та ЄС. 5. Народ обирає єврея, якому без різниці християнство і будь-яка віра, згортає військову промисловість, а в економіці - повний бездар, бо ніколи цим не займався, байдуже українська мова і культура, насміхається над Голодомором, над Томосом. І ось тепер нормальна людина, котра могла помилятися може подумати і сказати: всі біди в Україні від вибору зека і клоуна. Це ж логічно, як не крути. А що нині говорить тупенький нарід? А він говорить: А при Порошенку путін теж би напав! Хвилиночку, 5 років був Порошенко, путін напав? Що йому заважало? Армія орків 5 років стояла на нашому кордоні при Порошенку і не напала !!!! Але як тільки путін побачив, що дурний нарід обрав собі недалекого клоуна - зрозумів: більше такого шансу може не бути! То хто винний у війні? Бог? Чи мудрий нарід? Думай - ТЕ.
Якщо ви приймаєте волю Бога, то чого ви харкаєтеся на Зеленського? Без волі Бога нічого не трапляється Може ви чогось не розумієте і тому що не віруєте як треба?
Комунарець, у мене таке враження, що ви не читаєте те, що я пишу. Де я писав: Без волі Бога нічого не трапляється ?
Заідти... 1) У народа немає бажання прийняти волю зверху... я вже про це написав вірша. 2) Усьому свій час в місце 3) Гундяєв і путін розуміють, з ким ведуть аійну, на що і натякали, але то їх буде перемога, сильнішого ворога, ніж вони, бо святу справу не роблять руками у криві. 4) Ви на все дивитеся очима простого "обывателя", для якого Бог окремо, а злодії окремо.